Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Minuly týden mi spadlo sklo u PP dveří dolů a já nevěděl co se děje, tak jsem ho chtěl vytáhnout zpět, ale ozvali se hnusné zvuky a bylo mi jasné že je to v háji.

V servise na mě neměli čes, že až příští týden, ale potřebuji jezdit a opravit si to sám, ale nevím jek na to.V servise mi mechanik říkal, že to chce celou stahovací sadu novou, odhaduji že stojí asi 1500 Kč, jen se toho bojím, abych něco nezmrvil.Prosím napište mi vlastní skušenosti a nápady jak na to.Předem díky

Sundej tapec povol šroubky (zelený šipky) vytáhni konektor (fialová šipka) chytni okno izolačkou a nebo papírovou páskou v horní poloze a pak stahovačku vyhákni z držáků (zářezů)

post-25-1152039526.jpg

• Autor

Díky za příspěvek, ale až to vydělám co dál, rozdělat umím vše ale dát to dohromady.....

Kup novou - stará do roku 2OOO je neopravitelná a nad d r.v. 2000 už praskají málokdy.

• Autor

Koupim novou určitě, jen se bojím opravy, ven to vymontovat půjde hravě ale horši to bude dovnitř

montaz je opacny postup demotaze. zadna zaludnost tam neni, namontovat opatrne vyzkouset podotahovat. ;) Myslim ze Vasa ti pomoh tak jak to jde nejvic. jestli si na to netroufas zajed radeji k nekomu. Ja jsem si menil uz vsechny ctyri, taky sam a bez navodu, fakt na tom nic nejni.

• Autor

Tak to je super,bál jsem se, že tam budu muset něco nastavovat na milimetry nebo tak něco, ale pokud jde jen o výměnu kus za kus, tak to zvladnu v poho.Díky za rady

Zdravím, mám stejný problém....jen na LP dveřích. Mám rok výr. 2000. jen bych se chtěl zeptat jak poznám která stahovačka je starý, repsektive nový, model? Mám nyní okno vytažené, zalepené a v pondělí se chystám někam na vrakoviště :-( Předem díky za odpověď.

Mohl bych pozadat nekoho s Etkou, aby mi sem hodil cisla (radsi vsech ctyr) stahovacek model 2000+ ? Pocitam, ze pujdou do vsech Oktavek (i rv < 2000), maji shodne uchyceni ?

Zdravim,

vcera jsem to tady nekomu posilal na mail, a nalezl jsem nasledujici :

spoustec skla bez motoru pro vozidla s elektrickym ovladanim oken:

1U0 837 461 B - LP

1U0 837 462 B - PP

1U0 839 461 B - LZ

1U0 839 462 B - PZ

Sám jsem to zatim nemenil, takze doufam, ze je to co hledas (pripadne

zasvecenejsi me jiste opravi) .

Zdravim ze Sudet :D

• Autor

To jsi posílal na mail mě, a moc děkuju, ve vyhledávání po netu mi to moc pomohlo.Ještě jednou díky, teď už jen zmáknout tu opravu

Zdravim,

vcera jsem to tady nekomu posilal na mail ....

Diky !

OK pánové. -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.