Publikováno Duben 11, 201114 r Zdar chlapi, potřeboval bych sehnat podložky pod zadní pružiny se zvýšením 20mm. Volal jsem panu Huškovi na HP sporting, ale tam to zatím nikdo nebere. Jsem schopen si to sám zajistit u soustružníka, ale potřeboval bych k tomu nějaký nákres jestli náhodou někdo nemáte? Opravdu nemám v úmyslu dát za podložky od Weitecu 1500 Moc díky, pokdu by k tomu někdo takový nákres měl a mohl by mi ho poskytnout. Ale pokud se vám někomu takové podložky válí doma pod postelí tak sem s nima. Koupím je Předem díky za pomoc. Davidos
Duben 11, 201114 r čau, zkus napsat na tento email: pu.ka@seznam.cz od tohoto kluka je mám taky, popř pokud by jsi byl odněkud z okolí Prahy, jsem ochoten ti svoje 20 mm půjčit, aby jsi si je podle nich nechal udělat
Duben 11, 201114 r Autor Tak jsem na ten mail napsal a uvdíme, moc díky za pomoc Co se týče půjčení podložek to by byl asi trochu problém, jsem z Karviné aneb. dál už to nejde
Duben 11, 201114 r tak to je škoda, pokud by se neozval. mohu ti je o víkendu naměřit a zkusit udělat nákres a poslat. hoď mi do SZ meila
Květen 12, 201114 r Pokud dám pod pružiny podložky je potřeba jiné tlumiče nebo můžou zůstat původní. Má někdo nákres těch podložek,byl bych moc vděčný,díky.
Květen 12, 201114 r není potřeba měnit tlumiče pokud budu mít o víkendu chvilku, změřím a zakreslím podložky pro ostatní
Květen 13, 201114 r Co se týče půjčení podložek to by byl asi trochu problém, jsem z Karviné aneb. dál už to nejde Tak pak dej vědět jsem taky z okolí karviné a dost by mě to zajímalo moje fabi leží zadkem trochu více méně při zemi
Květen 13, 201114 r Můžou se ty podložky udělat i vyšší? 2,5- 3 cm? težko říct, já myslím, že by to neměl být problém. zkus jim zavolat
Květen 13, 201114 r Ahoj, taky uvazuju o podlozkach. Jelikoz mam LPG s 45L nadrzi, mam zadek porad o kousek niz...nemeril jsem to, neni to extrem, ale kousek tam je.
Květen 23, 201114 r Zdravím všechny,mám dotaz jaký je rozdíl mezi pružinama na Fábii combi a krátkou? Jsou délkově stejné akorát na combi je tuhší nebo je i delší, jestli je delší o kolik? Mám lpg a táhne to zadek dolů tak nevím jestli podložky nebo pružiny z kombíka,řešil někdo tento problém,díky!
Květen 23, 201114 r kdyb jsi trochu hledal, tak by jsi věděl že pružiny jsou stejný vzadu akorát jsou tužší, prostě liší se tuhosti
Květen 24, 201114 r ještě jsem zapomněl nafotit horní pohled, ale je stejný jako spodní, akorát se liší vnitřní průměr, ale vše je vidět na ručním nákresu. snad vám to pomůže
Květen 24, 201114 r díky moc a co je to za matroš? to je nějaký silon nebo tak? myslíš že by to mohlo bejt z kovu?
Květen 24, 201114 r jj, je to silon. nevím, jestli by to dělalo dobrotu a myslím, že časem, až by to orezlo, že by to mohlo dělat kravál, ale nevím. spíš bych to nechal udělat ze silonu
Květen 25, 201114 r zkus nějakýho soustružníka nebo se kus dovolat sem: http://www.hpsporting.cz/kontakt.php a objednej si je tam
Červen 1, 201114 r zde je vykres na oktavku.ale je to stejny s fabkou.rozměry si musis zmenit podle potreby Upraveno Červen 1, 201114 r od labi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.