Eresak Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Zdravím všechny škodováky a škodovačky. Mám na Vás všechny dotaz. Koupil jsem vůz, který je vybaven navigací škoda dx, typ B. A potřeboval bych na ní nějakým způsobem připojit mp3 přehrávač popř.mobil atd. Jde mi o kvalitu zvuku tudíž jsem transmitery rovnou zavrhl, raději bych použil kábel. Nevím ovšem absolutně jaký? V prodejnách jako halfords na mě hleděli jako na marťana, když jsem je vzal k autu a ukázal jim navigaci zezadu odpovědí mi bylo: hm,navigace a dál nic:-) Má-li někdo zkušenost s tímto problém uvítám jakýkoliv návrh. Díky Eresák P.S. Škoda rulez.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Taky se to tu už řešilo. Hledej a čti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 http://www.dobry-obchod.cz/obchod/kateg/video-audio-tv-adaptery/123-usb-adaptery/0/skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 ale kterej z těch tří to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 tak ja ti to poviem presne. Pre navi DX. je to ten stredny - ISO !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Děkuju..... teď ho jdu objednat a chtěl jsem brát ten prostřední,vyloženě přesně to tam teda napsaný nemaj hehe, jen jsem zvědavej,na to zapojení ,pokud tam nechám changer...prý to jde.... Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 tak ,objednáno.....jsem zvědavej,jestli si to zapojím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Davide, Ty jsi kluk šikovnej, tak to určitě zvládneš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 když jsem to zapojil já tak ty taky kámo.Tam tě to ani jinak nepustí.Vše pasuje jen tam kde to příjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 ahoj klucí...tak to rád slyším,doufám,že to bude makat i s cd changerem najednou,jak psali...jen nemám ty udělátka na vysunutí DXka....no snad si nějak poradím ,až to rozeberu,zítra by to mělo konečně přijít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Udělátka nepotřebuješ. Je tam krásně vidět a uděláš to i klíčem. Já to tak taky dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 tak to rád slyším Žraloku.....v neděli bude instalační den....bo usb disk už přetéká muzikou,tak jsem zvědavej... Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 2. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2011 Můžete mi doporučit podobný modul pro rádio Škoda Gamma? Rád bych na něm přehrával mp3 z přenosného disku. Je nějaký rozdíl v kvalitě mezi těmito adaptéry, nebo je to jen o možnostech připojení? Zaujaly mě tyhle dva: http://www.mp3auto.cz/skoda/126-adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-skoda/, http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55usbvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-iso-aux-vstup/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 ahoj,tak uz mastim muziku z pulterovyho hdd,trochu porod to tam vsechno za dx narvat,ale uz to hraje,a snad hrat bude,hdd je v kasliku u spolujezdce,zvuk na to ze jsou to mp3 je super,tak uvidim :-) bylo jen jedno riznuti skalpelem do prstu,ale i s 9 ti prsty se to dalo.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 No vidíš Davide, my všichni víme, že jsi "kluk šikovná" , tak ať Ti to slouží k plné spokojenosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 ahoj Karle,mam radost,ze to maka,cul jsem nejakej problem :-) ale je to gut,dost najezdim a furt palit a pak to vyhazovat,to je hruza,takhle se chovam setrne i k prirode.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 ....to čumím, máš i ekologické myšlení! Ale jo, tak to má být! Měj se fajn, Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 ahoj,tak teda ten převodník je v autě,zapojenej podle návodu,kterej je dost odfláknutej mimochodem,ale mám pocit,že mi delší mp3 nad 100MB nechtěj hrát a pořád se to jen načítá a padá, má někdo zkušenosti?at připojim 500gb disk nebo 4 gb flashku,to mi přijde na to vliv nemá....Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 ahoj,tak teda ten převodník je v autě,zapojenej podle návodu,kterej je dost odfláknutej mimochodem,ale mám pocit,že mi delší mp3 nad 100MB nechtěj hrát a pořád se to jen načítá a padá, má někdo zkušenosti?at připojim 500gb disk nebo 4 gb flashku,to mi přijde na to vliv nemá....Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 vrat to spat, mal by si byt v lehote a kup si inu verziu, aku to ja neviem, ale je to zaujimava skusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 No já instaloval do A4 taky a nemám žádnej problém akorát jsem byl upozorněn že se to chová jako CDměnič a a v jedné složce může být jen 99 skladeb (Neumí to počítat víc tak proto) a složky musí být pojmenovány CDO1 až CDO6 víc jich to nezvládne protože to ten měnič imituje pokud máš někde něco navíc tak tam by mohl bejt problém.Pak by v názvu neměly bejt čárky háčky prostě diaktrika. A neměla by se tam snad dávat větší paměť než 4GB Usb nebo SD.Jinak mě to fuguje perfektně.Mám tenhle a zapojenej bez tý redukce co je na obrázku v pravo a to tak že jsem rozdělil originál konektor za rádiem a tu část od měniče dal do kabelového konektoru od interface a zapojil od iterface do rádia: http://www.connects2.co.uk/c2search.aspx?catID=52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 ahoj Vilo,no to mě už refí hehe....taková kravina a já se s tím budu matlat jako se světlama....uff,no ale co se dá dělat To Acek:a ten tenkej černej kablík jsi taky někam píchnul?mám tam ještě nějaký červený jako banánky....tys nechal volný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 (editace) to acek: no neměla by tam být větší SD karta než 4 Gb,ale disk maj odzkoušenej prej 160 Gb,já dával 500 GB i 4GB flashku a chovalo se to stejně.. mám konkrétně tenhle: http://www.dobry-obchod.cz/produkt/55usbvw003-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-vw-skoda-seat-iso-aux-vstup/ Editováno: 7. Červenec 2011, autor: passport5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 (editace) Já tam žádný banánky neměl a jeden kabel jsem měl vytaženej ven a to je kostra a tu mi bylo doporučeno ukostřit extra aby se zamezilo rušení jinak kostra tam je zapojená v konektoru.Kupoval jsem to použitý od autoelektrikáře.Ale funguje přesně jako CD měnič a kvalita je totožná jako z cédéčka.A přepínání mezi CD měničem a interfacem je jednoduchý stačí buď zapnout nebo vypnout rádio ON/OF a střídavě se to zapíná nebo přepnout na rádio a cd měnič taktéž střídavě. Máš na mysli ty dva banánky uplně napravo? to je na připojení dalšího zařízení ze kterýho pak můžeš přehrávat.A ten černej káblik s očkem je kostra. Editováno: 8. Červenec 2011, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 to Acek: nene,mám asi trochu jiný vývody....ale uvidíme,ještě jsem zkusil pokrátit názvy skladeb,byly u těch dlouhejch setů fakt dlouhý a uvidím,jinak budu muset koupit jinou verzi,zvuk je jinak super,možná bych řekl,že je to o něco dynamičtější než samotnej cd changer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.