TomasB Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 tak takhle se stará jeden člen Audi Clubu o Audinu. Je to z letošní dovolené v Chorvatsku. U fotky je tento komentář: o holku sme se starali jako o miminko:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 tak takhle se stará jeden člen Audi Clubu o Audinu. Je to z letošní dovolené v Chorvatsku.U fotky je tento komentář: o holku sme se starali jako o miminko:D to bych to mohl jebat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Ja to nechapu Proc to tam ma? Obzvlast na tech kolech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Nemá chybu, sedám k šicímu stroji a jdu na to. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Ja to nechapu Proc to tam ma? Obzvlast na tech kolech? aby mu to psi neocuravali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 jééé, konečně někdo "horší" než já, jsem si připadal jako blázen, pak mě P2M uklidnil svým příspěvkem s očistou kol a teď jsem klidnej úplně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 No ted jsou rodice v CHorvatsku na dovce a je tam kolem 45stupnu, takze to pyzamo na kola a auto ma smysl i kvuli prehrivani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Tak přidám úryvek vztahující se k tomuto: 5.7.2006 00:32:00 TomasB Mike: neupálil ses trošku na sluníčku? (narážím na ten zábal auta) 5.7.2006 09:41:07 Luciferka To bylo jen pro lepší pocit ;-) 5.7.2006 13:13:40 MachiSSS No já nevím...ono na tom něco bude. Mike není jediný, kdo to tak balil ty auta. I spousta Chorvatů to dělá. Viděl jsem to snad u každého druhého baráku. Mike::: kde jste vlastně byli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Kamarád byl v Chorvatsku černým Passatem a horkem se mu pohnul kryt airbagu spolujezdce, už to vypadá blbě. Potom zbytek dovolené stál pod borovicemi a to si dovedete představit ten humus na kastli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Bežne teplota v odstavenom aute presahuje na slnku 60 stupňov. A gume kolies tiež neprospieva UV žiarenie. Ale ja by som asi ušil nejakú plachtu, ktorá by rovno zakryla celé auto. Predsa len, načo má blednúť lak 2 týždne na silnom slnku, keď nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.