Přejít na obsah

Kontrolka tlaku v pneu


radim1234

Doporučené příspěvky

Tak vám tady chci popsat tahanice se škodovkou kvůli kontrolce tlaku v pneu. Od 23.12. loňského roku vlastníme další oktu rs (benzín). Kontrolka na tlak v pneu tuším byla v základu (nebo ne, nevím, ale prostě ji tam máme). 2.1. jsem odletěl do Koreje (a jak je u nás obvyklé-problém) a žena volala (dvě děti v autě) že to nějak táhne doprava. Ptal jsem se, jestli něco svítí, prý ne. Tak jsem ji poslal do značkového servisu. Zimní 18-ka dunlopka za 8 litrů samozřejmě v haj..lu. A zjistili, že nesvítí kontrolka. Tak jsme byli objednání na výměnu kapličky (ledka se nemění). Vyměnili kapličku-a nic stále stejná situace. Objednali nás znovu na on-line diagnostiku z Boleslavi, ale prý to tam dělá en jeden borec a ten je v Alpách na lyžích (byl únor) tak jsem se skřípěním zubů dále čekal (mezitím jsem píchnul ještě levé zadní kolo ale to jsem včas zjistil, tak guma přežila (jo, když se se...tak se se....). Ale napsal jsem do Boleslavi, kdo mi jako ty gumy zaplatí-a gumy z boleslavi ani neodpověděly (už dva metry to řeší právník-o výsledku budu informovat později, zatím nic nevím). Borec přijel z Alp, potřetí jsem musel přistavit auto, hovno spravil a když mi volali ze servisu, řekli mi že auto musí zpátky do Boleslavi. To už jsem tam jel s právníkem a řekl jsem jim, že pokud mi vrátí peníze, můžou si to odvézt třeba do Wolfsburgu popř. ještě jinam, ale jinak to auto nikam nepojede. Tak to připojili znova a nakonec odstranili závadu (všechny rs od 11/2010 byly asi špatně nakodované). Takže výsledek? Měl jsem a mám jen škodovky. Ale tahle je poslední. Já vím, že se může vše pokazit, ale přístup Škodovky=přístup AZNP a předsedy Závodního výboru KSČ před 25-ti lety. Soudruzi moji milovaní, už si u Vaší firmy auto NIKDY nekoupím. Píšu to naprosto objektivně (prvotní vztek mě už od února přešel). nezájem, nezájem,nezájem u auta za nějakých 805.000 CZK mne teda neuvěřitelně točí a nelíbí se mi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Jako naprosto chápu, že vás to naštvalo......

Nicméně můj osobní názor je takový, že žijeme v ČR a pokud 90% národa nevadí, že je s nimi jednáno jak "před 25 lety soudruhu kolego" Hold to tak bude i nadále.

Chápu, že chcete zaplatit gumu (taky bych chtěl) nicméně mám takovej pocit, že ten systém je pouze informativní a pomocný a nedá se na něj spolehnout (manuál jsem nečetl).

Trochu mi to připadá jako kdyby jste chtěl reklamovat, že jste narazil do svodidel, protože ESP nevyrovnalo smyk, a je tu ten krám k tomu, aby se to nestalo.

Nakonec to nákodovali správně, jasně vézt to tam 3x je hrůza, ale ono to u jiných značek je ještě ještě podstatně horší. Zkoušel jste komunikovat třeba s Renaultem, Fordem, to je teprve masakr! Zlatá Škodovka.

To nepominu, že s Renaultem jsem měli cca 4x svolávačku (po čtyřech reklamacích následuje vrácení peněz), soud trvá dodnes.........

Jako já bych si to koupil i teď tu Škodovku znovu, jelikož je to furt to lepší co trh nabízí. To můj osobní názor a zkušenosti i odjinud.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Jan 155- jasně, rozumím, ale myslím, že to je jiná situace než s ESP. Píšete, že jste z Brna. Já v Koreji, žena stojí za husovickým tunelem, že to táhne doprava. Kdybych věděl, že to je píchlý, zavolám kolegovi z práce, přijede, vymění kolo, hotovo. Vzhledem k tomu, že je zima a večer, spoléhám na to (respektive jsem o tom nepřemýšlel) že jse s tím něco jiného NEŽ guma. Volám k michlům do kuřima ať tam na ní počkají, ona tam pomalu dojede (kolik to je ? 10 km? já nevím) a guma v prdeli. No tak si myslím, že to je něco jiného než smyk a ESP. A já jsem začal řvát a dělat cirkus AŽ potom, co to nebyli schopni opravit a já v mezičase píchnul druhé kolo. Ale jinak si na svém trvám-informativní neinformativní, od toho tam je. A když to neumí opravit a mlčí-resp. nemlčí, protože hned po prvním mailu mi nějaká slepice napsala, že se tím budou dále zabývat a do teď mi nikdo neráčil poslat ani řádku, tak si ta auta můžou narvat kam chtějí. Je to můj názor na PRIVÁTNÍ auto. Služebák mám opět novou Octu (měsíc) a tam ten výběr jaksi neovlivním. Měli jsme tři eresy (fabku v naftě a dva benzíny) a vždycky jsem byl spokojen-asi proto, že se nic nestalo. A když se stalo, tak přístup škodovky - bljať. Takže tak :)

to ferda- že jsem si radši nenechal tu starou eresu (05/2008) na kterou jsme se furt domlouvali a vzhledem k mým neustálým "výletům" nikdy nedomluvili. Ta šlapala-ale já nechtěl BWA ale zkusit ten nový motor a to mám za to. Alarm je tam z výroby-tento argument nemohli použít. Měj se krásně a třeba už někdy přijedu-abys mi nakódoval nějakou kontrolku, kterou soudruzi v Boleslavi neumí. Stejně je to běs, že jsem musel čekat týden na nějakého strupa, který lyžuje v Alpách a jako jediný v Boleslavi umí používat vzdálenou plochu :) . hele, teď mě tak napadlo, já od té doby ještě nepíchnul, třeba strupi nic nespravili a jen už se mi to báli říct! jdu vypustit kolo :) čau

Editováno: , autor: radim1234
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to si teda nedělám srandu- auto je doma od 23.12. loni a poprvé asi 5.1. letos (zničená PP Dunlop Wintersport 3 7540,-CZK byl jsem Koreji), podruhé když jsem se vrátil asi tak 12.1. píchlá LZ stejné značky ale nezničená (byl tam vrut ale ještě nefungovala ta kontrolka naštěstí jsem si toho všiml na pumpě-ono to totiž jde na tom 225/45 dost blbě vidět). Teď už kontrolka funguje a je píchlá LP Continental Sport Contact nebo jak se to jmenuje) zatím je v servisu a žena jezdí na rezervě-až zítra se ukáže jestli je opravitelná nebo ne protože jsem pro změnu v tom Chabarovsku, tak už mám podezření, že jen vytahnu paty z domu, tak mamka píchá :) - to si dělám srandu (alespoň doufám). Ale vážně, už mě to taky sere. No, co nadělám, že jo. V Brně je nuda a píchá se....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zajímavé.....

buď rád, že pícháš gumu na vozidle... to je nehůř těch 8000,-Kč..... kdyby se píchla jiná guma bylo by to na leasing, s úrokovou sazbou se limitně blížící nekonečku a ještě to mluví a má to tendenci ti říkat tati...............

tak good luck.......

hlavně, že kontrolka už kontroluje...................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...