Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Co takhle tuning karosérie jako má F-117 ? Že se nedá zachytit radarem :smich: Nebo by to chtělo plechy z materiálu kterej neodráží to záření ale jen pohlcuje :D To by asi čuměli :D:smich:

Vloženo

By mě zajímalo, jestli by mě změřil a vyblejsknul radar, když bych okolo projel na kole v 55-60km/hod, což není nereálné. Budu to muset zjistit.... ::'

Vloženo

prej tenhle víkend 6 mrtvejch. To se nějak rychle přechválil ten čurák Šimonovský.

Jinak já to mám v paži, dlabu na to a normálně jezdím. Neměl jsem s tím problém dřív, tak nevím, proč bych ho měl mít teď. :horse: Stejně se podle toho paskvilu nedá jezdit, akorát mi tečou nervy a jsem vzteklej.

Psychicky týrám pomalu jedoucí auta tím, že se na ně nalepím jak žvejkačka a troubím :D Bejvaj z toho dost zmatení.

Vloženo

Tak pozor ,u nás jsme měli závody na kolech za plného provozu ,když to zjistili benga tak přijeli pod kopec a měřili všechny co závodili .V cíly to pak kasírovali .Každej za 200,- kč Bylo to loni .To jsem nechápal to byli paka

Vloženo
Psychicky týrám pomalu jedoucí auta tím, že se na ně nalepím jak žvejkačka a troubím :D Bejvaj z toho dost zmatení.

Máš štěstí žes nepotkal mě, už jsem to takovejmdle machýrkům několikrát zašlápnul. Auto mám služební, jezdím sám a tak se toho nebojím, a většinou to i zabere.

Vloženo
Psychicky týrám pomalu jedoucí auta tím, že se na ně nalepím jak žvejkačka a troubím :D  Bejvaj z toho dost zmatení.

Máš štěstí žes nepotkal mě, už jsem to takovejmdle machýrkům několikrát zašlápnul. Auto mám služební, jezdím sám a tak se toho nebojím, a většinou to i zabere.

co s kokotem, co jede tachometrových 40 a míň na 50tce?

Vloženo
Psychicky týrám pomalu jedoucí auta tím, že se na ně nalepím jak žvejkačka a troubím :D  Bejvaj z toho dost zmatení.

no neboj, že by si z toho taky nemusel lehce vyváznout.

Vloženo

No ja byl v sobotu v prostejove u Vasi (mam to cca 220km), nejel jsem po dalnici, a opravdu hruza ani tri hodiny nestacily a to jsem se pres vesnice snazil jet predpisove, a mimo obec do 120kmh ...90 at si strcej do prdele, to se fakt neda, za celou cestu tam i zpet jsem nepotkal jediny benga ...cestu zpet me nastesti zprijemnoval uz tempomat, ale stejne jsem uz z toho tek...

Minulej rok jsem jel stenou trasu s znamejma v poho za cca 2hod.20min.

Vloženo
tak to už tu jednou bylo ,každej něco zkouší, ale já mam jednu osvědčenou radu jak tě zaručeně nezměřej a neni to ani těžký :p

...ze by ty folie na spz, ktery odrazej blesk a nedaj se vyfotit, tak to bych neriskoval.

Vloženo
prej tenhle víkend 6 mrtvejch. To se nějak rychle přechválil ten čurák Šimonovský.

Jinak já to mám v paži, dlabu na to a normálně jezdím. Neměl jsem s tím problém dřív, tak nevím, proč bych ho měl mít teď. :horse: Stejně se podle toho paskvilu nedá jezdit, akorát mi tečou nervy a jsem vzteklej.

Presne jak jsem cekal, ze to bude NA HOVNO ..akorat to silene zpomalilo provoz a flustruje to lidi, se ani nedivim, ze je vice nehod, kdyz kazdej cumi vic na tacho nez na ulici jak je posranej aby nahodou neprekrocil...

Vloženo

Přesně tak, na to abych se někam ploužil v koloně jako ovce nemám trpělivost ani nervy. V obcích se snažím se mírnit, ale mimo obec jezdím stejně jako dosud, akorát to obnáší víc předjíždění. :ph34r:

Vloženo

nejhorší je, že stojí na místech, kde je podle mě k nepochopení schválně nízká rychlost, stojí schovaní úplně skvěle, například teď stáli schovaní za zdí a o něco dál to vybírali, naštěstí měřili druhej směr, tak jsem všechny problikával, ale v Brně je to teď děsný, jsou všude.

Vloženo

no tady u nas okolo MB to nejak zvlast nehrotej a trasy kudy jezdim mam zmaklya vim, kde muzos merit, tak tak pribrzdim a jinak jako driv......

Vloženo

taky jezdím jako dřív a znám místa kde měří, takže vždycky přibrzdím, jenže nejhorší je, že se musím bát i náhodných hlídek, kvůli tomu, jak vypadá moje auto.... :(

takže nárazník jde tento týden dolů a možná, když budou hodní, tak jim tam připevním i SPZku :)

To mě přív¨ádí na otázku: nevíte jestli s foliema a křídlem dojedu v klidu do Chorvatska, na vše ostatní mám atesty, ale bojím se co na hranicích

Vloženo
no tady u nas okolo MB to nejak zvlast nehrotej a trasy kudy jezdim mam zmaklya vim, kde muzos merit, tak tak pribrzdim a jinak jako driv......

čeče u nás to kupodivu taky zatim jde!, první dny byly na kyždym rohu, teď jen potkávám radary ale nechytaj-jen tak :ph34r:

ale jezdim tak jak mám-podle předpisu, páč se bojim že kdyby mě lápli tak by to neskoncilo u buzerace za rychlost :(<_< , ale je to fakt pakec

Vloženo
taky jezdím jako dřív a znám místa kde měří, takže vždycky přibrzdím, jenže nejhorší je, že se musím bát i náhodných hlídek, kvůli tomu, jak vypadá moje auto.... :(

takže nárazník jde tento týden dolů a možná, když budou hodní, tak jim tam připevním i SPZku :)

To mě přív¨ádí na otázku: nevíte jestli s foliema a křídlem dojedu v klidu do Chorvatska, na vše ostatní mám atesty, ale bojím se co na hranicích

mi sme teď v klidu projeli do dojčlandu s foliema a na 9x16 na fábě, takže snad croatia vpoho(loni sem tam jel pučenym autem(s atestovanejma foliema-a vpoho), ale když sem vyděl co tam projíždělo tak projede snad všechno!!!

kdysy sem byl f chorvatsku s felinou tam byl laďák jak kráva, 15 kola snížená , zadek zavařenej atd.. a vpoho, no problem(no fear :smich: )

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...