Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřeboval bych poradit jak se dostat k nádržce ostřikovače, protože mi někde kape a to 1 kapka/2s takže mi voda v tom dlouho nevydrží :( Nerad bych kvůli tomu jel do servisu, jestli někdo ví co s tím prosím o radu opravil bych si to ještě dnes na chatě :) Voda kape někam dospod předního nárazníku a pak logicky na zem :) Mám O2 2005 liftback s ostřikovači světel. Kdyžtak prosím i potřebný soupis nářadí co bych mohl potřebovat. Díky moc.

Vloženo

Potřeboval bych poradit jak se dostat k nádržce ostřikovače, protože mi někde kape a to 1 kapka/2s takže mi voda v tom dlouho nevydrží :( Nerad bych kvůli tomu jel do servisu, jestli někdo ví co s tím prosím o radu opravil bych si to ještě dnes na chatě :) Voda kape někam dospod předního nárazníku a pak logicky na zem :) Mám O2 2005 liftback s ostřikovači světel. Kdyžtak prosím i potřebný soupis nářadí co bych mohl potřebovat. Díky moc.

Pokud jen kape,tak to může být víc příčin.Když ho potřebuješ pořádně prohlídnout od kud to kape,tak sundat nárazník.Já měnil nádržku a sundal jen podběh a světlo aby jsem se dostal z obou stran.

Vloženo

Světlo jsem zkoušel vyndat ale nepřišel jsem na to jak, nechtěl jsem nic urvat. Je tam platová matka tu jsem odšrouboval ale nevím co ještě musím povolit abych světlo sundal?

Vloženo

Pokud ti to kape tak budeš mít asi v háji motorek na ostřik oken(nejčastější problém je že je vyběhaná gumička na hřídelce a kapalima nateče do elektrický části a pak protýká z obalu ven) nebo ti prosakuje zkrz těsnící gumičku ve který je motorek zastrčenej do nádržky.Dobrej přístup bez složitýho rozebírání je u předface. A stačí tam sundat jen pravou mřížku a mlhovku motorky jsou umístěný přímo tam za mlhovkou.Jenže ty máš RS nárazník a tam si nejsem jistej pokud sundáš jen mřížku jestli se tam dostaneš.Buď bude muset dolů nárazník nebo je tu možnost vyndat hlavní světlomet a držák světlometu.Pak ti tam vznikne dostatečnej prostor pro opravu.Akorát pak zas budeš muset pořádně seřídit světla ten držák má kónický dorazy a komplet ho rozhodíš a navíc se tím dolaďují i spávný mezery(spáry dílů) světla s karoserií.

Vloženo

Díky.

Motorek je napravo? Nádržku mám vlevo.

Z podběhu se tam nedostanu?

Motorek je ve předu na nádržce.Světlo vydáž když vytáhneš plechový háček u světla.Může být ale i prasklá nádržka.Je slepená ze dvou půlek.

Vloženo

Tak, hotovo! Díky za pomoc pánové.

Problém byl v hadičce laxně držící na kolínku. Sundal jsem přední nárazník a hadičku přitáhl utahovací svorkou. Už nic nekape. Sundat ten RS nárazník byla moje první zkušenost s tímto dílem, trvalo mi to 3h :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...