Wojnar Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Tohle nic neříká. U nás, naproti ve firmě, mají asi osm tourek a všechny mají ty staré zrcátka. Nevím od kdy se dávaly jiné, nicméně když už jsou, jdou poznat, že jsou jiné. Myslím, že jedním ze znaku je ten, že nemají ten spodní nelakovaný plast jako ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Nebyl rozdil v tom ze bylo prave velke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Ne, to se změnilo už s FL - oba velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Ty co jsem viděl já na tource byly takové baňaté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Tyhle to jsou http://www.novinky.cz/auto/216367-ve-vrchlabi-skoncila-vyroba-octavie-prvni-generace.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Nebyly nahodou stejne s FII FL nebo Rommsteru? Ty ma na tource kolega... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda Octavia 1.9 TDI 81KW Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 tak asi tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 Dneska se mi podařilo zaparkovat u jedné TOUR-ky se těma zrcátkama co mám na mysli já Levé je samozřejmě, co se velikosti týče, stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 to jsou fabiacke, ne? muzu ti pripadne nafotit moje dnes nebo zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Asi jo, ale vypadá to teda, že je v poslední fázi montovali na TOUR-ky. Není to dodělávané, při odjezdu z parkoviště jsem si ještě všiml druhé se stejnými zrcátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 pánové no to jsou teda novinky, V posledním roce (pro někoho fáze) výroby se dával volant s úsměvem (tuším bez chromu), ty sloní uši na dveře, skončilo el. ovládání víčka nádrže a možná ještě něco drobného kromě zlevnění o cca 30tis. a jezdí jich dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 To vidim poprve , moje usi na oktavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Uplne OT ale zaujimalo by ma, ci ten volant s usmevom je spatne kompatibilny aj so starsimi tourkami. Ten moj tenky plastovy ma uz zacina s**t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tak trošku OT i odemně si piš že je , ja mam v Fll před fl 2007 volant z Oll fl 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libodi Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Zdravím, už někdo řešil ty zrcátka z O2? Slyšel jsem že se rozeberou v kloubu a dáva se jen zrcátko z O2 a trojuhelník na dveřích se nechá O1 zkoušel to někdo bych to chtěl taky ale potřeboval bych poradit od někoho zkušeného. Ahoj ten trojúhelník adaptér je menší,než standartni o1,musí se bud podlepit,nebo ta složitější možnost,pouzit tmel.Včera jsem nasadil zpětná zrcátka z O2facelift a výsledek paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Ty velký zrcátky se dávaly jen na 2010 Tour Je v nich super vidět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Podle mě jsou ale ty starší hezčí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Ahoj ten trojúhelník adaptér je menší,než standartni o1,musí se bud podlepit,nebo ta složitější možnost,pouzit tmel.Včera jsem nasadil zpětná zrcátka z O2facelift a výsledek paráda Zdarec ty jsi podlepoval nebo tmelil? Fotka by nebyla? Idealní řešení by bylo uříznout proužek toho alu trojuhelníku a navařit na O2 ale mooc pracné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.