Publikováno Duben 26, 201114 r Zdravím panové, četl jsem už tady hodně diskuzí ohledně vrzání v zadní části vozu-zkusil jsem snad vše a pořád nic...Vyndání rezervy,vyndání sedaček,vyndání zadního plata,výměna tlumičů a dorazy,uložení je jako nové,silentbloky v pořádku,dotažení šoubů pásů zadních sedaček a přesto pořád vrže,i uchycení sedaček ok...-když auto je nějak nakloněno buď vlevo nebo v pravo... Mám Fabii 1.9 TDI RS Předem díky za rady...
Květen 6, 201114 r A seš si jistý,že to jde od zadu?to co popisuješ spíš vypadá na vrzání gumy na příčném stabilizátoru,ale ten je ve předu.
Květen 6, 201114 r Autor A seš si jistý,že to jde od zadu?to co popisuješ spíš vypadá na vrzání gumy na příčném stabilizátoru,ale ten je ve předu. Ahoj,ano je to ze zadu..:-) A už je odstraněno..:-D nečekla bych to co jsem našel to co bude..:-D
Květen 6, 201114 r A co to teda nakonec bylo? každá rada se hodí.. nikdy nevíme, koho to z nás potká..
Květen 7, 201114 r Autor A co to teda nakonec bylo? každá rada se hodí.. nikdy nevíme, koho to z nás potká.. Nevěřil bys,ale páté dvěře..:-D když otevreš tak máš na pátých dveřích ze spoda dorazy gumové tak ty a po stranách to samé-tam jsou takové obedelníkové,namazal jsem to speciální bílou vazelínou jak na pátých dveřích tak na karosérii a je ticho po pěšině,nic žádný vrz,vrzum vrz..:-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.