Vyk72 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 na dvoch i pamätám cca 6, na tejto poslednej bolo 7km, tých viac km voči autám predaným v CZ asi súvisí s viacerými prekládkami cestou do SK, prípadne cestou z vagóna vlaku do skladu importéra v BA. 16km miesto 4, to je už skoro jazdenka .... čau, mám taky zelenou color concept černá, pokud s tím někdo zkušebně jezdil, tak mě to docela sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 U několika aut jsem měl nejvíc 8 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Prodejce ten nájezd nijak nekomentoval? Já bych asi vysvětlení požadoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyk72 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Prodejce ten nájezd nijak nekomentoval? Já bych asi vysvětlení požadoval. nějak jsem to v tu chvíli v té euforii z nového auta neřešil. Pokud se někdo ozve ze Škody auto s dotazníkem spokojenosti s nákupem, tak se o tom zmíním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 (editace) Mám skúsenosť že CC zelená - čierna sa páči ostatným (len na ňu nemajú gule) aspoň tak ako mne, tak je možné, že sa s ňou bol niekto z predajcov niekde predviesť. Páčila sa ako predajcom, tak aj špeditérovi čo ju viezol, túto kombináciu videli na živo prvý krát Editováno: 21. Březen 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyk72 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Mám skúsenosť že CC zelená - čierna sa páči ostatným (len na ňu nemajú gule) aspoň tak ako mne, tak je možné, že sa s ňou bol niekto z predajcov niekde predviesť asi ano, protože mně prodejce říkal, že to moje auto byl pro ně malý svátek, a chodili se u nich na to dívat, ale jezdit mně v tom neměli. Na to mají předváděčky. Žádná sleva tam nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 bejt tebou tak tam zavolám, nesmějí s tvým autem jezdit a to se stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyk72 Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 bejt tebou tak tam zavolám, nesmějí s tvým autem jezdit a to se stalo... teď už jim těžko něco dokážu, ale je to zkušenost pro příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Březen 2015 Sdílet Vloženo 21. Březen 2015 Kufor je fakt nadhernej pro malou rodinku idealni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Čau borci, ve čtvrtek jsem si přebíral novou Fabii. Jediná věc, která mě zaskočila, byl nájezd kilometrů u nového auta. Bylo tam 16,4 km. Připadá mi to moc. Kolik jste měli případně vy? Doufám, že mi tam Franta z Boleslavi na tom nedělal zkoušky ze školy smyku. Stav je kolem 7dmi km. Ostatní je navíc a 16 bych si nechal vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Kdy se nuluje tachometr na konci linky? Palubka se má nulovat po projetí zkušebního "kolečka po dvoře" - a jestli u danýho kusu bylo nutný "kolečkovat" víckrát za sebou... To jedno "kolo po dvoře" má zhruba kilák - kilák a půl, jede se po spoustě různejch povrchů, je to doslova miniaturní polygon - kdo byl na nějakým Dni otevřenejch dveří v Bolce, ví jak to tam vypadá, tovární zkušebáci na tomhle okruhu vozí zájemce. Zkuste se juknout na GPS 50°25'33.800"N, 14°55'33.276"E ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV123 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Chlapi, prosím o radu, jaké je kódové označení barvy modrá Pacific? Je to Z5Z5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 teď už jim těžko něco dokážu, ale je to zkušenost pro příště. nedokážeš ale zeptat se můžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) nedokážeš ale zeptat se můžeš...Nakecají mu cokoliv [emoji2]Upřímně mě nikdy nenapadlo řešit, jestli auto má 5 a nebo 15km. Prostě se s ním někdo svezl po městě... Editováno: 22. Březen 2015, autor: Losky83 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) MichalV123: Ano, stačí se podívat do konfigurátoru, je tam napsáno Z5Z5. Když změníš barvu na jinou, třeba Bílou Candy, je tam něco jiného, v tomto případě 9P9P. Ekkar: Pokud vím, tak se nic nenuluje. Editováno: 22. Březen 2015, autor: happymaster23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) Ano, km se nenulují. Když jsem chodil na brigády do autorizovaného servisu a pucovali auta, tak jsme s nima jezdili po areálu třeba 20 minut a nikdy nám nikdo neřekl ani slovo Editováno: 22. Březen 2015, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Koukněte tady: http://www.auto.cz/proc-nova-auta-nemaji-najetou-nulu-aneb-co-se-deje-nez-k-vam-prijede-85741 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) Auta přijíždí olepena pěnovkami jako jsou na fotkách aby se omezily žduchance nejen při přepravě, kliky podlepeny fólií proti poškrabání dutiny kliky, na sedadlech šprcky, folie na podlaze, znaku volantu, na prazích jsou taky folie a na madlech dveří omotávky. Jednoduše auto v prezervativu. Jak bylo popsáno nehrají rádia, některým typům nefunguje centrál, dále motory nejdou přetočit, nejede to víc jak 40, na pérech(taky jak bylo popsáno) jsou buď vymezovače pohybu a nebo "puky". Prostě auto je taková hromada nefunkčního kovu s plasty a sklem dohromady. Zase jak bylo popsáno,je potřeba ho umýt, samosebou nejen protože sem tam dojede opravdu jako prase(když bylo v dolním patře valníku a zároveň nějaký marast po cestě je to kolikrát zajímavá kombinace vazelíny z kloubů nástavby a bláta ze silnice ), vytáhnout pytel s věcmi k autu- žárovky, případně poklice, případně koberečky, literatura k vozu, prut antény atd. atd. Prostě taková zvláštní procedura probouzení budoucího miláčka. Editováno: 22. Březen 2015, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Koukněte tady: http://www.auto.cz/proc-nova-auta-nemaji-najetou-nulu-aneb-co-se-deje-nez-k-vam-prijede-85741 mají přehozené komentáře chladící kapalina vs ostřikovače amatéři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Známej, co dělá u dealera, tomu předprodejnímu servisu říká "načinčání" - ale je zajímavý, že se to samý do určitý míry dělalo už za komančů, auta se vozily na drážních vagónech až do nejbližší ŽST a pak jely po ose do prodejny Mototechny - sice nepřepnutý do "transport mode", ale s lakem chráněným nástřikem takovýho jako vosku nebo kýho hroma - a ten se z auta musel před prodejem umejt... Samozřejmě ale AZNP v návodu k autu tvrdila, že lak novýho auta se nemá minimálně první 3 měsíce vůbec šampónovat - tak ho pro jistotu ještě hned na tý prodejně umejvali průmyslovým čističem právě od toho ochrannýho povlaku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 To píšeš o jakých vozech? 120, 105? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Přibližně o tý době - jo, řada Š100 až 130. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) dodavam zde foto te dekorativni folie na liste,.... na te imitaci hliniku, to vypada opravdu hnusne,... teda aspon na muj vkus Editováno: 22. Březen 2015, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Protoze tahle je urcena pro piano black dekor. Zrejme ji tam nejakej dobrak nalepil na zkousku. Podle me je to zajimavej prvek individualizace, jen bude silne zalezet na majitelove volbe pouzite fotografie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.