Přejít na obsah

Fabia III


schimmer

Doporučené příspěvky

Jízdní dojmy Fabia Combi 1.2 TSI 81 KW Style:

Navíc: Bílá candy,Rain-Light Assistent

Statické dojmy:

Na salonu jsem si prohlídl combi v modré Denim s modrým interiérem-džínovina.Vypadá to pěkně.Výbava Ambiente.Vzadu míst dost pro mě.Pro větší postavy to nebude.Tichí zavíraní dveří.Víko od kufru jde lehce a je tenké.V autě bylo rádio Blues.Zapíná se tlačítka vedle monochromatického displaje a hlasitost se ovládá kroužkem na tom displeji.Hraje pěkně,ale je takové nezvyklé.U Ambiente je jiné vnitřní zrcátko,jak ve Stylu.Je podobné tomu z FII.

Jízdní dojmy:

Na jízdy byla výbava Style s rádiem Swing,bez Škoda Surround,ale hrálo to dobře.V této výbavě navíc dešťový a světelný senzor+zaclonitelné vnitřní zrcátko.
Podvozek oproti HB tvdrší není.Jízda byla po městě a zaplátované prázdné okresce 2.třídy.
Fitrace nerovností,řazení,brzdy viz HB.manuální 6.st.převodovka velmi dobře poskládaná.Odhlučení velmi dobré i ve vyšších rychlostech na nekvalitní cestě.Motor jde velmi dobře již od nizkých otáček.Při předjíždení není potřeba podřazovat o stupneň níž,pokud je dostatečná rychlost.Na 6.st.stupeň tahá dobře při dostačné rychlosti.S motorem spokojenost a celkově auto moc příjemné na ježdění

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maj recht, velebnosti - nikde se neprojeví podvozek a trakční vlastnosti auta tak, jako někde na točitý okresce, v serpentýnách a na podobný cestě. Je to krásně vidět při porovnání americký auto vs evropský auto. Ty zpoza "Veľkej Mľáky" mají motor jak hovado, širokánský gumy, akceleraci "tři sta z místa" - ale když mají rychle zabrzdit, zatočit nebo absolvovat kus nerovný silnice, jsou v prdeli, jejich v principu funkce primitivní zavěšení (ono je výkonově i rozměrově náramně moderní, ale jeho kinematika stojí za hovno) to shodí do pytle. Proto taky jezdí po americe tolik aut z Evropy - hlavně těch sportovních, ale obráceně to neplatí... Ani já bych si nevybíral auto podle jeho chování na rovný dobrý silnici, respektive na předváděcí/hodnotící jízdu bych si nezvolil jenom jízdu po "jedničce" nebo po dálnici. Jet rovně, případně ještě k tomu rychle - to není žádný umění. Aby auto "umělo", musí právě zvládat ty NEJEDNODUCHÝ situace...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co vím od pojišťováků, tak pro předváděčku se neuvádí do pojistky konkrétní trasa, ale spíš geografickej rozsah působnosti, případně přímo katastrální území, pro který ta pojistka platí... oni by pak tu předváděčku nemohli využívat prodejci k cestám za nejrůznějším účelem jinam, než by bylo pojištěno - třeba domů nebo po nákupech toho a onoho...

 

Zažil jsem - předem domluvená návštěva saloonu, objednávka zkušební jízdy na konkrétní čas ± 10 minut protože jsem nevěděl přesně kdy na místo dojedu (cca 15km trasou, kterou jezdím jen párkrát za rok) - ale odjel jsem s nepořízenou, protože s předváděčkou "pan prodjece XYZ nutně odjel do sousedního města pro cosi..." - a už se do konce pracovní doby nevrátil. Do té zavíračky scházela ani ne hodina.

 

Že na to auto byla u jeho kolegy domluvená předváděcí jízda jaxi taxi neměl zájem akceptovat - protože to sousední město (jak jsem se později dověděl) je i místem jeho bydliště a on jednoduše nehodlal čekat, až se předváděčka vrátí do šaurůmu a on si ji bude moct vzít na cestu domů... I takhle se používají předváděčky.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by mě pěkně naprdli, mít to objednané a auto nikde. Tohle mluví o kvalitě prodejny.

Jinak já chtěl před třemi roky Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 a po projížďce už ani náhodou. Na můj způsob nechutně rozhoupaný. Ono i při losím testu to sundává pneu z disků [emoji2]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen  k pojištění předváděček. U nás jsou pojištěna bez omezení rajónem, tzn. i do Práglu. A víkendové zapůjčení se praktikuje tak, že pokud do měsíce objednává klient vůz, neplatí nic.

jinak zaplatí kolik za ten víkend když nic neobjedná?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...