FanyV Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Zdravím. Mám problém. Na budíku se mi rozsvítí kontrolka "Systém kontroly výfukových plynů" ale VAG mi ukáže chybu 01139 - Spínač centrálního zamykání; odemknutí dveří spolujezdce. Po 1. vymazání se tato chyba po nastartování rozsvítila a po 2. vymazání chyby to vydrželo 4 nastartování a chyba je tam opět (01139). Dveře spolujezdce fungují dokonale... kde mám hledat příčinu? Poraďte prosím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 To by mě také zajímalo s čím to může souviset.Občas se mi také rozsvítí a tak po dvou dnech zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanyV Vloženo 1. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Dnes jsem byl s autem v myčce a po umytí kontrolka zhasla. Jestli to mělo nějakou souvislost... nevím, ale vydrželo to jen 2 nastartování a od té doby opět svítí :-( Auto jezdí normálně, spotřeba nestoupla, dveře spolujezdce také fungují tak, jak mají... Proč to teda svítí?! Snad se někdo najde a poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 dveře nemají s motorem přece nic spojeného!! z jaké jednotky čteš tu chybu? a čím to hlavně čteš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanyV Vloženo 2. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Profi VAG KKL+CAN a četl jsem to z řídící jednotky motoru. Zkoušel jsem i ostatní jednotky a vše O.K. jen řídící jednotka motoru mi ukázala chybu 01139 - Spínač centrálního zamykání; odemknutí dveří spolujezdce. Mé auto Octavia II r.v.2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.