Přejít na obsah

Kolik km jste už kdo nalital s naftakem?

Doporučené příspěvky

Ahoj ja mam se svim tdi nalitano 200tis co se tyce zavad prasklo mi zdvihatko a sjela se vacka  :kol-25: ale co se tice spotreby muzu bejt spokojenej kdyz jsem denne jezdil z klatov do plzne dohromady 80km+ tak jsem mnel kombinovanou 5,3l a jezdil to mezi 4,5-5,5l co se tyce cesty do chorvacka tak jsem mnel prumnernou 5,2 s totalne narvanym kufrem ve 4 lidech prevazne po dalnici kolem tech 130 zadna loudacka z5 jsem mnel 5,4 ale je pravda ze clovek chce bejt rychle doma ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Ahoj Bratr má Fabi1 sdi najeto 320 000 rok 2003. Co se
týče dílu tak jen podvozek. Motor, spojka i převodovka vše jako nové. Dnes jsem
sní jel a snad řadí líp než můj rumstr s 35T. Perlička nakonec auto jezdí
celou dobu jen na minerál a žere tak 1,5litru oleje na 15T.A závady většinou
prkotiny naposledy upadla spojka výfuku (ten je taky origoš).

Odkaz ke komentáři

ja nevim kolik to ma najeto a nikdo to nezjisti. ted tam je na budiku 180 tis v RJ 174. posledni zaznam ve skodovce minuly rok byl 161 tis,ale predtim to tma skoro nejezdilo coz je mi divne a myslim si tak,ze to muze mit najeto klidne 2x tolik.podle podvozku to nikdo nepozna,protoze provozni veci se menily a pri bouracce menili treba aj tlumic,poloosu apod.

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

ja mam momentálne 420tis, fabia sedan r.2001, 1.9tdi 74kw, na motore som menil len kabelaž ku vstrekom. V poslednom štádiu to išlo na 3 válce, závada sa javila ako nefunkčná tryska, kúpil som 2 nahradné trysky za 130e a teraz mi odpočívajú v garáži. Kabeláž material 40e+robota 30e. Celkom ma to vyšlo 300e kým bola závada odstranená (230e zbytočne v péčku) :kol-32:  :kol-44:

Editováno: , autor: Robo-Cadca
Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...