sonyr Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdravim. koupil jsem tuto fabku za rozumnou cenu s pár mouchama. Už jsou skoro všechny vyřešeny jen co se týče motoru na diagnostice mam výhřev lambda sondy 2 a funkčnost lambdy. po ujetí cca pěti km tam skočí tahle chyba a rosvítí se kontrolka. Každopádně auto netáhne v rozmezí 1500 až 2500 otáček. Může to být tou lambdou? nebo je příčina někde jinde. prý ta druhá lambda nemá na chování až zas takovej vliv. Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) Může. A i kdyby nebylo - máš na vybranou? Chceš každých 5 km vymazávat chyby z paměti? Pokud jsi klikař, budou to třeba jen zoxydované kontakty v konektoru lambdy nebo upadlý drátek... Chyba lambda sondy může vypadat tak jak ji popisuješ - je to v uvedené oblasti moc bohaté a tak to netáhne. Obvykle ale u lambdy podle které motor jede - to bývá ta první. Editováno: 8. Červen 2011, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyr Vloženo 8. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 (editace) No popravdě mi je ukradená nějaká kontrolka motoru :-). Už jsem měl jednu novou doma ale nepasovala měla jinej konektor... Takže zatim nemohu říct jestli to tím je nebo ne. Každopádně si myslim že by ta druhá na to neměla mít až zas takovej vliv... Editováno: 9. Červen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 a koukal jsi po těch konektorech jestli nesou zoxidované, nebo někde přetrhnutý drátek. jinak já někde slyšel od nějakých chytrých lidí co oprravujou auta, že když tti vyskočí chyba u tohoto motoru s lambdou,, chybu si přesně nepamatuju proto to nemůžu říct na 100%, tak se vycvaknou z konektoru na lambdě 2 nějaké drátky a naletuje se na ně tužková baterka a je po chybě. ale myslím že to je něco s chybou že je slabý signál. zkus to překontrolovat ty dráty a konektory, ještě by se dalo vytáhnout tu lambdu a zkusit ji očistit jestli bude zasraná od výfukových spalin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyr Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 No měl jsem jí venku. Je pravda že jsem drátky neprohlížel ale oxidace žádná. Měl jsem na dílně i jinou lambdu ale ta měla jinej konektor. Jasně stou baterkou to dává smysl má sse hodnota pohybovat někde od 0.9 do 1,2 v. Potřeboval bych ale vedět jestli to blbě jede kvůli té sondě nebo je to jan zavádějící. Vyřešil bych to nějak ou podobnou variantou jako je ta baterka a bylo by... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sagat Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Podařilo se to nějako vyřešit? Mám stejný problém , takže bych byl za každou radu vděčen . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.