Publikováno Červenec 9, 200619 r Chtěl bych se zeptat. Co to znamená Flotilové vozy u Škodovky. Jeden takový mám a lodní šroub nebo kormidlo jsem na autíku nenašel. Přišel jsem na to, když jsem kontroloval výbavu auta podle štítku s kódy výbavy nalepeným v kufru. Byl to kód SL3, asi osmnáctý v řádkách. Děkuji.
Červenec 9, 200619 r Flotylový prodej je prodej vozových parků jako že si někdo koupí hafo aut pro svojí firmu.
Červenec 9, 200619 r Autor Je to možné. Koupil jsem Octavku v bazaru, kde mi říkali, že to byl referenční vůz v prodejně Škoda ve Švýcarsku. Moc jsem tomu nevěřil. Podle osvědčení o původu vozidla od Cebia bylo vozidlo registrováno od listopadu 2002 do listopadu 2004. Hodně dílů na autě je z roku výroby 2004, dle mechaniků i motor, také bezpečnostní pásy a další věci - asi oprava po havárii. Autí ale šlape jako hodinky.
Červenec 9, 200619 r nebo čorka Anebo to byl někdo jako já, kterému se nelíbil támhle škrábaneček, támhle ťukaneček, támhle barva sedaček, támhle světla, řadička, budíky...no a tak vyměnil půl auta...
Červenec 9, 200619 r Autor Kradené???? Nestraš !!!! A ikdyby, číslo karoserie je nepoškozené, výbava většinou sedí dle kódů a motor má jen tři písmena. Myslím si, že hlavně musí souhlasit VIN (a ten souhlasí), ostatní věci se přeci vyměnit můžou, nebo snad ne? Většinou je vše nové z roku 2004, jen kastle je z roku 2000. Třeba to nebyl špatný kup. Jaký je váš názor !!!!
Červenec 9, 200619 r já jen psal o zkušenosti ,Taky mi všechno sedělo a když si auto vzali policajti na expertýzu ,zjistilo se že je číslo přeražené ,to pouhym okem vidět neni .Ale nechci tě strašit
Červenec 9, 200619 r Autor Culdo, proč ti policajti vzali auto na expertýzu? Něco podobného jsem už viděl, ale to se kontrolovalo číslo motoru, tam je silná vrstva kovu a i po zbroušení a přeražení zůstává původní číslo v kovu - jakoby vytlačené- větší stlačení (molekul?) kovu.
Červenec 13, 200619 r Autor Zjistil jsem co zamená pojem Flotilový vůz. Pro zjištění informací jsem napsal přímo do zákaznického centra Škoda Auto Mladá Boleslav. Asi za dva dny přišla odpověď. Tady je. -------------------------------------------------------------------------------- Termín "Flotilové vozy" znamená, že uvedený automobil byl použit při sportovní, propagační a případně jiné akci v tuzemsku, nebo zahraničí a po jejím uzavření odprodán jako ojetý. Podáváme vám tuto informaci, s pozdravem, Péče o zákazníka -------------------------------------------------------------------------------- Ještě jsem jim pro upřesnění napsal VIN a z něho mi ještě napsali další informace - provedení, model, barvu, typ motoru a převodovky, přesný den výroby a datum dodání švýcarskému importéru. Trochu jsem si odfouknul, že je vše jak má být a jak mi bylo při prodeji auta řečeno. Přeji hezký den. stanno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.