Publikováno Březen 12, 200718 r Zdar chlapi, nemáte někdo představu nebo lépe foto černých tapeců s původním vzorem SLX čili s tím zeleno šedivým potahem. Chci dát vnitřek do černé, ale sedačky jsem chtěl zatím ponechat, je to dohromady dost penízků. Tak mě právě napadlo to prohodit a místo černých středů dát středy těch původních tapeťáků. Co myslíte, má to cenu nebo ne? Prosím, jen konkrétně. Díky
Březen 12, 200718 r Lze to vyřešit podobně, jako to mám já. Jak změnit barvu výplní?? Snad ti to trochu pomůže...
Březen 12, 200718 r Autor Jestli na to dojde, tak až budou volné dám je do placu. Zatím chytám rozumy a uvidím jestli se do toho pustím.
Březen 12, 200718 r O.K. já to právě taky z finančních důvodů chci udělat jako ty ale obráceně, předfaceliftový šedý tapeci a černý výplně
Březen 12, 200718 r Autor Chtěl bych tuhle kombinaci černého tapecu s šedou někde vidět, to by pomohlo v rozhodnutí
Březen 13, 200718 r Zdar chlapi, nemáte někdo představu nebo lépe foto černých tapeců s původním vzorem SLX čili s tím zeleno šedivým potahem. Chci dát vnitřek do černé, ale sedačky jsem chtěl zatím ponechat, je to dohromady dost penízků. Tak mě právě napadlo to prohodit a místo černých středů dát středy těch původních tapeťáků. Co myslíte, má to cenu nebo ne? Prosím, jen konkrétně. Díky Já to mám, zítra to blísknu a hodím sem!!
Březen 13, 200718 r Autor Tak to by bylo super, chtěl bych ještě vědět čím je to nejlepší lepit nazpět, aby to pořádně drželo. Díky čau
Březen 13, 200718 r Tak to by bylo super, chtěl bych ještě vědět čím je to nejlepší lepit nazpět, aby to pořádně drželo. Díky čau Lepil jsem montážním lepidlem v kartuši, co se s tím lepí lišty k plovoucím podlahám... zatím to drží a vypadá to, že jen tak nepustí. Vzhledově vypadá jako trochu tmavší a hustší chemopren a smrdí do podobně.
Březen 21, 200718 r tak konečně jsem se k tomu dnes dostal! Upraveno Březen 21, 200718 r od Octavinek
Březen 22, 200718 r Nekde na internetu sem videl nejakou barvu ve spreji kterou by se to mzna mohlo dat striknout . skusim to znovu najit
Březen 22, 200718 r Nekde na internetu sem videl nejakou barvu ve spreji kterou by se to mzna mohlo dat striknout . skusim to znovu najit a co chceš stříknout?
Březen 23, 200718 r jako myslim tapec Co chceš konkrétně stříkat? Já mám stříknuté plasty tapeců barvou od Motipu na narázníky!
Červenec 23, 200817 r čaute páni neviete mi poradiť ako mám opraviť deravý tapec? sú tam také diery asi od opätku alebo od čoho ale takej velkosti to je rozmýšlal som že to rozoberem a znútra to nejako zalepím s lepiacou pištolou ale neviem ako by to vyzeralo ked máte nejaký lepší nápad tak mi poradte díkes
Červenec 24, 200817 r Pokial to nebudes potom z Tvojej strany nejako potahovat (koza, latka, ...) tak najjednoduchsie budes mat vymenit ich... A este jedna drobnost, foto celkove + detail na tu "poruchu" by pomohlo a mozno by Ti niekto lepsie poradil.
Květen 8, 201114 r Potřebuju vyměnit výplně tapeců. Mám tam černou látku a potřebuju tam dostat černé kožené (ty jsou v šedých tapecech a já mám facelift = musím to přendat do černých). Máte prosím nějaký fígl/postup jak to přehodit a moc neponičit? Předem dík
Květen 9, 201114 r Dělal jsem to za poslední týden 2x...s trochou zručnosti žádný velký problém.....malou špachtlý hezky pomalu oddělíš staré a nalepíš nové....sem tam to má tendenci někde praskat, ale nikde mi to neprasklo tak daleko, aby to bylo z vnějšku vidět.....po prvé jsem lepil tavnou pistolí, ale to nedrželo...po druhé chemoprén a už to nikdy nikdo nerozdělá
Srpen 8, 201114 r Ja koupil tmave oranzovou kozenku a puvodni tapecy po sundani prelepil chemoprenem.taky to drzi snad na vecny casy. Tapec zpatky nalepenej chemoprenem a jeste jistenej nabodovanim tavnou pistoli a jednotlivy hrudky zakapnuty vterinakem.po namontovani na auto to drzi jeste primackly rukojet. Interier auta to pozvedne nekam jinam. (spolu s modrym podsvicenim interieru,nastupniho prostoru nohou a bodovyho osvetleni pod vsema pasazerama
Srpen 8, 201114 r Já jsem koupil šedé tapecy s koženýma černýma výplněma + s orig ozdobnýma lištama. Výplně už jsem z toho pěkně dostal špachlí. Až se mi někdy bude chtít, vyndám tapecy ) černé) z auta, vyseknu z nich výplně a tedy ty kožené nalepím chemoprenem. akorát ještě kdyby se mi tak do toho chtělo... díky za rady :-) je fajn že vím že chemoprenem to bude držet Upraveno Srpen 8, 201114 r od Vici
Srpen 8, 201114 r osvedcilo se mi diky pokusem POKUS/OMYL nejdriv ty molitanovy tapecy natrit chemoprenem a nechat zaschnout.Mnohem lip na nich pak drzi chemopren co uze to lepi k sobe.bez zakapani bobku po tavnym lepidle vterinakem se tavny lepidlo odlepy.tak bacha na to.Za chvili dam fotky. EDIT: Ta tady jsou fotky a ne,ze mi napisete,ze je to vosklivy Upraveno Srpen 8, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek a edituj příspěvky!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.