VtecManiac Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 chci dát na Yetiho max. kola a snížit ho, poradí mi někdo, jaká kola (jaké rozměry) se mi tam maximálně vejdou ? Nemáte někdo foto (ne virtual tuning) s Yetim, který má takto velká kola ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 16. Duben 2011 Sdílet Vloženo 16. Duben 2011 (editace) Osobne by som na Yetiho viac ako 235/45 R18 nedával, ale tak to je tvoja vec. Ak ho chceš ako Showcar... Na bežné používanie je to podľa mňa nereálne. Pasoval by ti tam v pohode rozmer 235/35 R20 (napr. Pirelli PZero), resp. 245/30 R22 (napr. Pirelli PZero Nero. To už je ale veľký extrém a pritom je to najmenšia R22 o ktorej viem, že sa robí a koleso je od najväčšieho schváleného pre Yeti (215/60 R16, ostatné sú ako celok na výšku menšie) stále o 7% väčšie. Odhovoriť ťa od toho nemôžem, len poviem, že už 19" su veľmi tvrdé aj na Q5, ktorá má celkovo väčšie kolesá ako Yeti (to znamená že na 19 má väčší "balón"). Pozri si ako vyzerá Yeti na R19 od Benetu ( www.bt-design.cz ) a pochopíš, že ak má byť ten disk ešte o 8cm vyšší tak tá pneumatika musí byť o 8cm nižšia pri zachovaní celkového rozmeru kolesa. Editováno: 16. Duben 2011, autor: Tomino Men. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VtecManiac Vloženo 17. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 (editace) přesně, chci showcar, nejde mi o to jestli to bude tvrdší... na octavce mám teď 19tky a v pohodě (do té doby než trefím jednu z děr na silnici) potřebuju prostě vědět, když objednám 20 nebo 21 nebo 22 kola, jaký musí mít ET a max. šířku a jakou gumu, aby mi to nedřelo o vnitřní stranu podběhu.¨ Psal jsem do Makocaru, tam mají skladem 20tky i 22tky, ale ještě neodepsali, jestli je to možné vyzkoušet přímo na autě s různou pneumatikou... Jinak pružiny už jsou objednaný. Ale díky za odpověď.. kdybyste ale někdo měl foto Yetiho s kolama většíma než 19palců, hoďte to prosím sem. díky. Včera jsem strávil 3 hodiny hledání fotek a jediný co jsem našel, byl jeden Yeti s 19tkama.. Editováno: 17. Duben 2011, autor: VtecManiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrudimák Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 (editace) Nenašel ??? Z toho si nic nedělej.To bude asi tím,že podobnou šílenost nikdo zatím nevymyslel.Budeš v tom pionýr Hodně štěstí při jízdě SUV na galuskách. Dej pak video na Youtube,to bude pro nás ostatní strašně zajímavý. Editováno: 4. Červen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Už týden stojí v naší ulici Mercedes Vito, který má černé elektrony obuté pneu 245/40R19. Pokaždé, když jdu na procházku s Robinem, což je tak dvakrát denně, tak na to koukám. Podle mě to vypadá hrozně a za volantem bych nechtěl dlouho sedět. Když se podívám na výšku pneu, tak řidič musí cítit pod zadkem každý kamínek. O kousek dál parkuje Nissan Qashqai obutý na pneu 215/65R16. Také to nevypadá nějak extra. Maniacu, obuj si na své auto co chceš, bude pak všude asi středem pozornosti, o mě si klidně mysli, že jsem starý dědek milující pohodlí, ale u Yetiho profil pětašedesát na R16 je mi určitě bližší jak těch 40 na R19. Klidně si i sniž světlou výšku, ale pak už opravdu nechápu, proč sis kupoval Yetiho, sporťák na okruhy s něj asi neuděláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Je to jeho auto, jeho věc co tam dá za kola, ne? Já jsem pro, vraž je tam a pak sem dej fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Vždyť jsem to napsal, je to jeho auto a na fotku se také pak rád podívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 Jsem na to taky zvědavý, i když na svoje auto bych to nedal. Líbí se mi 17" Annapurny, na Yetiho mi to připadá tak akorát. Názorově jsem velmi blízko Artigasovi. Každému se líbí něco jiného, což je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Co kola? Už jsou na autě? Fandím tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) Tady je inspirace (sice to není Yeti...) : Editováno: 26. Květen 2011, autor: Pawouk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 (editace) Já bych na Yetiho nasadil kola třeba z Q7 nebo tak Tam myslím 22" jsou, 20" stoprocentně Editováno: 31. Květen 2011, autor: Larrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Kupte si třiceti centimetrový podložky pod kola a pak Vám tam půjdou i kola od traktoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Tohle jsem našel na německým Yeti fóru. Vypadá celkem pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Jj, ten je dost pěkný. Co to má za rozměr kol? Nezmiňoval Deutschlander na fóru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 8,5 J x 19H2, ET35 H & R pružiny -35 -55 Více nepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Jj, je to moc "pěkný". Mně by se to líbilo tak od 18 do 20 let (nebo 25?), ale protože mi táhne na 40, mám smůlu. S tímhle na polňačky nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Mě už třeba není 18, 20, ani 25 a líbí se mi to. V podstatě mám rád velká kola na všech autech, dodají mu šmrnc. Navíc jde o to, na kolik se cítíš, jak jsi schopný uvolnit se a nakolik chceš svému auto dopřát krásu Na polní cesty a srandy v terénu kup enduro nebo starého Landcruisera, G klasse, apod. Škoda nám v tomto ohledu, bohužel, nikdy nic nenabídla. Za čož můžeme poděkovat komunistické politice rozvoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 chci dát na Yetiho max. kola a snížit ho, poradí mi někdo, jaká kola (jaké rozměry) se mi tam maximálně vejdou ? Už máš kola doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Mě už třeba není 18, 20, ani 25 a líbí se mi to. V podstatě mám rád velká kola na všech autech, dodají mu šmrnc. Navíc jde o to, na kolik se cítíš, jak jsi schopný uvolnit se a nakolik chceš svému auto dopřát krásu Na polní cesty a srandy v terénu kup enduro nebo starého Landcruisera, G klasse, apod. Škoda nám v tomto ohledu, bohužel, nikdy nic nenabídla. Za čož můžeme poděkovat komunistické politice rozvoje. Chtěl jsem slušnou formou říci, že se mi to nelíbí. Tak teď je to řečeno otevřeně. Mám 1,2 TSI (jak je patrné) a v terénu tím pádem neblbnu, ani mě to neláká. Ale když potřebuji dojet po horší cestě, polňačce či lesní, nemusím řešit světlou výšku apod. Chtěl jsem Yetiho a nic jiného. Motorkám nehovím vůbec. Tunérství nechávám nezletilým. Řekl bych, že je to spíš otázka výstřednosti, než krásy. A už vůbec ne nějakého uvolnění. Vyjádřil jsem jen svůj názor na to, jak ta kola na mě působí a nepotřebuji rady, co jsem si měl koupit. Už staří Řekové vnímali krásu jako vyváženost proporcí, vyváženost poměrů částí, které tvoří celek. A tak to vnímám i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Jinak si na Yetiho dejte, co chcete, je mi to jedno, jsou to VAŠE auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 To je prd co tohle to už by šlo ne? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 tak to je masaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas7280r Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 já osobně bych do těch 20 taky šel líbí se my tydle : http://www.ebay.com/itm/4-x-20-BK-Racing-797-Alloy-Wheels-Falken-FK-452-Tyres-SKODA-YETI-/400277980354?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7209690305728798135 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Yeti na 20" kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tak to je akorát na vydrkotání plomb ze zubů a nechci ty disky vidět jak by dopadly na našich cestách a to nemluvím jak se v tom musí jet. Jak ja žebřiňáku....Chudina posádka, kastle, sváry, tlumiče atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.