Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj ja mam se svim tdi nalitano 200tis co se tyce zavad prasklo mi zdvihatko a sjela se vacka  :kol-25: ale co se tice spotreby muzu bejt spokojenej kdyz jsem denne jezdil z klatov do plzne dohromady 80km+ tak jsem mnel kombinovanou 5,3l a jezdil to mezi 4,5-5,5l co se tyce cesty do chorvacka tak jsem mnel prumnernou 5,2 s totalne narvanym kufrem ve 4 lidech prevazne po dalnici kolem tech 130 zadna loudacka z5 jsem mnel 5,4 ale je pravda ze clovek chce bejt rychle doma ..

Vloženo

taky se přidám F1com 19pd momentálně 268000km , 220000při koupi celkem bez problémů (kuláky ,silentbloky, olej) no dneska asi odešla spojka bo pedal jde strašně lehce 2/3dráhy zabírá až u země ale neměnil bych i když je to autko trošku malé.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj Bratr má Fabi1 sdi najeto 320 000 rok 2003. Co se
týče dílu tak jen podvozek. Motor, spojka i převodovka vše jako nové. Dnes jsem
sní jel a snad řadí líp než můj rumstr s 35T. Perlička nakonec auto jezdí
celou dobu jen na minerál a žere tak 1,5litru oleje na 15T.A závady většinou
prkotiny naposledy upadla spojka výfuku (ten je taky origoš).

Vloženo

ja nevim kolik to ma najeto a nikdo to nezjisti. ted tam je na budiku 180 tis v RJ 174. posledni zaznam ve skodovce minuly rok byl 161 tis,ale predtim to tma skoro nejezdilo coz je mi divne a myslim si tak,ze to muze mit najeto klidne 2x tolik.podle podvozku to nikdo nepozna,protoze provozni veci se menily a pri bouracce menili treba aj tlumic,poloosu apod.

• o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

ja mam momentálne 420tis, fabia sedan r.2001, 1.9tdi 74kw, na motore som menil len kabelaž ku vstrekom. V poslednom štádiu to išlo na 3 válce, závada sa javila ako nefunkčná tryska, kúpil som 2 nahradné trysky za 130e a teraz mi odpočívajú v garáži. Kabeláž material 40e+robota 30e. Celkom ma to vyšlo 300e kým bola závada odstranená (230e zbytočne v péčku) :kol-32:  :kol-44:

Editováno: , autor: Robo-Cadca
  • o 4 měsíce později...
Vloženo

Fa 1.4 TDI r.v.2008 219 000km. Akorát měněná vačka, ale za to mohl předchozí majitel. Jinak jede pěkně a pořád, olej nežere. Auta s tímto motorem mají najeto i kolem 400tis.km taxíky a pořád jezdí, a to městský provoz. Pokusím se vyfotit. 

• o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...