Publikováno Červen 2, 201114 r Na tuningovém srazu GTI Treffen v rakouském Veldenu představila mladoboleslavská škodovka studii modelu Fabia v provedení kabriolet. Jedná se o designovou studii, která je skloubením sériového modelu Fabia RS a závodní úpravy S2000. Upraveno Červen 2, 201114 r od NNN
Červen 2, 201114 r naprosto souhlas Ozi, vypadá to bombasticky, snad nezůstane jen u studie a půjde do výroby i třeba v pozměněné podobě
Červen 2, 201114 r nieco podobne tu uz bolo, ale z F1 BTW: preco ma RS 2000 na jednych fotkach dymove (asi LED) svetla a na druhych bezne cervene? Upraveno Červen 2, 201114 r od Cjoctavian
Červen 3, 201114 r Autor Protože tam jsou dva kusy Ta s tmavými světly má FIIMC po pravé straně, ale ta s normálními světly ji má po levé straně Ale už vidím jednu chybičku, nemá to žádný kufr - minimálně nemá dvěře kufru Upraveno Červen 3, 201114 r od NNN
Červen 3, 201114 r jj, to som si hned vsimol...Mohli aspon naznacit tu sparu - podobne ako kedysi na Tudore
Červen 3, 201114 r Nádhera a škodovka ode mě . Výroba nevýroba, nic nebrání něco podobného stvořit mimo fabriku. Moc mě takovýhle věci zajímaj. Octavian: víš něco víc o tom cabriu z F1? O něčem podobným, zatím teoreticky, uvažuju a trochu připravuju. Zatím mám fyzicky rozpracovaný roadster ze 110R a chci pokračovat na dalších typech.
Srpen 17, 201114 r Autor Fabia RS 2000 je poháněn standardním 1.4TSI 132kW, výkon se přenáší na přední nápravu pomocí 7°DSG a nápravy jsou kompletně převzaty z Fabie S2000. Auto je podle redaktorů AutoTipu schopné jízdy a vyzkoušeli ho na nábřeží Vltavy (kvůli kostkám ale jezdili pomalu ). Přestavbu má prý úplně na starosti Benet Automotive. Upraveno Srpen 17, 201114 r od NNN
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.