Rabbyt Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 zdravim - hledal jsem podobne tema, jestli uz to tu neni, ale neuspesne. kdyz jsem zaviral okno pravych prednich dveri, tak nekde ve dverich cosi prasklo, pak to udelalo zvuk asi tak, jako kdyz v mixeru mixujete maly kaminky a se zaviranim byl konec. okno odmitlo vyjet nahoru, slo to jen dolu. rukou se sklo taky nedalo vytahnout. docela me to nakrklo, protoze presne tahle zavada se mi stala uz jednou letos v lednu na horach, jenom to bylo na druhem okne. (byla docela sranda jezdit v -18 stupnich s dokoran otevrenym oknem u ridice a hledat po mistnich vidlakovech nejaky autoservis ) nakonec jsem si to nechal opravit az v jednom autorizovanem servise v brne (technik to tehdy zhodnotil slovy: "nooo, vono to tam cely nejak prasklo" a nauctovali mi celkem 3500,- za "spoustec skla fab pl el bez" a praci ). rekl jsem si, ze jestli davat znova 3500,- za nejaky praskly kousek plastu, tak to to napred zkusim opravit sam. momentalne uz mam skoro cele dvere rozebrane a zatim jsem zjistil, ze motorek je ok. jdu nad tim zase laborovat... hlavne by me ale zajimalo, jak casto se to stava vam? (MR 2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Sa to stalo aj mne. Presne to v okne ruplo ako popisuješ a okno bolo dead. Bol som s tým v servise, kde mi povedali, že pri "neodbornej" montáži fólii mi pracanti poškodili nejaký dielec. Zaplatil som za to 200 Sk vrátane 10 minútovej roboty a odvtedy je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Mě se to stalo taky... oprava 3500,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 mno rozebral jsem uplne cele dvere a zjistil, ze je tam rozlomeny jeden ze dvou malych plastovych capliku, ktere jezdi po kolejnickach nahoru / dolu. navic se mi k tomu namotalo lanko na to prostredni kolecko, ktere je normalne spojene s motorkem a cely je to zasekly...takze holt asi budu potrebovat cely novy mechanismus stahovacky, coz je origo za nejakych 2500 Kacek a zkusim to namontovat sam. hledal jsem tady na foru a udajne se to stavalo hodne i u oktavii do MR 2000. potom do nich pry zacali davat trochu pevnejsi tyhle plastiky a uz je to ok. mozna tim trpely taky jenom prvni fabie, tj. MR2000...jaky mate vy rocnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host ICS Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 momentalne se mi to stalo taky,ten plast jsem si slepil spesl vterinakem,a uz jsem to nemoh ve spoji utrhnout,tak jsem to tam nasadil a promazal kolejnice,problem je vlanku ktere se mi namotalo na a vsemozne prekroutilo,je k nepoziti,zkusim sehnat jen samotne lanko,mozna zeby se to dalo udelat v cyklopotrebach,ale nevim jestli to lanko budou mit,sam to namontovat asi nezvladnu,takze se mozna prohnu az budu calovat servisu,ale mam to rozebrany a kdyz budu mit lanko tak uz jde o to to jen dat dohromady,jsem zvedavy no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 ty stahovačky mám,už ty nové modely,přední po 900 Kč,s motorkem+ 300.Zadní teď nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kujon Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 ty stahovačky mám,už ty nové modely,přední po 900 Kč,s motorkem+ 300.Zadní teď nemám Měl bys je i s ovladačema a komfortkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Omlovám se,špatně jsem si přečetl Kategorii.Mám přední na Octávii.Na Fábii pouze zadek. Na Fábii mám komfortku pro 4 okna+centrál,jojstick na zrcátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svak Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 opravoval jsem to na Fabii(MR2000) asi před měsícem, jedna plastová úchytka a dvě lanka kaput, sehnal jsem si zvedačku z vrakoviště (800),byla však pouze na ruční zvedání, takže jsem jsem to nemohl jen celé vyměnit, ale musel jsem to přehodit na tu původní a upravit délky lanka, no, dalo to trochu práce, ale okno je opravené a něco jsem ušetřil...už se tu ale o tomhle problému psalo dřív, u novějších Fabií ta zvedačka není na šroubech, ale natvrdo přinýtovaná, takže je problémem už to vůbec rozmontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 asi před měsícem jsem měnil mechanismus u spolujezce... 3500,- czeko... Dneska se mi to samé stalo u řidiče..... Toho ZKURVYSYNA kterej to vymyslel pověsit za přirození do průvanu a ještě ho XYNDLA rozhoupat : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Mne sa stalo presne to iste co tebe.Prasklo mi vodicove a o tyzden neskor aj spolujazdcove.Uz iba cakam kedy mi skapu aj zadne spustace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 31. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak jsem si dneska byl v origo servisu pro novy spoustec skla...uz mi dali tu novejsi verzi, ktera ma lakovane ty dve kovove kolejnice, po kterych to jezdi, a ma to i silnejsi ty dva plastove jezdce. stalo to nejakych 2200 Kc vc DPH. a je to komplet slozene a pripravene... namontuju si to sam..akorat jak tak koukam, tak bude potreba vyvrtat reprak, protoze v tom puvodnim plechu (nosniku agregatu) je zanytovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Opět i zde se přidám do klubu V LP okně mi při spouštění nebo vytahování okna lupe a bouchá. Spolujezdcovo okno je OK, zadní v el. nemám (naštěstí). V okně mi lupe při ovládání a hlavně při změně slyslu otevírání na zavírání a opačně. Něco tam má velkou vůli. Jak to tady čtu, tak za chvíli to rupne úplně , no ale za 3.500 kč stahovačku měnit nebudu, to jí koupit někde na vrakači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak to si to okno radsi zavri a nech ho zavrene, dokud nebudes mit cas s tim spekulovat a rozebirat to. pac jak ti v tom jednou definitivne krupne a okno ti zustane nekde otevrene, tak ho bez rozebrani dveri pak zavrit nemuzes. (samozrejme, ze to uricte praskne v tom nejhorsim slejvaku nebo v jinou nejnevhodnejsi chvili ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 (editace) i ja se vytam v klubu rozbytych plastu a lanka... nemate nekdo nakej ten plast a lanka??? a jestli to nekoho zajima co ho ceka: rozbyti plast Editováno: 5. Září 2006, autor: Schlumpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 5. Září 2006 Sdílet Vloženo 5. Září 2006 a nepouzitelny lanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) a nepouzitelny lanko mne se to Schlumpfe rozbilo uplne stejne...myslim, ze kazdemu praskne jeden nebo oba ty plastove jezdce a ponici se lanko... mne prasknul jenom jeden ten plast, bohuzel celou stahovacku jsem (i s tim zbylym, jeste funkcnim plastem) hodil v afektu do popelnice doporucoval bych spis koupit celou novou stahovacku v servisu, ta je pry (a castecne tak i vypada) proti poskozeni odolnejsi... Editováno: 8. Září 2006, autor: Rabbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p0etrik Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Nekde na te stahovacce by udajne melo byt logo nebo jmeno vyrobce. Kamaradovi se to taky zasmodrchalo, tak jim tam zavolal a oni mu poslali snaz za 150 korun novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eminem Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Tak já už budu taky měnit po 2. Minulý rok el. stahovačku u spolujezdce. A ted se mi rozbila u řidiče. Díval jsem se na účet ze servisu a stalo mě to komplet s výměnou 4 200,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 25. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Tak já už budu taky měnit po 2. Minulý rok el. stahovačku u spolujezdce. A ted se mi rozbila u řidiče. Díval jsem se na účet ze servisu a stalo mě to komplet s výměnou 4 200,- Kč. 4200? tak to si vzali 2000,- za praci docela "levnej" servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 ja som mal ten plast biely. Na fotke je cierny. Ktory z nich je ten "pevnejsi"? Alebo je to uplne jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laik Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Mám stejnou závadu na spouštěči skla u řidiče, která je v příspěvcích popisována. Může mi někdo poradit jakým způsobem se dá ovládání skla demontovat ze dveří. Za odpovědi předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 1) sundat tapec (sroub u ovladani zrcatka, sroub/y? u drzadla, srouby dole na dverich; na nektere je potreba torxovy sroubovak; zbytek tapecu drzi na "nacvakavatkach", takze je potreba to lehce "vyhtrnout" - nektera ta nacvakavatka obcas praskaji a je potreba pak koupit nova á 2Kč/ks) 2) vytahnout/spustit castecne okno, aby byly 2 srouby, ktere ho drzi v mechanismu videt ve dvou dirach, co jsou v nosniku agregatu. povolit srouby skrz ty diry, vytahnout si okno uplne nahoru a nejak zajistit - nejlip izolepou. 3) demontovat plech se stahovackou (nosnik agregatu) - u starsich rocniku je na sroubech, unovejsich rocnku je potreba vyvrtat nyty; nosnik agregatu se musi demontovat bud najednou se zamkem dveri pac jinak urves jeden takovej plast, na kterym to drzi... pro nezkusenyho, nezrucnyho a bez navodu to neni uplne sranda, ale da se. ...rozebrani dveri je tu popsano jinde dost dobre i s fotkama (a asi ne jen jednou). pouzij funkci Hledani a dej si "vyhledavat i prispevky starsi 30 dnu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackal Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 ty vogo :-) vitam sa v klube, u man je to pravy spustac... ja som mal biely plast a problemy presne tie iste, ako su tu popisane... rupnutie, potom skripanie, zatvorit to neslo, len otvorit... zatial som okno uchytil napevno jednym z tych ocelovych laniek tak, ze som to priviazal o dvere :-), neostava mi nic ine, len kupit cely plech dveri aj s vodiacimi listami pre sklo bez motorceka, lebo lanka ostali po "havarii" spustaca presne rake iste, ako na fotkach tu uvedenych. Nastastie motorcek je OK... inac diel do pravych dveri ma kod 6Y1 837 462 a na SK stoji cca 2.400,- SK bez DPH, vymena jednoducha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 posílám obrázek pro upřesnění.... :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.