Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám na Fabii nefunkční odemykání centrálu. Chtěl jsem se na to podívat ale sundal jsem jen plastové madlo dveří a dále jsem se nedostal. Je možné tuto závadu v domácích podmnkách vůbec opravit?

Dále mám nefunkční zadní stěrač a taktéž jsem se chtěl podívat na motůrek, jestli k němu vůbec jde proud a nevím jak sundat plast z pátých dveří. Předpokládám, že se musí nějak odcvaknout, ale nechtěl jsem riskovat, že mi někde praskne a tak se raději ptám.

Vloženo

Příteli okřídleného šípu,

k Tvým otázkám. Vše se dá provést v domácích podmínkách. Podívej se do instalačních návodů. Tam najdeš odpovědi i fotografie. K tomu zadnímu stěrači, před nedávné době se to řešilo v sekci Exteriér.

Ještě k tomu el. motorku. Mimo jiné jsem jej taktéž rozdělal vyčistil plochu po které jezdí uhlíky. Z boku jsou dva šrouby. Povolit vyšroubovat a vytáhnout teleso ven. Při zpětné zborce tohoto motoru nejdříve opatrně nasadit rotor do uhíků, držet pevně osku v telese převodovky a potom nasazovat část s magnety čili stator. Pokud budeš ještě něco hledat použij okénko Hledat. Zadáš cílové slovo a vyjedou Ti odkazy, které obsahují témata s tímto slovem. Mnoho štěstí při opravách a spokojenost za volantem. Radek.

Vloženo

ještě k těm pátým dveřím, ten tapec je tam nacvaknutý. Podpáčit něčím plochým, čím nepoškodíš lak a škubneš dolů s tím plastovým krytem. Pozor, aby při této činnosti Tě neflákly ty páté dveře do hlavy. Radek

Vloženo

Zatím díky moc za radu. Jaký myslíš instalační návod? Papírový návod co jsem dostal k autu, nebo nějaký na webu? Pravda do papíru mě nenapadlo se pdívat, nečekal jsem, že by tam bylo něco jiného jak obraťte se na autorizovaný servis.

Vloženo

najdeš zde sekci Ostatní diskuse a v ní instalační manuály. Tam mimo jiné nalezneš odpovědi na svoje otázky. Hledej. A doporučuji si pořídit i nějakou literaturu tvz. povinnou četbu. :) Radek.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Prosím poradil by mi někdo jak ze zadních dveří sundat čalounění abych se dostal ke stahování okýnka a zamykání. A poté potřebuju sejmout zadní plastový kryt 5. dvří abych se dostal ke střerači.

Prý by to zde někde mělo být, nenašel jsem však nic. Případně prosím o odkaz. Děkuji mnohokrát.

Vloženo

Zadní tapec dolní šrouby nemá (tedy alespoň v kombi), šrouby jsou jen v madlu. Aby jsi se k nim dostal tak to matlo musíš rozebrat - zespodu je dirka a tou se vhodně natvarovaným drátem vycvykne horní kryt madla. Pak tapec od spodu postupně "utrhni". Pokud se chceš dostat k až zámku, tak musíš sundat stahovačku

• o 1 rok později...
Vloženo

Mám na Fabii nefunkční odemykání centrálu. Chtěl jsem se na to podívat ale sundal jsem jen plastové madlo dveří a dále jsem se nedostal. Je možné tuto závadu v domácích podmnkách vůbec opravit?

Dále mám nefunkční zadní stěrač a taktéž jsem se chtěl podívat na motůrek, jestli k němu vůbec jde proud a nevím jak sundat plast z pátých dveří. Předpokládám, že se musí nějak odcvaknout, ale nechtěl jsem riskovat, že mi někde praskne a tak se raději ptám.

Ahoj jestli máš problem vyřešený dej mi prosím vědět mám stejný problém díky /nefunkční odemikání centrálu/

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...