Branobr Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Ahojte, chcem sa spytat ci neviete niekto zistit cislo dielu na odkladacie haciky do FII Combi. Pod zadnym platom na lavej a aj pravej strane su zaslepky, namiesto ktorych by sa mali dat namontovat haciky na tasky. Myslim ze FII po facelifte ich uz ma. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 No ono to nebude uplně jednoduché, neb u facelifta to není jen vyříznutá díra v bočních plastech ale je to přímo vylisovaný plast, pokud to vyřízneš, tak při vyklopení háčku bude vidět okolo ta díra , a vůbec nevím jestli je tam ta kovtvicí matka, a vlastně jsem si ani nevšiml ře předface ty háčky nemá . Pokud nikdo nedodá , zítra kouknu do ETKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 Combi předface ty háčky vzadu má. Tedy pokud máte na mysli ty sklopné háčky po stranách nad podběhem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branobr Vloženo 6. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Ano,mal som na mysli tie nad podbehmi. Urobil som fotky ak to pomoze... Ak si dobre pamatam, fabka po face mala na tomto mieste sklopne haciky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Tak ano Fabia předface je měla, ale podle výbavy. Údajně ta nejnižší výbava v combi nee, a od ambiente ano.... Ale fakt nevím jestli tam je ten závit , stačí ten bok sundat a uvidí se, pokud ne , je to v hajzlu .... pokud ano, je to v poho a vyříznout plast je brnkačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Háčky jsou součástí tzv. funkčním paketu. Od listopadu 2008 ho měly a mají s jedinou výjimkou (prakticky neprodávaná výbava Fabia Easy) všechny u nás podávané verze F, FC a R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Vidíš, Bojler má přehled , ta Fabia Easy je asi bez těch bočních plastů No jestli to jsou záslepky a pod tím je ten plast normálně naprofilovanej tak by tam mohl jít ten háček bez problémů, ale musíš ten plast trošku porozebrat a odklonit, neb se ten háček dává zezadu j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branobr Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Ak som to spravne pochopil, potom podla boljerovych informacii by tam mali byt, alebo nie? Pripadne by sa mali dat dokupit. Auto bolo kupene 22.9.2008, podla VIN decoderu: Škoda Fabia II Combi Classic/Ambiente/Sport/Elegance N1 1.2 HTP 51kw, modelový rok 2009, ľahké úžitkové vozidlo, výrobný závod Mladá Boleslav (CZ) a podla dekoderu vybavy: E0A = Žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KM = Bubnové brzdy zadní 6FF = Vnější zpětné zrcátko a další díly v barvě vozu 1AC = Antiblokovací systém ABS 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N2 = Řízení s posilovačem, elektro/hydraul. 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H1F = Pneumatiky 195/55 R15 85H 4UE = Airbag pro řidiče a spolujezdce 4R2 = Elektrické ovládání předních oken, zadnímechanicky 3NC = Zadní sedadlo a opěradlo, dělené, sklopné 4QU = 3-bodový samonavíjecí bezp. pás vpředu, při nehodě elektricky napínaný, výškově nastavitelný 4X1 = Boční airbag vpředu 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8L3 = Střešní anténa J1P = Baterie 220A (44Ah) 7AA = Imobilizér elektronický 8GD = Alternátor 90A 6Y0 = Bez varov. zaříz. překročení rychlosti 9AP = Automatická klimatizace - Climatic 8RE = 4 reproduktory (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8UA = Rádio s CD 8QL = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safesystémem B59 = Země typových zkoušek-SLOVENSKO G02 = Tlumení přední QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L1 = Mechanické výškové seřizování levého předního sedadla (pravé přední sedadlo bez výškového seřizování) 9P0 = Bez kontroly zapnutí bezpečnostních pásů Q1A = Normální sedadla vpředu 7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení 9W0 = Bez přípravy/vestavby autotelefonu 8WB = Mlhové přední světlomety 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GA = Bez nákladové podlahy QG0 = Bez prodlouženého servisního intervalu 0GG = Exhalační předpis EU4 L03 = Okruh pérování 03 F0Y = Vůz s volitelnými výbavami 3S0 = Bez střešního nosiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Teď jsem se díval, že píšeš ze Slovenska. Tam se neorientuju, můžou tam být kombinace výbav úplně jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branobr Vloženo 9. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Myslis? No mozne je vsetko. Ved v Cine vyrabaju aj o 19 cm dlhsieho Roomika a v europe ho neplanuju,co by mohli s nim uspech... Skusim skocit do servisu,uvidim co mi povedia. Dakujem vsetkym za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Ja na svojej - viď podpis - rv 09/2009 ich mám od začiatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spenik Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 Tak jsem si háčky zhruba před měsícem taky dodělal. Oba stály kolem 380,- Není to nic těžkého je tak dodělat. Mám krátkou verzi a jediné co se tam musí udělat je sundat plast C sloupku (ten je tam přidělaný nacvaknutím po stranách a tak je záslepka s nápisem airbag-nebo bez nápisu, to záleží na verzi, tak pod ní je šroub, ten taky sundat). Pak už je sklopit sedadla a odmontovat všechny viditelné části bočního obložení kufru. Taky pod záslepkou, kde bude háček je jeden. Já jsem celé obložení nesundaval, protože jsem se tam pak dostal už rukou, abych mohl háček zadem prostrčit. Číslo dílu Vám ochotně najdou v každém servisu. A musím říct, že je hojně využívám a pro mě jeden z nejlepších doplňků ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skofa1.2 Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Jo jo,taky jsem je dodělával. Nejdřív sem se ptal v jednom autosaloně(tam kde sem auto kupoval) a řekli,že to koupit nejde,že to mělo být už z výroby.Už tam nejezdim. Ve druhém sem se bavil přímo ze skladníkem a ten vytáhl šuple u stolu se slovy kolik jich chci.Rovnou sem si koupil i ty kapsy nebo jak se tomu říká,do prostor na bocích.To je taky šikovná věc.No a montáž háčků trochu jinak než ,,spenik". Vyndal sem kryt prahu 5.dveří a povolil šrouby u světla a pod záslepkou,potom se to lehce odehlo a pomocí provázku sem to vytáhnul až nahoru a přichytil šroubkem.Trochu jinak,ale nesundaval sem ten vrchní kryt sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misha83 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 jen přidám....máte někdo tušení jak sundat háček zezadu zadní sedačky? Děkuji:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1TOM1as1 Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 Netušíte někdo, jestli ty háčky jsou stejný pro krátkou verzi i pro combi ?? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.