Přejít na obsah

Vstřikovače nafty

xkali

Doporučené příspěvky

Mám takovej problém - poslední dobou auto začlo docela dost kouřit - kolega si myslí, že už můžou jít do háje vstřikovače nafty - kolik mají výdrž - auto má najeto 122000 a vstřiky jsou tam původní - udělal jsem ve 120000 nové rozvody a filtry, ale kouřivost se nezměnila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám takovej problém - poslední dobou auto začlo docela dost kouřit - kolega si myslí, že už můžou jít do háje vstřikovače nafty - kolik mají výdrž - auto má najeto 122000 a vstřiky jsou tam původní - udělal jsem ve 120000 nové rozvody a filtry, ale kouřivost se nezměnila.

Co je to 66, 81kW? r.v.?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravim kolik to stoji ta diagnostika?

Ja mám ten samej motor,a taky mě to kouří,ale ja to mam čipli.Kdyš jedu tak přidam trošku plinu začne to tahnout ale jak to začne kouřit tak to straci vikon.co to muže dělat?Přitom čipu sem musel dat novou vahu vzduchu,

octavija kombi 81kw bit

power.

Odkaz ke komentáři

Kolik stojí diagnostika - jak kde - mě to servisman jako stálemu zákazníkovi udělal zdarma - auto je OK - čip CIMBU - obecně prý platí že čiplý auto když táhne tak zakouří - není za mnou žádný mrak - já to ani v zrcátku nepozoruju, že to kouří - info je od kolegy co jel za mnou - ale tah to neztrácí - spíš naopak 97kW táhne jak ďas.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...