44kw Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Jaký výrobce dodává oregoš kotouče a segmenty na Fabii?Slyšel jsem Lucasy.Nebo je jich více popř.jaký výrobce. Pokud toto téma se někde probírá tak se předem omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Vím že na Feldu jsou to Feroda, ale u Fabie nemám zdání. Já všude aplikuju ATE nebo pokud zákazník chce ( šetří ) tak jejich druhovýrobu Rixenberg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Myslim, ze tam dávaj TRW Lucas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Myslim, ze tam dávaj TRW Lucas. tak, taky myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 No nevým jaké kotouče, ale origo obložení jsem měl od ATE. Při výměně jsem dal Lucas a teď předěláván zadek na kotouče a opět kotouče+desky Lucas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Co říkáte na desky a kotouče od ALL BRAKE SYSTEMS ? Nabízel mi je v AUTO PRIMA a docela dobrá cena a prý to od něj berou V DRUPOLu (origo servis Škoda). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Nikdo nezná ABS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Znám, klidně je ber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Origo jsou od lucas, ale osobně si myslím, že ATE jsou lepší, jinak taky Brembo nejsou špatný, jenom si je člověk zaplatí...jinak Rixenberg stojí podle mě zaprd, na původním autě nevydrželi ani půlku oproti ATEčkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Rixenberg je druhovýroba ATE, ale když je zákazník chce takmu je tam prásknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Znám, klidně je ber To myslíš vážně nebo ironicky. Mate mě ten smajlík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Origo jsou od lucas, ale osobně si myslím, že ATE jsou lepší, jinak taky Brembo nejsou špatný, jenom si je člověk zaplatí...jinak Rixenberg stojí podle mě zaprd, na původním autě nevydrželi ani půlku oproti ATEčkám... No na netu jsem našel kotouče lucas za necelou tisícovku,ale ve Škodě si za ně berou 1800kč.Tak doufám,že v nich nebude rozdíl. Brembo určitě nebudou špatné,ale jak píšeš člověk si je zaplatí.No a na můj výkon a jízdu stačí úplně sériové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Znám, klidně je ber To myslíš vážně nebo ironicky. Mate mě ten smajlík. Aha promiň já jsem chtěl dát tohodle smajlíka ale ujela mi ruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Já osobně až ojedu destičky tak je vyměním i s kotoučema. Hodlám si zakoupit Ate Power Disc mají drážkování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Já osobně až ojedu destičky tak je vyměním i s kotoučema.Hodlám si zakoupit Ate Power Disc mají drážkování. A nebude ti to drážkování více sjíždět destičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 16. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 na rs jsou ve předu desky feroda a v zadu lucasy origo. ale kotouče nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Dnes jsem měnil desky a mám pro někoho možná stupidní, dotaz. Na okrajích kotoučů jsou takové neojeté lemy a nové desky jsou přes tyto lemy a nedosednou teda celou plochou na kotouč. Zajedou se nový desky podle těch okrajů, nebo musím vyměnit i kotouče ( jsou sjetý jen z poloviny, proto jsem je nechal)? Díky za odpověď. Dělal jsem to jen jednou a to i s kotoučema, takže jsem tento problém nemusel řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Strojvudce - melo by se to zajet podle kotouce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 strojvudce: Pokud tam davas spravne desky, melo by to podle me sednout prekne na kotouc. Trochu bych se bal toho ze deska bude v tvem pripade drhnout o ten lem kotouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Desky jsou spravne, jiný výrobce. Kterou desku myslis? Třecí materiál samo o ten lem dře, proto se ptám. Kovová deska nemá šanci se na ten lem dostat. Lem má necelej milimetr a min. tloušťka obložení jsou 2mm a stejně to měním dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Já osobně až ojedu destičky tak je vyměním i s kotoučema.Hodlám si zakoupit Ate Power Disc mají drážkování. A nebude ti to drážkování více sjíždět destičky? Nene, hrany mají rádius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viking Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Myslel jsem jako ze oblozeni bude drit o ten lem. Ja si myslim ze by to drit nemelo, nova deska by mela mit stejnej tvar jako stara. Mozna se pletu, nejsem odbornik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 A nejde ten tvůj lem očmyrglovat, nebo odpíchat šroubovákem? Často se setkávám s tím, že je tam jenom nabobtnaná koroze kteröu destička nemá šanci obrousit a brousí se o ní... Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Tu nabobtnalou korozi jsem očistil, je tam čistej lem. Destička je asi o milimetřík jinak než ta původní a leží na tom rantlu. Bestie. Teď po 20km to už brzdí jako ďas ve srovnání s těma sjetejma. Nechám je tam chvíli, jestli se sjedou. Když ne, tak holt nový kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.