Červen 12, 201114 r Autor bsg = řídící jednotka centrální elektriky? ale kam tam ho připojím, je tam asi 10 konektorů... když jsem natáhl ten novej zemák je třeba starý uzemění sundat z kastle ? nebo tam může zůstat... ten novej jsem natáhl na ten altík nakonec... 25 kabel....
Červen 12, 201114 r Žádnej zemnič nesundávej, jen přidej ten "svářečkovej" kabel od mínusu baterky přímo na kostru motoru. A jak říká Jíra82, najdi ten hnědej kábel, co jde od BSG původně na baterku - bude někde přitáhnutej na kostru, tak ho prodluž a dej taky přímo na baterii. Upraveno Červen 12, 201114 r od Ekkar_z_Bastlírny
Červen 12, 201114 r Autor ten novej už tam je... plus jsem tam nechal ten starej zemnič....jen si nejsem jistej tím bsg, jestli si myslím správně , že to je jednotka centrální elektriky, která je pod relátkama u pojistek...pokud to chápu bude tam hnědej drátek co vedl původně do motorovýho prostoru na baterku a ted ho mám prodloužit a dát na baterku minus pol...
Červen 13, 201114 r Ano, chápeš správně, staré zapojení tam nech jak je, podle Ekkara přidej svářečkový mínus a na BSG (centrální řídící jednotka vozu) ověř/přepoj 0,5 hnědý - snímač napětí aku, viz přiložený obrázek. Musí vést opravdu z mínusové svorky aku až k řídící jednotce. Svorkovnice XS4 je na ní napsaná, pin č. 8 si odpočítáš. Číslování je vidět na konektoru, když ho odpojíš. (v rožkách jsou označeny piny 1, 3 a pak až 16 a 18 myslím) Ale správný pin poznáš už podle toho hnědého drátku, on tam bude, ale vede někam do tramtárie... takže odpojit baterku, odstřihnout a přivést sólo dozadu k baterce. Jíra
Červen 13, 201114 r Autor super, to schéme taky někde mám, mám tu rozepsané všechny svorkovnice...hned jak přestane chcát vlítnu na to a dám vědět jak to dopadlo... jinak ten silnej už tam je, ten jsem tam dal hned druhej den, co jste mi řekli...
Prosinec 3, 201113 r nekdo tady hledal helmutha kdo to zapojovaval, tak tady sem...jinak lukko uz to nasel. sem tenkrat chtel zapojit tempomat a u toho sem udelal chybu a timpadem se stali ty vypadky plynu....
Září 29, 201212 r Můžu se zeptat jakou chybu jsi udělal? Mě to dělalo tak 1 za jízdu,teď jsem si však zapojil tempomat a udělá my plyn výpadky tak 3-4x za jízdu,je jedno zda na jízdu s tempomatem nebo bez něj.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.