Martinoslav Vloženo 10. Červenec 2006 Vloženo 10. Červenec 2006 Panove, rad bych si pres Amazon.com objednal DVD kolekci TV serialu a rad bych vedel jak na to. Moznosti jejich systemu jsem nezkoumal detailne, spis by me zajimaly vase prakticke zkusenosti.. Co a jak abych svou zasilku obdrzel Diky za info! Citovat
Host Guest_iceman Vloženo 11. Červenec 2006 Vloženo 11. Červenec 2006 Staci mit platebni kartu s moznosti platby na netu. Jinak bacha na kody zeme u DVD. Me pomerne dost dvd dovezenych z usa v cr nejde. Kupuju je ale v blockbusteru a ne na amazon.com tak nevim. Citovat
Martinoslav Vloženo 11. Červenec 2006 Autor Vloženo 11. Červenec 2006 Ja jsem si tam uz DVD koupil. Koupil jsem je v domeni, ze je stejne budu muset predelat aby mi tady sly, ale pak jsem je na zkousku strcil do DVD prehravace a jak prehravac, tak TV si s nimi naprosto bez problemu poradi To mi ty DVDcka ale privezl znamy z Ameriky, ktery tady byl na navsteve. Citovat
Igor Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 Z amazon.de no problem, platba Mastercard, kniha došla kuriérom do 7 dní od zaplatenia. A bola ešte lacnejšia, ako keby bola kupovaná priamo u nás Citovat
Davon Vloženo 17. Červenec 2006 Vloženo 17. Červenec 2006 Martinoslav, co je to prosim za serialy, ze to neni u nas k sehnani??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.