pooletr Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Chlapi máte někdo zkušenost s HOD žárovkami? http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/1-1-HOD-zarovky-xenonove-zarovky/137-2-HOD-autozarovky-H8/5/343-HOD-zarovky-H8-6000K-12V-55W-sada-2ks-ZDARMA-parkovaci-zarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.kuntos Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Dával jsem je do auta Chevrolet Cruze a musel jsem je tam narvat přes gumu, jsou docela široké, měl jsem tam ale H4, tak nevím jak tyto, jinak svítí namodrale, životnost zatím nejlepší z těchto alternativ xenonů. Jinak osvětlení vozovky nečekej zázraky, je to skoro stejné jako klasická, ale na pohled to vypadá lépe než klasická žlutá, hlavní nevýhoda, že nejsou homologované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pooletr Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 No já bych je dal jen do mlhovek. Nemám denní svícení a používám funkci corner a vypada to blbě když hlavní světlomety svítí do bíla a mlhovky se pak rožnou při zatáčení a jsou žluté.. Pokud by to vypadalo efektivně, tak bych je možná používal i jako denní svícení tzn.jezdil jen s parkovačkama, kde mám LEDky a dole by mi svítily jen ty HOD H8 -samozřejmě jen přes den. Nevím jak by se na to tvářili páni policajti, ale to by musel byt opravdu skalní fanda nebo majitel supa, aby poznal že mám před FL a že mi svítí jen mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Octavian1 - Podařilo se Ti nakonec sundat zrcátka, a dat do nich ledky? Rád bych tam dal taky ledky, ale nevím jak je vyměnit.. Editováno: 9. leden 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Ahoj neměl by jste někdo přesný seznam těch ledek?jako označení,počet a kam jaké jsou?jde mi jen o interiér,do předních a zadních světel to dávat nechci. předem moc dík za odpověď. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 ja som prehodil vsetky ziarovky v interieri O1 na LED ale mne to nejako sem tam blika..co to je?...aj ked auto nie je nastartovane poblikuje to .....nestretol sa s tym niekto....??? ty co ste prehadzovali neblika Vam to sem tam taktiez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 (editace) že by nikdo nevěděl jaké ty lekdy do toho interiéru u superba II combi?(typ,počet atd.) Editováno: 18. leden 2013, autor: wsharan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 přihlaš se na sktránky a octaviaclub.cz je tam forum na fóru jsou prodej / stálé nabídky. Je tam užovatel Superfatty, ten prodává ledky a poradí ti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 To nemusí ani na octaviaclub. http://forum.skodahome.cz/user/5385-superfatty/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 TOMU JSEM PSAL A ZATÍM ŽÁDNÁ ODPOVĚD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 az budes mit odpoved tak mi taky prosim dej vedet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 no jestli nějakou dostanu tak dám určitě vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) tak když nikdo nepomohl tak jsem se do toho včera pustil sám,moje zjištění je,že je zapotřebí: 2x sufid 39 mm to je do lampiček pod clonami,které se zapínají odrytím zrcátek,zde je odkaz co jsem tam dal. http://www.led-autoz...MD-LED-39mm-1ks všechny další jsou už stejné,do interiéru jako takové-ho je potřeba celkem 9 ledek,(2xpřední stropní svítilna,3x zadní,2+2x na nohy,další jsem neřešil),jsou to ledky s paticí T10 (W5W),tady je jen na každém,jak chce aby mu to svítilo,jsou tak k dispoyici buď s 4 SMD,nebo z 5 SMD,viz následující odkaz, 4SMD http://www.led-autoz...4xSMD-ROUND-1ks 5SMD http://www.led-autoz...5xSMD-ROUND-1ks já jsem nakonec sehnal o dost levnější, 2 kusy v balení za 79 kč podle rady kamaráda u vietnamců viz příloha foto: Jinak vše funguje super,vypadá to stejně jak to už tady někdo fotil,žádné hlášky mi to nehlásí. teď ještě řeším světla v kufru,mám kombíka a tak jsou ještě 2x se stejnou paticí jako je v interiéru (T10 (W5W),jenže tam bych chtěl dát směrové,aby to pořádně osvítilo nákladový prostor a tak tam bych chtěl pouřít tyto viz odkaz, http://www.led-autoz...-BILA-4xSMD-1ks ale musím přiznat že ty ještě odzkoušené nemám,ale podle toho co jsem laboroval si myslím že to bude OK,zkoušel jsem tam i ty co jsem dával do interiéru,bylo to dobré,ale ty směrové si myslím že budou lepší! Doufám že vám to pomůže. Editováno: 24. leden 2013, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Zdravím tě Wsharan. Dobrá práce. Chci se zeptat a poradit se s tebou. Mám v superbu osvětlení nohou jenom vepředu a mám to i nastavený na svícení za jízdy určitým procentem světla. Zajímá mě, jestli tam ty ledky teď taky pohasinájí při zavření dveří a jestli se zkrátka chovají stejně jako žárovky. Jde mi o to, když uberu procenta svítivosti, tak jestli ty ledky budou taky svítit méně. A ještě dotaz na výměnu těch žárovek. Nějak to vyloupneš, nebo musíš demontovat ten kryt celý? Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 to je super a ja dneska rano nasel tohle http://www.ebay.com/itm/16-pcs-Error-Free-Lights-White-LED-SMD-Interior-Lamp-Kit-for-Skoda-Superb-/321012827155?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4abddb0413&vxp=mtr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 25. leden 2013 Sdílet Vloženo 25. leden 2013 (editace) Tak já mám v superbu osvícení nohou jak ve předu tak i v zadu a nemám to aktivované za jízdy,mě to funguje stejně s osvětlením jako ty stropní lampičky,tak-že když otevřu dveře tak se rozsvítí a když je zase zavřu tak po chvíli zhasnou,no jak jsem už psal stejně jako fungují ty stropní lampičky. nemusíš nic demontovat,je to tam jen nacvaklé z té jedné kratší strany je malinký výřes a tam je potřeba odmáčknout takovou pojistku,dělal jsem to špičatým nožíkem,dá se to i malinkým šroubováčkem,když to vyndáš tak odpoj konektor a pak z toho celého světýlka sundáš ještě pozinkový kryt aby jsi se dostal k žárovce,je tam na čtyřech zobáčcích,ale to si už uděláš na stole. Jirka Editováno: 8. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Uz to konecne prislo, ale nejaky mi tam nejdou... Taky se numuzu dostat do prednich lamp na cteni? Muzete nekdo poradit prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 (editace) do předních lampiček se dostaneš tak,že nožíkem nejdřív sundáš ten vrchní kryt je to ten první od kaslíku na brýle a dokonce i od té strany zboku tím nížíkem opatrně vycvakneš a pak už tam uvidíš 2x torx šroubek,oba je vopolíš a trochu se to uvolní a pak ještě malinkým šroubováčkem si odcvakneš 2 čudlíky,to by jsi měl vidět,je to opět blíž k tomu kaslíčku na brýle a pak se ti to už vykloví celé ven. jo ty ledky jsou dost natěsno,ale trochu snažení a určitě to tam dáš.Kdyby něco tak bydlím kousek od Prahy,můžeme se domluvit a pomůžu ti s tím. Jirka Editováno: 8. Únor 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 (editace) A kdyby se ti povedlo ulomit ten zobáček uvnitř té objímky jako mě, tak není problém. Dá se koupit samotná objímka i se žárovkou za lidovou cenu 60,- Kč ;-) Jirka Editováno: 8. Únor 2013, autor: žralok Necituj předchozí příspěvek ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pooletr Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Octavian1 - Podařilo se Ti nakonec sundat zrcátka, a dat do nich ledky? Rád bych tam dal taky ledky, ale nevím jak je vyměnit.. Nic na tom není. Musíš vytočit zrcátko co nejvíc k oknu a opatrně celé to sklo vycvaknout z konzole na které to drží. Drží to na více místech, ale s trochou šikovnosti se to dá vycvaknout. Odpojit kabel vyhřívání ani nemusíš. Jen vytáhneš původní žárovku z gumové objímky, rozpojíš a nasadíš LED. Ja měl sklo zrcátka dole už 2x a v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pooletr Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Uz to konecne prislo, ale nejaky mi tam nejdou... Taky se numuzu dostat do prednich lamp na cteni? Muzete nekdo poradit prosim? podle mě stačí vyloupnout plast, který chrání přímo osvětlení a pokud máš tenké prsty tak vytáhneš původní žárovky a nasadíš LED. Aspoň já to tak dělal. Nic jsem nedemontoval. Jen lehce podebral šroubovákem a vycvaknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pooletr Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Jo a chlapy LEDky nakoupíte z pár kaček na Tmart.com nebo Dealextreme.com. Cenově to vychází na cca 20CZK/ks. Jen dodací doba je 3 týdny. ALe když tam toho vemete více tak se vám to vyplatí určitě. Různé kabely, redukce atd. Mají tam snad vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiscz Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 wsharan a pooletr. Dekuju moc. Odpojil jsem to jak rikal wsharan a slo to uplne easy. Trosku jsem se bal kde to mam vystipavat. Jeste poslu fotku... vypada to super. Zitra kouknu na zrcatka a na spzku... :-) ty ledky jsou nej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pooletr Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 jo jo LEDky hejbou světem Audi už používá LED technologii všude. A zarazilo mě, že třeba i nový LEON už má taky LED potkávačky. Jsem zvědavý na FL supíka. Doufám, že tam taky bude už převážně LED technologie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 to: Kubiscz - nemáš postup jak jsi dával ty ledky do zrcátek?třeba i nějaké foto a co jsi tam dával za ledky,nebo tam jsou stejné jako v interiéru? dík za info Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.