gumas Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Stalo se mi už párkrát, když jsem nastartoval studený motor, tak otáčky začaly kolísat a když náhodou už jsem byl rozjetý, tak auto začalo skákat jako kobyla. Bylo to třeba i 100 m a potom už je to v pořádku a steplým motorem je to to taky vpohodě. Mám motor 1,4 50 KW. Teďkom co jsou ty pařáky tak zatím pokoj,ale co byly ty chladný večery tak to bylo horší. Nevím jestli už je to na servis, ale jestli dáte něko radu tak předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhorsky Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zkus nechat vyčistit modul škrtící klapky - mám ten samej problém a vyčištění to vždycky na nějakej čas řeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 ano vycisti tu klapku. ale nerob to handrickou tak ze ju budes vychylovat. v servise tvrdili ze sa to nema a moze sa poskodit. normalne kup cistic posad niekoho do auta nech ti pridava plyn a ty to tam striekaj za 2 min nemas co robit. takymto sposobom ani nerozhodis jej nastavenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Stalo se mi už párkrát, když jsem nastartoval studený motor, tak otáčky začaly kolísat a když náhodou už jsem byl rozjetý, tak auto začalo skákat jako kobyla. Bylo to třeba i 100 m a potom už je to v pořádku a steplým motorem je to to taky vpohodě. Mám motor 1,4 50 KW. Teďkom co jsou ty pařáky tak zatím pokoj,ale co byly ty chladný večery tak to bylo horší. Nevím jestli už je to na servis, ale jestli dáte něko radu tak předem dík Taky to může být čidlo teploty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Koupil bych spray na čištění klapky, ať ti někdo přidává plyn v autě a ty stříkej přípravek na klapku po sundání sání co drží na třech imbusech. Jinak já jsem ten odfuk z klikové skříně do sání zrušil takže se zanášením klapky problémy nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavian Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Koupil bych spray na čištění klapky, ať ti někdo přidává plyn v autě a ty stříkej přípravek na klapku po sundání sání co drží na třech imbusech.Jinak já jsem ten odfuk z klikové skříně do sání zrušil takže se zanášením klapky problémy nemám Musí motor běžet, nebo stačí když je zapnutá palubovka a přidáva se plyn.Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastelka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Koupil bych spray na čištění klapky, ať ti někdo přidává plyn v autě a ty stříkej přípravek na klapku po sundání sání co drží na třech imbusech.Jinak já jsem ten odfuk z klikové skříně do sání zrušil takže se zanášením klapky problémy nemám Musí motor běžet, nebo stačí když je zapnutá palubovka a přidáva se plyn.Děkuju Pan je srandista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 ako sa vola ten spray?? daka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Musí motor běžet, nebo stačí když je zapnutá palubovka a přidáva se plyn.Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pchm Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nazdar pani, mam podobny problem. Ako ten spray /znacka a pod./ vola ? Diki Peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 uz som ho objednal, ked pride tak napisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ako sa vola ten spray?? daka mne to objednali v obycajnej drogerii. za 105 korun. http://www.tectane.cz/produkty/tectane/1160.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Mám stejný motor a stejný problém, to je výhoda stejnoměrné kvality výroby Na jiném místě se mluvilo také o vodě v benzínu. No a ještě šla fáma, že by to mohli být svíčky. Dá se to od sebe nějak odlišit? Mě se občas na chvilku rozsvítí také "potrubí", ale je to maximálně na pár desítek vteřin. --> čidlo teploty mám cca rok nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Mně to už udělalo taky, 1,4 44Kw. Je to ale nepravidelné, třeba 2x za měsíc, někdy 3x týdně. Svíčky mam nové takže by to dělat neměli. Zkusím taky sprejík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Já mám motor 1.4 50Kw a dělá mně to samé a né že jen cuká ale někdy i zhasne.Tak uvidíme možná skusím taky ten spray. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Koupil bych spray na čištění klapky, ať ti někdo přidává plyn v autě a ty stříkej přípravek na klapku po sundání sání co drží na třech imbusech.Jinak já jsem ten odfuk z klikové skříně do sání zrušil takže se zanášením klapky problémy nemám Musí motor běžet, nebo stačí když je zapnutá palubovka a přidáva se plyn.Děkuju tak to vyskusaj bez nastartovania ved clovek sa uci cely zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Myslíš jako použít ten spray bez nastartování nebo si děláš prdel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 12. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2006 Myslím že by opravdu pomohlo sem napsat postup kam a jak ten sprej nastrikat a co se musí rozdělat. Ptám se narovinu že sam nevím jestli pry nastartovanem motoru nebo ne a to nejsem vtipalek. Vždyt on to tu poradně nikdo nenapsal. Ukažte že umite poradit a ne se jen smát mene zkušeným: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 judr mudr, bobek: si robite srandu s tym pisanim postupu. vies kolko ludi tu pisalo ten postup. ja som ho pisal 3x. za chvilu by bolo cele forum iba postup cistenia skrtiacej klapky. co takto trochu aj hladat. to ste naozaj tak lenivy ? kusok dole sa staci pozriet kde je napis skrtiaca klapka. tam som pisal postup cistenia a dokonca dal aj obrazok MPI mootra kde sa ta klapka nachadza. preistotu sem dam uz rovno odkaz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11629 nic proti vam ale trochu hladania by nezaskodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Judr Mudr Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 To je jasné,já už jsem si to mezitím několikrát našel-postup i přesně kde klapka,ale itak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumas Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 mohlo by to souviset s termostatem? Motor se mi neohřeje ani po 12km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 To asi ne, ale termostat bych vyměnil já teď v létě ujedu 2km a ručička je uprostřed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.