Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi, budu porizovat toto auto, ale rad bych vedel, zda se v blizke dobe nebude predstavovat Superb II facelift.

Nemate nekdo nejake info?

Diky.

Pokud bude facelift Superbu, tak to bude nekdy 2013. Udajne se ale zaroven pracuje na Superbu III, ktery by mel prijit velmi brzy po faceliftu SII.

• Autor

Aha. :)

Porad mi to vrta hlavou, ale na druhou stranu mit hned novy model neni z duvodu odchytavaji chyb nejlepsi.

Sam jsem resil rady problemu na sve Octavii. :(

Babo rad. :)

Pokud bude facelift Superbu, tak to bude nekdy 2013. Udajne se ale zaroven pracuje na Superbu III, ktery by mel prijit velmi brzy po faceliftu SII.

• 2 měsíce později...

Testování údajného faceliftu SII.

2012-Skoda-Superb-Facelift-1.jpg2012-Skoda-Superb-Facelift-2.jpg2012-Skoda-Superb-Facelift-3.jpg2012-Skoda-Superb-Facelift-4.jpg2012-Skoda-Superb-Facelift-5.jpg

Copak je to tam za autíčko na tom jednom obrázku :-)

Krutě přeložená octavie

Myslim tam jak je vyfocenej sup zezadu a za nim neco vykukuje. Jinak ta prelozena OII je docela zahada...

Je to jenom přece testovací kousek, nemusí odkrývat všechno ;) Vzpomeň na FII RS

2010-skoda-fabia.jpg

Právě, pod tím maskováním kromě spodní části není stejně jako u té Fabie vůbec nic :-)

Ještě k té přeložené OII - teď se dívám, že nemá mlhovky. Který model zůstane na platformě A5 a zároveň nemá mlhovky v nárazníku :-)

Nazdar kolegovia,

až teraz som si všimol túto diskusiu.

Tak pridávam svoj návrh do kotla :)

www.spz.unas.cz/superbbb.jpg

(kto to chce ako tapetu 1680x1050 tak www.spz.unas.cz/superbb.jpg )

Už som to publikoval na skodaoctavia.cz, v CJoctavianovej diskusii a na k-reporte, takže možno ste to už videli.

Budem vďačný za komentáre :)

• 3 týdny později...

Dovolil som si urobit "viziu" faceliftu ;)

post-10844-0-55301900-1318873499_thumb.j

Upraveno od Cjoctavian

Prostě mi ta hranatá příď k Superbu nesedí...

No ved, neviem naco by davali nove svetla, ked testuju chladenie, resp. brzdy...

• 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

Dnes ráno cestou do práce, když jsem se popsouval po magistrále, naproti hlavnímu nádraží na parkovišti stál Superb Combi, který mě hned zaujal tím, že měl úplně jiná světla. Nevím, zda tam stál nemaskovaný facelift, to mi přijde divné, každopádně auto mělo úplně jiná světla, úzká a lá studie Vision D a nenavazující na masku chladiče, která byla zcela shodná se současnou verzí. Z dálky nebylo poznat, zda na svělech nejsou jen nějaká "stínítka", ale shodou okolností z parkoviště v tu chvíli vyjížděla současná verze a ten rozdíl byl markantní. To, co jsem viděl já se nejvíce podobá tomu, co je na následujícím odkazu, ale úplně totožné to není.

http://www.google.cz/imgres?q=skoda+superb+facelift&um=1&hl=cs&biw=1440&bih=730&tbm=isch&tbnid=Sh3Y12HFA_Dx_M:&imgrefurl=http://nextcarsunday.blogspot.com/2011/05/2012-skoda-superb-facelifting.html&docid=OuQwofcvagmWYM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-T4F09eM1irA/Tb1v8KRStuI/AAAAAAAAAOE/NDvG5WhzN88/s1600/skoda%252Bsuperb%252Bfacelift1n.png&w=600&h=375&ei=fTXBTpPBBM3csgb_9cWUAw&zoom=1&iact=rc&dur=405&sig=106562032842312046064&page=1&tbnh=103&tbnw=165&start=0&ndsp=28&ved=1t:429,r:8,s:0&tx=124&ty=72

Tak to jsi asi viděl tohle

_vyrd11_12202480.jpg

Upraveno od NNN

Jojo, to je hodně pravděpodobné, díky!

Dnes ráno cestou do práce, když jsem se popsouval po magistrále, naproti hlavnímu nádraží na parkovišti stál Superb Combi, který mě hned zaujal tím, že měl úplně jiná světla. Nevím, zda tam stál nemaskovaný facelift, to mi přijde divné, každopádně auto mělo úplně jiná světla, úzká a lá studie Vision D a nenavazující na masku chladiče, která byla zcela shodná se současnou verzí. Z dálky nebylo poznat, zda na svělech nejsou jen nějaká "stínítka", ale shodou okolností z parkoviště v tu chvíli vyjížděla současná verze a ten rozdíl byl markantní. To, co jsem viděl já se nejvíce podobá tomu, co je na následujícím odkazu, ale úplně totožné to není.

http://www.google.cz...:0&tx=124&ty=72

Předek bude pro představu tak trochu a la Passat s charakteristickými rysy ze studie která se všude ukazuje, zadek z toho odkazu je úplně mimo, zásadní bude přesun RZ na víko kufru a stávající tvar světel se zrcadlově obrátí, budou s LED technologií a rozpůlené chromovou linkou, která půjde přes celé víko...

• 1 měsíc později...

Předek bude pro představu tak trochu a la Passat s charakteristickými rysy ze studie která se všude ukazuje, zadek z toho odkazu je úplně mimo, zásadní bude přesun RZ na víko kufru a stávající tvar světel se zrcadlově obrátí, budou s LED technologií a rozpůlené chromovou linkou, která půjde přes celé víko...

Zdravím,

když jsem si přečetl Váš příspěvek, zkusil jsem si vymodelovat záď vozu ve photoshopu. Vzniklo mi něco, podobného zádi jaguaru xf a nebo hyundai i40. Přikládám obrázek. Jde o velmi jednoduchou a rychlo výrobu, tak tomu odpovídá kvalita zpracování. Informace od Vás jsem použil doslova.

testtwy.jpg

No, pan Kabaň by to asi nerozdýchal, ale symbolicky se to dá odsouhlasit, ve skutečnosti to tedy vypadá maličko lépe :D

• 3 týdny později...

A nahodou nebude uz ten otvor na zadnu znacku v tom novom style ala plechova lopatka na smeti?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.