Červenec 5, 200619 r Pridavam se - taky by mne to zajimalo. Nemusi to byt ani primo eshop, staci mi, kdyz budou mit na webu katalog s informaci o stavu skladu. Treba Kelly to ma, jenze jejich sortiment je, mirne receno, omezeny.
Červenec 5, 200619 r nakupuju tady od prověřenejch kluků, dále Autokelly, MJ Auto, Elit(tady momentálně mám slevu 30-40% přes Audi Club, využil jsem toho teď aktuálně, kupoval jsem hydroštely za 200,-/ks(INA) a nějaký gufera na Oct. a vše O.K.)
Červenec 10, 200619 r Autor ja potrebuju sehnat stahovačku do PP dveří, ale nedaří se mi.Kde se dá koupit po internetu na dobírku?
Červenec 10, 200619 r ja potrebuju sehnat stahovačku do PP dveří, ale nedaří se mi.Kde se dá koupit po internetu na dobírku? Zacatkem pristiho tydne bych ji mel - cena 1388,- s DPH + 120 postovne. Doklad, zaruka, platce DPH...
Červenec 11, 200619 r To TomasB: taky kupuju u Elitu, ale slevu mám 14%, jak to děláš přes ten Audi club, stačí zákaznický číslo nebo jo to nějaký složitější?
Červenec 11, 200619 r ja potrebuju sehnat stahovačku do PP dveří, ale nedaří se mi.Kde se dá koupit po internetu na dobírku? Zacatkem pristiho tydne bych ji mel - cena 1388,- s DPH + 120 postovne. Doklad, zaruka, platce DPH... 1574,- s DPH v kazdym Skoda saloonu, tak nevim proc ji shanis na netu na dobirku? Stejne jsem ji nikde levneji nesehnal, ale nevim.
Červenec 11, 200619 r To TomasB: taky kupuju u Elitu, ale slevu mám 14%, jak to děláš přes ten Audi club,stačí zákaznický číslo nebo jo to nějaký složitější? je to přes jednoho člena Audi clubu. Jak to dělá nevím a nezajímá mně to. Podstatná je ta sleva pro mně. A že kšeft má, tomu věř. Myslím, že ho denně kluci kontaktujou.
Červenec 12, 200619 r 800+pošta,nový model. za novou? kam na ne Cosby chodis? to bych řekl není podstatné a nemyslím, že by ti to řekl.
Červenec 12, 200619 r 800+pošta,nový model. za novou? kam na ne Cosby chodis? to bych řekl není podstatné a nemyslím, že by ti to řekl. No vono mi spis slo o to jestli je nova.
Červenec 12, 200619 r 800+pošta,nový model. za novou? kam na ne Cosby chodis? U Cosbyho denne bouraj kamiony s nahr. dilama se me zda...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.