_Denis_ Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Ahoj, hledal jsem tady na fóru, ale konkrétně něco podobného jsem nikde nenašel. Oč jde: s odpovídáním nemusíte spěchat, zatím Octavii nemám, nicméně její koupi plánuji. Abych zvolil optimální cestu, rád bych se informoval, jak je to s airbagy. Řekněme, že bych si koupil předface s 1 airbagem. Jak vyměnit volant vč. airbagu za volant z OII už jsem se dočetl. Nicméně, kdybych chtěl měnit horní díl palubovky z FL a ta měla zabudovaný airbag spolujezdce, popř. vyměnil-li bych také sedadla, která by v sobě měla boční airbagy, lze tyto airbagy zapojit tak, abych měl namísto jednoho airbagu funkční všechny 4 bagy? Pokud ano, předpokládám, že bych musel vyměnit RJ => kdybych zároveň plánoval tempomat, maxi-dot a multifunkční volant, musel bych koupit RJ s nějakým označením, která podporuje 4 bagy a všechny další věcičky, vše zapojit a nakonec nechat (někomu) správně naprogramovat? Předem děkuji za odpovědi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 jj, presne tak to funguje, musel bys vymenit RJ, dotad kabelas, stavajici prepojit pokud mas neco takovyho v planu, tak si radeji uz kup okinu po fl, (3.g komfortu, 4 pytle), toho casu a usili co bys tomu musel venovat, kort kdyz to neumis, tak to se nevyplati vyjde te levnejc koupit auto uz v lepsi vybave a dodelat napr. tempomat, maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 no já pořád tak nějak přemýšlím, zda se mi Octavia vůbec vyplatí, proto sbírám informace, plánuji, počítám a nakonec možná k něčemu dojdu.. Každopádně děkuji za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 souhlas, než to předělávat, tak už radši rovnou koupit i s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolbe Vloženo 14. Červen 2011 Sdílet Vloženo 14. Červen 2011 Zdarec pánové, mám otázku na kolik vyjde výměna 2 pytlů? Nastal čas na povinnou výměnu a zajímá mě jestli do toho ty prachy mám dávat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) Povinnou výměnou myslíš co? Ještě jsem neviděl, že by někdo sypal peníze do airbagů kvůli povinné vyměně. Ale jsem ještě mladej a nemusím vědět všechno . Editováno: 15. Červen 2011, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 (editace) Povinná jestli je, nevím. Ale něco o "životnosti" jsem už četl. Např.: http://auto.pravda.sk/poradna/clanok/109-aj-airbag-ma-svoju-zivotnost/ ale tady je poněkud optimističtější článek http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/c1461-Spodni-clanky/n2099-Airbagy-ve-starsich-nehavarovanych-autech-nepotrebuji-menit-za-nove takže bych řekl, že můžeme být v klidu "...Ještě jsem neviděl, že by někdo sypal peníze do airbagů kvůli povinné vyměně...." a bylo by-li něco na tom, že airbag má svojí životnost, ale výměna je na každém z nás, pak to máš stejné jako s helmou na kole. Jako starší 18-ti let ji mít nemusíš, ale..... Editováno: 15. Červen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Samozřejmě, že je to věc každýho, ale měnit pytle mi přijde jako dobrá argumentace výrobců pro větší obrat...já do toho každopádně nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 .... jako lékárničky . Abych pravdu řekl, taky mi to vrtalo hlavou. Ale po tom co jsem si přečetl ten druhý článek co odkazuju, jsem v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.