olej2 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 když zmáčknu tlačítko odemknout tak se nic neděje ani kontrolka nebliká ale když zmáčknu knoflík zamknout tak normálně auto zamknu.a už mi ztoho jde hlava kolem nevíte někdo čím by to mohlo bít děkuji za pomoc a radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máslo_68 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 když zmáčknu tlačítko odemknout tak se nic neděje ani kontrolka nebliká ale když zmáčknu knoflík zamknout tak normálně auto zamknu.a už mi ztoho jde hlava kolem nevíte někdo čím by to mohlo bít děkuji za pomoc a radu Možná je vadný mikrospínač v klíči. Druhý klíč nemáš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 HLADAJ. Mas tu plno tem.:palec2: Ked ani nevies napisat zakladne UDAJE O AUTE+ ALARME. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Zdravím mám stejný problém.Klíč normálně funguje a pak z ničeho nic nejde odemknout a ani nebliká ale jinak zamknout a kufr odemknoujt jde.Je to uplně nový klíč.Tím myslím nikdy nepoužítý náhradní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Tak to dělají oba klíče.Nevíte někdo proč?V jednu chvíli funguje jak má a pak z ničeho nic nejde odemknout a ani nebliká ale jinak zamknout a kufr odemknout jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Pred pár dňami som mal tiež tento problém. Nedalo sa iba odomknúť. Zamykanie a otváranie kufra išlo cez kľúč. Vymenil som baterku v dialkovom a všetko jeOK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Baterka byla první co jsem zkusil ale bohužel bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Po vymene baterky treba sparovat -nakodovat D.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 A jak přesně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Po vymene baterky treba sparovat -nakodovat D.O. Ja som nemusel, tiež mi vraveli, že bude treba nakodovať ale mal som ho 1 deň bez baterky a ide bez nakodovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goravt Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Tak to dělají oba klíče.Nevíte někdo proč?V jednu chvíli funguje jak má a pak z ničeho nic nejde odemknout a ani nebliká ale jinak zamknout a kufr odemknout jde. podívej se do dveří řidiče je tam štekr u jednotky co řídí cental a DO rozdelej vystříkej očisti kontakty a dej zpět a bude fungovat, manželka se mi tak zamkal v autěpředpokládám že nejdou dolů ani okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.