Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

V poslednej dobe zisťujem,že nemôžem zaradiť jedničku ide to čoraz ťažšie.Musim najskôr do dvojky silou čo najviac k sebe až potom do jedničky.Ostatne rychlosti uplne v pohode.stretol sa s tym niekto?Viem.že su tam nejake lanka a tiahla,da sa to štelovať?Vďaka za rady.

V poslednej dobe zisťujem,že nemôžem zaradiť jedničku ide to čoraz ťažšie.Musim najskôr do dvojky silou čo najviac k sebe až potom do jedničky.Ostatne rychlosti uplne v pohode.stretol sa s tym niekto?Viem.že su tam nejake lanka a tiahla,da sa to štelovať?Vďaka za rady.

tak pricinou moze byt prasknuty poistny kruzok synchronizacie tak vymenit bude treba synchronove teleso kruzok hnane koleso a lozisko. a ked sa ti nevracia spojkovy pedal tak bude treba vymenit hlavny spojkovy valec ;):)

vikino: lanka jsou a štelovat se dá.... ale nechal bych to na autorizovaný servis ;)

• Autor

Spojka je v poriadku ,ale s tymi synchronami si ma vydesil.Snaď zajtra si pod to vleziem a pozriem to.Štelovanie si 2-KRAT rozmyslim!

Spojka je v poriadku ,ale s tymi synchronami si ma vydesil.Snaď zajtra si pod to vleziem a pozriem to.Štelovanie si 2-KRAT rozmyslim!

tak vystrasit som ta nechcel ale sa modli ze to nebude to ! Budem rad ak som sa mylil tak daj vediet vela stastia ;)-_-

• Autor

Tak dnes rano som vyrazil do TN a zdalo sa mi akoby sa to zlepšilo, pri navrate domov /cca60km/ som pri baraku mal problem zaparkovať.Včera som to pozeral,ale nič neobvykle som nenašiel.Pozeral som DP je tam popisane zakladne nastavenie tak skusim ešte to a potom sa uvidi.Vďaka za zaujem.

• Autor

Pustil som sa do tej nešťastnej prevodovky najprv som preventivne skontroloval olej povolil som kontrolny šrob. Začal hneď vytekať olej pekne čisty,takže to OK.Potom som urobil zakladne nastavenie presne podla DP.Iba namiesto špecialneho pripravku som použil obyčajny vrtak 5mm. Čudujsa svet radenie sa zlepšilo o 80%. Ani v novom aute tam tie rychlosti tak nepadali.Dufam,že to tak aj zostane. Po par km ešte napišem.

vikino1: co si robil v tn ( trencine ) ?

• Autor

Pracoval.

vikino1: ale s tn nie si predpokladam ?

• Autor

Nie.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.