Dawo Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Mám problém... rozsvítila se mi kontrolka EPC a brzdová světla si vesele svítila donekonečna, tady jsem se dočetl, že odešel brzdový spínač. Než jsem zajel do servisu, tak jsem vytáhnul pojistku k brzdovým světlům, aby to baterka přežila. No - po návštěvě servisu dokázali odstranit svítící kontrolku, vrátili zpět pojistku, ale brzdová světla teď nesvítí už vůbec Tuší někdo v čem může být zakopaný pes? Protože takhle asi přes STK neprolezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 ako odstránili to EPC,vymenili ti aj brzd.spínač??..to čo bol za servis,že ťa pustili s takto "odstránenou" závadou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 no jestli ti odstranili svítící EPC jen vymazáním chyb a dali zpět pojistku, tak to jsou fakt kabrňáci v tom servisu . Je to tím spínačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawo Vloženo 22. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Mno, tak pánové ... nakonec jsem přišel na to, že brzdová světla svítí, ale až když je pedál téměř nadoraz. Netušíte čím by to mohlo být? Servis je to opravdu úžasný, protože na tu vytaženou pojistku nejprve vůbec nepřišli, nezkontrolovali... Když jsem auto přebíral, tak mi tvrdili, že světla stále nesvítí a že by to chtělo více času na prozkoumání. Já to neměl jak vyzkoušet, protože jsem spěchal a pak sám nedokážu sešlápnout pedál a zaběhnout ke světlům, takže když jsem postoval téma měl jsem za to, že ví o čem mluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Vyměň si brzdový spínač a máš klid.Světla si zjistíš jednoduše,když večer nacouváš někde blízko stěny a ve zpětným zrcátku to krásně uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 pokud menili brzdovy spinac tak je spatne nastaveny....kdyz sviti az na podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Já sem ho taky měnil.Dával sem originál a novější typ a ten se nenastavoval.Jenom jsem ho zasunul a zapojil a brzda svítí jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 presne tak,neviem ako ostatné,ale origo stačí zasunúť,zatočiť a je to..žiadne nastavovanie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 to je on E-Shop Auto Kelly, a.s.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 nevim jak nove,ale starsi spinace pokud jsi je vyndal a ,,hral,,jsi si s nimi, tak slo povytahnout tu tycku a potom spinal mnohem niz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.