kláca Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 to právě jde dolu uplně nahovno!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 hmm, sem si to myslel a hlavně je to to poslední, co bych chtěl dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 oni by ti tam pujcili spachtly nebo kudlu urco i s horakem : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Já jsem byl v HR vloni s fóliema a vůbec nic se nedělo a to mě kontrolovali bokem co vezu - buzeranti, jinak žádný problém (mimo placení dálnice, kdy jsem byl nucen zaplatit o půl víc než osobáky, byl jsem T4, což je pro ně asi náklaďák.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Vynatek z CTK: Autoklub: Městská a státní policie by měla měřit stejně Praha 10. července (ČTK) - Strážníci by měli měřit překročení rychlosti stejným způsobem jako státní policie, soudí Zdeněk Svátek z Autoklubu ČR. Podle jeho názoru je také nezákonné tolerovat překročení rychlosti. Zástupce ředitele dopravních policistů Jaroslav Pavelka v neděli v České televizi řekl, že státní policie užívá měřiče rychlosti, které mají zavedenou toleranci zhruba tři kilometry v hodině. Policisté by tak neměli postihovat řidiče, který v místě s povolenou padesátikilometrovou rychlostí jede do 53 kilometrů v hodině. Podle Svátka by se měli městští a státní policisté dohodnout. "Měli by měřit stejně. Nelíbí se mně také, že městští strážníci mají takovou pravomoc v silničním provozu. V roce 1990 byli zřízeni k úplně jinému účelu," řekl ČTK Svátek. Podle Lidových novin se městská a státní policie často v měření liší. Zatímco strážníci striktně trvají na dodržovaní nejvyšší povolené rychlosti, státní policie je k řidičům tolerantnější. Podle Svátka tímto opatřením policie vychází vstříc například řidičům, kteří si stěžovali, že musí neustále sledovat tachometr. "Podle mě se i před 1. červencem každý řidič, který chtěl dodržet rychlost, musel podívat na tachometr," uvedl Svátek. Podle jeho názoru je třeba nová pravidla dodržovat. "Ten zákon o žádné toleranci nemluví. Překročil jsi padesát, můžeš dostat domluvu. Za kilometr nemusí (řidič) dostat pokutu, ale (policista) řekne, příště jezděte v limitu, protože vám to zákon přikazuje. Říkat, že je třeba tolerovat nějaké kilometry nad tu hranici, je nezákonné," prohlásil. Od 1. července se pravidla silničního provozu v ČR značně změnila. Součástí vládní novely zákona o provozu na pozemních komunikacích bylo například zavedení bodového systému. Kritici nového silničního zákona a bodového systému žádají, aby policie tolerovala překročení rychlosti v rozmezí deseti kilometrů za hodinu, což byl prý v minulosti nepsaný zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Tak jsem o víkendu jezdil mimo jiné i mezi Hodkovicema a Libercem a připadal jsem si tam se svojí předepsanou 90kou jako brzda. Buď spoustu lidí netankuje bodový systém, nebo nevědí, že tam už silnice pro mot vozidla nejni. A pak se mám udržet. No ještě, že mám tempomat. NAproti tomu zase v obci jsem měl problém uhlídat 50ku i s tempomatem, pro něj je tolerance +-5km zvlášť s plným autem normální a čumákovat porád na rychloměr zavání přejetým cyklistou nebo nedej bože malým dítětem. Normálně bych Šimonovskýho posadil do auta a ať jede 50 a hlídat, jakmile mu ručka skočí na 51 tak mu jednu fláknout a ještě při tom před něj házet sudy a ať se jim vyhejbá. Jinak ale musím uznat, že je na silnici docela klid. No dokuď nepotkám ty městský šmejdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Tak jsem o víkendu jezdil mimo jiné i mezi Hodkovicema a Libercem a připadal jsem si tam se svojí předepsanou 90kou jako brzda. Buď spoustu lidí netankuje bodový systém, nebo nevědí, že tam už silnice pro mot vozidla nejni. A pak se mám udržet. No ještě, že mám tempomat. NAproti tomu zase v obci jsem měl problém uhlídat 50ku i s tempomatem, pro něj je tolerance +-5km zvlášť s plným autem normální a čumákovat porád na rychloměr zavání přejetým cyklistou nebo nedej bože malým dítětem. Normálně bych Šimonovskýho posadil do auta a ať jede 50 a hlídat, jakmile mu ručka skočí na 51 tak mu jednu fláknout a ještě při tom před něj házet sudy a ať se jim vyhejbá. Jinak ale musím uznat, že je na silnici docela klid. No dokuď nepotkám ty městský šmejdy. Tak budem jezdit jako ve Švédsku, raději 45 - pro jistotu , tam to tak skutečně je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Problém ale prostě je, že na 45-50km/h dusím motor na trojku a nebo bych to teda mohl projíždět za dva, celou dobu po městě, fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 třeba nám teď urychleně postaví obchvaty jako je to jinde ve světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Hmm, tady v brně staví jeden skvělej, ..... staví ho už asi tři roky a pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 jj, a než ho postaví, tak to nebude obchvat, ale průtah městem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 ale fakt, už tři roky se tam nedá jet, aniž by jsi nestrávil dvě hodiny v koloně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 ale fakt, už tři roky se tam nedá jet, aniž by jsi nestrávil dvě hodiny v koloně... jezdím tam, prostě jim to jde jako když ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 tak si tak myslim ze s bodovym systemem meli pani ministri udelat nejakou "vyhodnou akci" na montaz -dodelani tempomatu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 hmm, já mám ještě škrtící klapku ovládanou lankem, to by asi nebylo jen tak dodělat tempomat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 chtělo by to tempomat s pamětí - na 50 a 90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Hmm, obávám se, aby se za chvilu nejezdilo jak ve filmu I´Robot , tam vždycky jenom nasedl do auta a řekl kam chcem odvézt... to by byla strašná otrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Hmm, obávám se, aby se za chvilu nejezdilo jak ve filmu I´Robot , tam vždycky jenom nasedl do auta a řekl kam chcem odvézt... to by byla strašná otrava No kdyz uz ti sami zaparkujou vid? viz. auto parking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 no tenhle clanek si prectete..... sem zvedav co vymysli... a tohle je taky pekny - at uz tahnou do hajzlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Jak říkáš, nakopat do pr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Tak jsem se zase nasral. Jedu mimo obec, rovinka, pohodička 100km/h tacho, dojedu nějaký tři vemena, z nichž to první se rozhodlo jet 70km/h a ti dva předposranci za ním se ho z neznámých důvodů báli předjet. Proti nic nejede, tak blinkr předjíždím všechny tři najednou, blinkr řadím se zpátky. Pro kontrolu mrknu do zpětného zrcátka a co nevidím - ten pablb na mě zběsile bliká dálkovýma a rozhazuje rukama co že jsem si to jako dovolil ho předjet, když jede o 20km/h pomaleji než je limit. Můžu Vám říct, že jsem měl 100 chutí to zadupnout, a jít se ho ručně zeptat co mi to tak důležitého potřeboval když tak gestikuloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ja bych mu zpomalil na 60 a nenechal ho predjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 nebyla tam někdě 70ka ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 nebyla tam někdě 70ka ?? Je tam 90ka, jezdím tam skoro každý den. Asi 1km před tím je značka 60km/h, protože je tam přechod, ale pak je hned křižovatka, která ruší její platnost, to ale zřejmě ten pán neví. Hlavně že by poučoval ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Ja bych mu zpomalil na 60 a nenechal ho predjet Nejsem si jist, jestli by mu to došlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.