horca Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Ví někdo jak to funguje? Mám sice na zadním skle folii, ale zkoušel jsem i svítit na ten senzor (aspoň myslím, že je to dole uprostřed senzor), ale nespozoroval jsem, že by se něco dělo... Dá se funkčnost nějak spolehlivě otestovat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Funguje to tak, že to musíš spustit. Zespodu zrcátka je tlačítko a musí se ti na spodním lemu zrcátka rozsvítit zelená kontrolka. Pokud nesvítí, je něco v nepořádku. Jinak mě stačí rozsvítit int. světýlko nad zrcátkem a už je to tmavé jak bota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Já třeba na tom zrcátku tlačítko nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 známej ho v Passatu taky neměl,teď v novějším ano,asi se před tím dělali jen s automatickým stmíváním,teď je na vybranou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) Žralok- Jako, že by to u tebe zatmavovalo samo a furt?? Já to mám v supu 2005 a měl jsem to i v Koktě 2007 úplně stejně. Teda máme na mysli to vnitřní??? To jsem teda ještě neviděl, asi jsem toho viděl ještě málo a to jsem si myslel, že už jsem viděl víc než jsem kdy chtěl:-) Teda mám na mysli, že jsem to měl vždy s tlačítkem. Editováno: 26. Květen 2011, autor: Beetle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Já to mám bez tlačítka a nepřijde mi, že by se zatmavovalo. Už jsem zkoušel snad všechny možnosti. Zepředu a zezadu jsou čidla. Zkoušel jsem je postupně zakrývat a baterkou posvítit na to druhé a ni. Tak mi to asi nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Mám bez bez tlačítka a taky se mi zdá ,že nefunguje. (MR 2005) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beetle Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Tak teď jste mě kluci dostali:-) Žraloku, já z tvé první zprávy pochopil, že máš zrcátko bez tlačítka a stejně se ti zatmavuje. Takže dedukuji a současně radím. Pokud máte zatmavovací vnitřní zrcátko, tak na něm máte i tlačítko, které ho vypíná a zapíná. Pro ty co ho mají, tak jestli je vypnuté, nebo zapnuté se pozná podle toho, že v jednom ze dvou okýnek, které jsou na spodní hraně zrcátka rozsvítí zelená dioda. Jinak funkce se dá jednoduše ověřit za tmy, když se rozvítí int. světlo v předu uprostřed. Já mám za chvilku zrcátko černé jako bota. Takhle to mám já. Jestli to funguje někomu jinak, ať hodí kamenem.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Mám zrcátko které se má zatmavovat ale je to starší typ který nemá tlačítko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Beetle: já mám samozatmavovací bez tlačítka i kontrolky (ledky). A funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Jde dodělat samozatmivaci zrcatko ? Mam tam obyč a chtěl bych to vyměnit a aby to bylo funkčni i se senzorem na déšť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Musíš dodělat elektriku a nechat vyměnit čelní sklo. Jen se neptej proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Musíš dodělat elektriku a nechat vyměnit čelní sklo. Jen se neptej proč. čelni sklo ? Proč probuh ? To stni nema snad co dělat když senzor je v zrcatku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Jako kdybych to nečekal. Najdi si jak vypadá obyčejné zrcátko a zrcátko se senzorem deště. Pak ti to dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Sakra ti psal ať se neptáš proč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 Ahoj, přidám svůj poznatek. Mám samozatmavovací zrcátko bez tlačítka, a stačí zakrýt čidlo na zadní straně a už to černá, což bych řekl že mám detekovat zda je noc a pak to teprve funguje. PS: stejně mám na zadním okně roletku takže je mi takřka na nic. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Mám zrcátko bez tláčítka a stačí abych měl po tmě za sebou auto a okamžitě se zatmavý.Je to příjemná vyhytávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 tak mě dioda svítí,ale žádný zatmavení,takže proud tam sice je,to by mě teda zajímalo,kde je problém...... dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Ty to už musíš řešit na VW Fóru. Až přijedeš tak na to koukneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ale žraloku,dyk je to to samý hehe,tam si ,co jsem koukal pletou čidlo s diodou,tak jsem se tam toho moc nedozvěděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 ale prostě nestmavuje,že by nějaká vrstva na tom zrdcátku byla ko,nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Zkus zakrýt to čidlo co je vpředu na zrcátku a baterkou posvítit na sklo zrcátka. Samozřejmě musíš mít nastartováno a rozsvícená světla. Mělo by se to zatmavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Davide, jen se nedej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 A ide dorobit samozatmavovacie zrkadlo do SII ak mam dazdovy senzor? Alebo je treba tiez menit sklo. Nestaci tomu zrkadlu iba napajanie? Kde by som ho zohnal? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 V SII je to myslím jen o výměně zrcátka a dodělání kabeláže. Jen je mi divné, že jestli má senzor tak to zrcátko není zatmavovací. Neznám dobře výbavu SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.