Ozi Toretto Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ja jsem dneska potkal SII FL Combi. Muzu rict, ze zadek vypada lip nez jsem cekal - nestihl jsem ho bohuzel vyfotit. ale obecne me ten jednotny hranaty design moc neoslovil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Já viděl kolonu faceliftovaných Superbů 30. května na R6 ve směru na Prahu. Liftbackovskej zadek vypadá velice smutně a ustaraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Nic méně, opět se mi na silnici ověřilo, že prostě S2 Combi svítí na prd. V dešti nejsou zadní světla vůbec, ale vůbec vidět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 mc2uba: Tak toho jsem si taky všimnul. Svítící plocha je sice velká, ale za to jsou ty žárovky dost utlumené. Třeba to ty LEDky ve faceliftu vyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Červen 2013 Sdílet Vloženo 7. Červen 2013 (editace) tak dneska jeden nalestenej,..... poznal sem ho ve zpetnym podle bocnich led dennich sviceni , tak sem si ho nechal predjet a muzu vam rict ze pekny,... jak se mi ty svetla na tom lifto/sedanu nelibily tak tedka se mi libeji ........ SUP neni takovej rozplacnutej ale takovej podle me vice do vysky zase neco na zpusob rapida a OIII ... co me taktez zarazilo, tak ta barva byla takova sedivo-cerno metalicka s extra prisadou perleti nebo nevim ...... byla pakticky pekna a dalsi vec,... oznaceni 4x4 na chrom liste patych dveri ....... bylo to takove hodne malinke nevirazne, ale zase decentni,... stal sem na nej nalepenj a kdybych si poradne neprohlizel ty linie, ani bych si toho nevsimnul ...... nic vic sem nestihnul nez jednu tuto z trochodalky, ulice: EVROPSKA cas: cca 15:30 Editováno: 7. Červen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Včera jsem opět potkal S2 FL já nevím, mě se to nějak prostě nezdá :/ nesedí to k sobě .. na něco starého nacpali něco nového, co se k tomu starému vůbec nehodí :/ nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 mas pravdu mc2uba, ten zadek na liftu proste podle meho nic moc. Combi je na tom trochu lepe, ale take to neni hitovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Kombika jsem na zivo jeste nevidel a rad bych si ho prohledl na miste, ne ve 130 kmh na dalnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 (editace) Na realitu jsem také velmi zvědavý, neboť pokaždé, kdy se uchlácholím, že jsem jen příliš náročný a není to tak zlé, přijde další fotka, na níž mi ten design přijde opětovně katastrofální.. Tak snad fotky jen zkreslují, no. Editováno: 8. Červen 2013, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 neco jineho je fakt fotka a neco jineho je fakt na zivo ale bejci, co si budem nalhavat,... urcite kdyby nam stal v garazi, urcite by sme ho nekritizovaly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 Fotky skreslují hodně a u Superba to platí trojnásobně Lukason: tak to víš, že bych se za něj nezlobil je to zas o zvyku na "nové" auto ale v porovnání s před FL se mi tenhle tolik nelíbí před FL byl dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 (editace) ........... tak VIROZA uz jezdi v novem na poradny chlastacky ....... ale tak prejme mu to http://www.novinky.cz/domaci/305208-zeman-uz-jezdi-v-novem-superbu.html Editováno: 18. Červen 2013, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Dnes jsem prolezl SIIC facelift a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Dneska jsem ho viděl na ulici. Když jsem volal k prodejci, jestli už ho mají, tak prý se mohu přijet podívat, ale do pondělí nesmí být vystaven na showroomu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Ja som sa už dnes šoféroval S2 FL u SK predajcu... Aspoň niekedy sú SK predajcovia v niečo rýchlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 (editace) u vás až do pondelí ? Editováno: 4. Červenec 2013, autor: suri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Ta kola vypadají super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.