Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No i těch 0.5 l sem tam problikne. Ale většinou mám 0.6. Čím to je netuším. :D

Já mám vždy po zahřátí 0.5 l / h (s AC 0.7 l / h). Není to málo? Když Ty máš víc? :kol-32: ..možná červená barva více žere než stříbrná? :kol-31:

Dnes jsem se na to chvíli díval, když jsem přijel do garáže. Ukazovalo to 0.6, pak pár vteřin 0.5, návrat na 0.6, pak opět 0.5 a pak jsem to chcípnul. :kol-28: Nevidím v tom problém, jestli o desetinu víc, nebo méně. -_-

• 11 měsíců později...

TPI vysvětlující výše zmíněný standardní jev u motoru 1.4 TSI:

post-32075-0-77194300-1377630435_thumb.j

TPI získal Racek08  :kol-47:

Domnívám se že je vyřešeno  :kol-47:

• 1 měsíc později...

Je tohle standardní zvukový projev a čas zvýšeného volnoběhu ? Auto stálo asi 5 hodin, při +15 st.

Pak je to OK, těch prvních pár sekund se mi to teda zdá dost hlučné. Člověk je už asi ze čtení o TSI úplně paranoidní.

Neposlouchat, nastartovat a jet. Vrčí ti to stejně, jako mně. 1.4 TSI má prostě takovýto specifický sound, hodně to dělá také zvuk výfuku. Ale já se spíš držím první věty. :kol-28:

• 2 roky později...

Ahoj, to s těmi zvýšenými otáčkami při vyšší okolní teplotě a studeném motoru se děje i u mého motoru. Ot. 1200 a po cca půl minutě to spadne na 1000 a následně na 700. A to mám atmosférickou 1.4. Ještě v záruce jsem se to snažil řešit přes servis, teď už si toho nevšímám. Občas mi vadí to škubání, než se to ustálí, ale jinak to neřešim, Takže to dělá i tenhle motor, nejste v tom sami.

• 6 let později...

Ahoj všem. Dokázal už někdo vyřešit jak obejít předehřev katalyzátoru u 1.4 tsi 90kw?? Dost mě zen zvuk při venkovní teplotě 17  stupňů a výše vytáčí. Doufám že se někomu za těch několik let to povedlo vyřeštit. Děkuji

• 1 rok později...

Takže jak to čtu, je tohle v pořádku a nemám si s tím lámat hlavu? v zimě v cajku, když je tepleji a více, tak jsou starty jako na videu...

• 4 měsíce později...

Taky jsem si koupil 1.4 90kw a jsem konsternován co soudruzi v NDR vyplodili za paskvil. Klepající řetěz, dnes start až jsem se lekl, to byl zvuk že jsem si myslel že přeskočil rozvod. Mám s toho motoru nedobrý pocit.

Zlatej 2.0 Dehet 👍

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.