johnxx Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 čidlo už jsem našel, mám tam modrý.Teď se mi jedná o to, když ho vydělám, jestli nepoteče voda, a jaké tam dát.Jestli stejné barvy nebo tam může být i jiné.A jestli repliku nebo originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Kluci a když Vag hlásí vadu čidla,to vás nenapadne ho zkontrolovat v měřených hodnotách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Poraťe co dál s ním, jak ho vydělat a co tam dát.Našel jsem různé barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 to co tam patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 dobře, dám tam to modré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 dobře, dám tam to modré Jak jako dám tam modrý?? Přece tam musíš dát to samé jako tam má být a ne podle barvičky plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 To čidlo tedy normálně vyjmu nebo vyšroubuju?A co ta voda, nebude téct? Uvítal bych, kdyby mi tu někdo popsal postup, prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Nevím, jak je to u 1.6, ale u 1.8 tam to čidlo drží taková jako by západka, kterou vysuneš a to čidlo jednoduše vytáhneš ven. Možná to bude chtít zprvu trošku víc síly. Já jsem dal okolo toho místa staré hadry, aby se zachytila vytékající kapalina. Takže jen odpoj konektor, vysuň staré a hned tam zasuň to nové, a zajisti. Ale jak říkám, nevím, jak je to dělané u 1.6. Žádné šroubování, jen za to zatáhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 dik mam to, vyměněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 20. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2006 dik mam to, vyměněno a je to lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistrli Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Zdravím,mám ty samé problémy. Nejdřívemi jenom přes léto kolísala ručička teploty vody,vyměnil jsem čídlo a nic,tak jsem jel na VAG:žádná chyba a problém trval,vyměnil jsem termostat:týden byl klid a zase po starém. A ted v zimě zjištuji že to navíc ještě netopí....fakt nevím co dál. Topí to ale až po ujetí km a více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Mám vyměněno, nové čidlo teploty (zelené-nahrazuje to pův. modré, ale s těmi samými hodnotami), stálo 525 kč, va VAGU OK, už jen to ukázalo lambda sondu, že je v háji, dnes jsem koupil BOSCH, cena 1800 kč, ale co mě zarazilo tak za UNI chtěli 3500 kč, byla taky BOSCH a ještě byla nekompletní.No nic, zítra nebo v pondělí vyměním a snad mám auto v kupě.Tenhle měsíc mě auto stálo už 5000 kč, zak to má k JEŽUROVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 neukazuje mi na mé octávii 1,9TDI 81KW rv.99 ručička teploty chladící kapaliny je špatné čidlo.Chci se zeptat musím čidlo hned vyměnit nebo pokud mi nevadí,že ručička nechodí mohu jezdit dál? dík za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 mě se to taky stalo,já to odpojil na nádobce,3x to píplo a od té doby klid,zkus to očistit ten kontakt třeba to půjde a nebo v nádržce ty dráty projed šroubovákem nekde se tu o tom psalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 >octaviaman: čidlo teploty chladící kapaliny není čidlo hladiny chladící kapaliny... >trafika: protože toto čidlo dodává jednu ze stěžejních hodnot důležitou pro tvorbu směsi, doporučoval bych ho alespoň proměřit (má dva okruhy, jeden slouží pro přístroje a druhý pro ŘJ motoru - tam je důležité aby fungovalo bezvadně), raději však vyměnit pokud je chyba skutečně v něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Mne robilo to isté a bolo to toto čidlo teploty vody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trafika Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 dík za rady jelikož auto jede normálně asi okruh pro řídící jednotku je ok.ale čidlo vyměním co mám říct v obchodě stačí typ motoru nebo je jich více druhů?nerad bych doma zjistil že mi nepasuje dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...hledej=%E8idlo# Podľa tohto je to jedno lebo je všade rovnaký obrázok, ale radšej povedz na aký typ a rok výroby to chceš... daj vedieť potom či to pomohlo... Editováno: 11. Březen 2007, autor: octavio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 dík za rady jelikož auto jede normálně asi okruh pro řídící jednotku je ok.ale čidlo vyměním co mám říct v obchodě stačí typ motoru nebo je jich více druhů?nerad bych doma zjistil že mi nepasuje dík auto ide normalne, ale myslim ze RJ si stale mysli ze je studeny motor a podla toho dava benzin. takze podla mna to viac zere. cidla su odlisene farebne. takze tam daj cidlo rovnakej farby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Měl jsem na oktávce stejnej problém. Nejlepší by bylo přípíchnout auto na Vag a zkontrolovat údaje teploty v řj motoru a budíků. Jinak tech čidel je hodně typů, liší se počtem pinů, tvarem a barvou konektorů. Kupoval jsem ho za 2 kila u http://www.automeisner.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Měl jsem na oktávce stejnej problém. Nejlepší by bylo přípíchnout auto na Vag a zkontrolovat údaje teploty v řj motoru a budíků. Jinak tech čidel je hodně typů, liší se počtem pinů, tvarem a barvou konektorů. Kupoval jsem ho za 2 kila u http://www.automeisner.cz/ na tom starom ma cislo aj farbu, takze nemusi experimentovat. na predoslom aute som to menil 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 na tom starom ma cislo aj farbu, takze nemusi experimentovat. na predoslom aute som to menil 2x Pokud tam má původní čidlo, tak ty byly 2002 nahrazeny novými typy s jinou barvou a PN, tak mu jen přeju pokud nemá ETKU, ať v obchodě nenarazí na blbce s hláškou, že takový díl neexistuje - vlastní zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Přesně tak, barva nemusí sedět a navíc je zbytečný vypouštět vodu a vyndavat ho kvůli číslu. Stačí si zapamatovat konektor (jsou 2 typy) a počet pinů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Vodu není třeba vypouštět, můžeš klidně vyndat, opsat číslo a zandat. Je to nejjistější. Alespoň tedy u mě na 1.8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Vodu není třeba vypouštět, můžeš klidně vyndat, opsat číslo a zandat. Je to nejjistější. Alespoň tedy u mě na 1.8 No nevím, čidlo je v úrovni hlavy. Bez vypuštění vody to nepůjde (pokud to člověk nechce celý polejt), ale rád se přiučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.