Janysek Vloženo 26. Duben 2011 Sdílet Vloženo 26. Duben 2011 Zdravím panové, četl jsem už tady hodně diskuzí ohledně vrzání v zadní části vozu-zkusil jsem snad vše a pořád nic...Vyndání rezervy,vyndání sedaček,vyndání zadního plata,výměna tlumičů a dorazy,uložení je jako nové,silentbloky v pořádku,dotažení šoubů pásů zadních sedaček a přesto pořád vrže,i uchycení sedaček ok...-když auto je nějak nakloněno buď vlevo nebo v pravo... Mám Fabii 1.9 TDI RS Předem díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 A seš si jistý,že to jde od zadu?to co popisuješ spíš vypadá na vrzání gumy na příčném stabilizátoru,ale ten je ve předu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 A seš si jistý,že to jde od zadu?to co popisuješ spíš vypadá na vrzání gumy na příčném stabilizátoru,ale ten je ve předu. Ahoj,ano je to ze zadu..:-) A už je odstraněno..:-D nečekla bych to co jsem našel to co bude..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 A co to teda nakonec bylo? každá rada se hodí.. nikdy nevíme, koho to z nás potká.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 7. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 A co to teda nakonec bylo? každá rada se hodí.. nikdy nevíme, koho to z nás potká.. Nevěřil bys,ale páté dvěře..:-D když otevreš tak máš na pátých dveřích ze spoda dorazy gumové tak ty a po stranách to samé-tam jsou takové obedelníkové,namazal jsem to speciální bílou vazelínou jak na pátých dveřích tak na karosérii a je ticho po pěšině,nic žádný vrz,vrzum vrz..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.