Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

když zmáčknu tlačítko odemknout tak se nic neděje ani kontrolka nebliká ale když zmáčknu knoflík zamknout tak normálně auto zamknu.a už mi ztoho jde hlava kolem nevíte někdo čím by to mohlo bít děkuji za pomoc a radu

když zmáčknu tlačítko odemknout tak se nic neděje ani kontrolka nebliká ale když zmáčknu knoflík zamknout tak normálně auto zamknu.a už mi ztoho jde hlava kolem nevíte někdo čím by to mohlo bít děkuji za pomoc a radu

Možná je vadný mikrospínač v klíči. Druhý klíč nemáš?

HLADAJ. Mas tu plno tem.:palec2::palec2:

Ked ani nevies napisat zakladne UDAJE O AUTE+ ALARME.:p;)

• 7 měsíců později...

Zdravím mám stejný problém.Klíč normálně funguje a pak z ničeho nic nejde odemknout a ani nebliká ale jinak zamknout a kufr odemknoujt jde.Je to uplně nový klíč.Tím myslím nikdy nepoužítý náhradní.

Tak to dělají oba klíče.Nevíte někdo proč?V jednu chvíli funguje jak má a pak z ničeho nic nejde odemknout a ani nebliká ale jinak zamknout a kufr odemknout jde.

• 1 měsíc později...

Pred pár dňami som mal tiež tento problém. Nedalo sa iba odomknúť. Zamykanie a otváranie kufra išlo cez kľúč. Vymenil som baterku v dialkovom a všetko jeOK.

Baterka byla první co jsem zkusil ale bohužel bez úspěchu.

Po vymene baterky treba sparovat -nakodovat D.O.

A jak přesně?

Po vymene baterky treba sparovat -nakodovat D.O.

Ja som nemusel, tiež mi vraveli, že bude treba nakodovať ale mal som ho 1 deň bez baterky a ide bez nakodovania.

• 2 měsíce později...

Tak to dělají oba klíče.Nevíte někdo proč?V jednu chvíli funguje jak má a pak z ničeho nic nejde odemknout a ani nebliká ale jinak zamknout a kufr odemknout jde.

podívej se do dveří řidiče je tam štekr u jednotky co řídí cental a DO rozdelej vystříkej očisti kontakty a dej zpět a bude fungovat, manželka se mi tak zamkal v autě

předpokládám že nejdou dolů ani okna

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.