Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zatím jsem toho moc nenajezdil a prvních 1000 mám auto prý šetřit,takže poznatky až později.Jinak jsem také uvažoval o sportu,ale nízkoprofilové 16 mě odradily a comfort je za nižší cenu trochu líp vybaven.

Vloženo

Já nejdřív koukal na Comfort, ale tam mě odradil ten světlý vnitřek. To auto bude užíváno přesně dle katalogu pro volný čas ( držák na kolo, asi většinou bez sedaček :D ) a tak by bylo děsně zasviněný. Koukal jsem potom na Style, ale tam se mi hrozně nelíbí ta dvoubarevná palubka. Celou černou má jen Sport a tak nebyla ani jiná možnost. Popravdě ty 16" kola jsem taky nechtěl ( dokonce jsem zkoušel jestli by je nemohli z toho sundat a dát tam jen ty 15", ale to prý nejde). No nic holt tu trochu sníženého komfortu budu muset přežít ;)

Jaký je na Roomstera doporučený rozměr zimních kol? Počítám, že to půjde na 15" plechy. Když to ještě párkrát odloží, tak pojedu do salonu rovnou se zimákama v kufru :(

A ještě jeden dotaz. Má Roomster madlo nade dveřmi i na starně řidiče?

Vloženo

mibo>Comfort mě odradil světlým interiérem. Mám tříměsíční dceru a ta bude růst a dělat nepořádek.

MPX> předpokládám že má. Dokud se nedělaly sklopné madla tak u řidiče většinou nebylo, ale co jsou sklopné, tak to škodovky mají i u řidiče.

Vloženo

Tí, čo čakáte dlho - máte objednanú aj presklenú strechu?

Vraj sú s nimi akési kvalitatívne problémy a čaká sa na riešenie. Na Roomster bez sklenenej strechy je zadávačka do výroby na 6 týždňov - aktuálne info zistené dnes.

Vloženo

Tak to já mám objednanýho Roomstera Style 1.6 16V už od 15.6. Do výroby je naplánován na 37 - 40. týden, takže doufám že se to už neprotáhne. U mě se to prý údajně protáhlo kvůli novému motoru 1.6, který začali sériově dávat do Roomstera až v srpnu, tak nevím.

Akorát mě štve, že zrovna v ten čas budu na dovolené u moře. Takže nový auto buď přijde těsně před dovolenou a vůbec si ho neužiju anebo přijde když budu pryč. Ale kdo ví, když tady čtu to posouvání termínů výroby....

Vloženo

Ten světlý interiér vypadá sice dobře,ale na údržbu to bude fuška.Já už mám dítě odrostlé,takže to snad nebude takový problém a na sedačky přijdou potahy.

Ohledně těch zimních gum,gumy 195/55/15-nesmí se podle velkého techničáku používat se sněhovými řetězy,ale alternativně lze použít gumu 185/55/15,na tu řetězy můžou.Disk pasuje z Octavie I,6 J 15;5 x 100.

Vloženo

nemam nekdo fotky toho jak moc se da roomster nalozit a co vse odveze...treba jizdni kola atd...zajima me to protoze vybiram a porovnama auta jako roomster,berlingo,partner,caddy atd...

diky ;)

Vloženo

Tak jsem dneska objednal. Roomster Style 1.6 + nejaka ta vybava. Pry by mohl byt hotovy v pulce listopadu. Nezbyva nez cekat a tesit se :)

Ta fotka s prepravkama je pekna, kdyby vyhodil ty zadni sedacky uplne, tak tam narve jeste par kartonu se slivovici ;)

Vloženo
Tak jsem dneska objednal. Roomster Style 1.6 + nejaka ta vybava. Pry by mohl byt hotovy v pulce listopadu. Nezbyva nez cekat a tesit se :)

Tak to máme objednané zhruba stejné auto:-) Tedy stejná výbava (asi různé doplňky) i motor. Ale jak jsem psal výše, mám ho objednanýho už od půlky června a bude (snad už definitivně) vyrobený nejpozději do 6.10.

Vloženo (editace)
baurak>

přepočítej to na pivní přepravky. se sklopenými sedadly se tam vejde 30 přepravek. Tři řady po desíti

A proč tam cpou prázdný přepravky, to nemaj na plný? Aspoň by si to auto trošku sedlo... :smich::smich::smich::smich::smich:

...a přitom museli obje tolika pivovarů... :smich::smich::smich::smich::smich:

Editováno: , autor: inya
Vloženo

Stále se čeká :(

Tento týden by ho měli montovat a příští snad doručit. Hádám, že ale kvůli tomu volnu bude až ten další týden.

Vloženo

MPX> pro mě to bude snad nejdelší měsíc. Už by se doma hodil. Chtěli bysme ještě co nejvíc pojezdit než začne být škaredě. Ať ta střecha má svůj účel. I když takové dešťové kapky dopadající na skleněnou střechu..hmm

Vloženo

Taky bych ho ještě pořádně protáhl za tepla a sluníčka. Pak tam půjdou škaredý plechy a na letňáky to půjde zase až někdy v dubnu.

Já jsem si ani neuvědomil, že za chvíli už snad bude doma.

Docela chápu, že lidi často kupujou skladový vozy. Dle seznamu skladových vozů je vidět u jakých kombinací se předpokládá největší prodej.

Rozhodně červený 1.6 SPORT nebude mít asi každej ;)

Vloženo (editace)

MPX>červenou sportku asi ne. Ty Roomstery co jezdí na ulici jsou zatím jen skladové vozy. Většinou HTP, na Electronech jsem viděla zatím asi jen dva, všechny ostatní měli plastové kryty. Se střechou jsem ještě neviděl žádný.

Napiš svou konfiguraci. Jinak s červenou sportkou budeme dva..:o)

To bychom pak měli dát sraz "dvou červených Roomsterů Sport"

Editováno: , autor: ntr23
Vloženo

Popravdě já si ani nepamatuju co tam všechno bude a ovjednávací protokol je někde v šanonu.

Bude to prostě 1.6 Sport v základní červené. Vím co tam nebude :)

Skleněná střecha, loketka ( jezdí se mi s tím blbě), navigace, příprava pro telefon ( půjde tam BT Parrot), changer, ostřiky světel a ještě bych zapomělna vyhřívané sedačky ( je mi většinou zima na ruce a ne na zadek :t )

Navíc tam jde Construct, držák kol dovnitř a sundavací závěs.

Úplně stejnýho bude mít i teta ( akorát stříbrnou diamant )

Vloženo (editace)

Tak já mám 1,4 16 V Sport - červená Uni

výbava:

-Hlavové airbagy

-Deaktivace airbagu spolujezdce

-Halogenové projektory s natáčením + mlhovky s Corner

-TPM

-Vyhřívané tryky ostřikovaču čelního skla

-Loketní opěra vpředu

-Sklopný stolek na zadní středním sedadle

-Střešní nosič

-Odkládací paket

-Sítě v zavazadlovém prostoru

-Zásuvka pod sedadlem spolujezdce

-Vkládané koberce

-Lapače nečistot vzadu

-Výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce

-Elektrické ovládání oken vzadu

-Maxi Dot

-Tempomat

-Panoramatická střecha

-Zámek zpátečky

Editováno: , autor: ntr23
Vloženo

Tak to je hodně podobný.

Já tam ještě budu nechávat namontovat BT handsfree a koukal jsem na origo gumové koberce do auta. Na zimu, abych neměl pak nacucanou celou podlahu vodou se solí.

Gumavá vanička bude i po celym kufru.

Když takhle o něm píšu, tak už se nemůžu dočkat

:D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...