Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 http://www.auto.cz/skoda-chysta-superb-kupe-66037 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Cjo ale apríl byl včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 to ale nic nemeni na dolezitosti informacii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Superb Facelift: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Jako kdyby Škoda říkala: kupujte Superb, dokud je ještě čas, bude hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Pro mě tedy posun dopředu. Hezčí, než současný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 mozno spredu ano, ale vzadu to nejak pokulhava. Mne to pripomina Citroen C5 krizeny s Jettou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Ta záď je stejná jak na Audi A8. Zatím teda nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Mně se nelíbí křížení kulatých a řezaných rysů. Poměrně dost to jde vidět u OII, o trochu míň (ale taky) u Passatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 Příští rok by se měl představit. Psaly no na těch Čínských stránkách odkud je ten superb. Jinka jsem zvědav jak to nakonec bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 ten zadok je podla mna posun k lepsiemu nez v sucasnosti . aj ked je to take pokulhavajuce .. ale OK predok je dnes podla mna vcelku OK takze snad to touto zmenou velmi nepokazia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 A nahodou nebude uz ten otvor na zadnu znacku v tom novom style ala plechova lopatka na smeti? tak, trochu som photoshopoval 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 CJ: moc pekny, to se mi fakt libi, dokonce by me to premluvilo i koupit si nekombi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas9 Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 tak takhle se mi to teda moc líbí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Super, Cjo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Mně by vážně zajímalo, jaké by byly komentáře, kdyby tohle Škodovka opravdu udělala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 No ake? Kazdy by tradicne nadaval - tak ako teraz na Rapida, tak ako uz aj na (este len zamaskovanu) O3... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Tak jako každej nandával na face zadní lampy u OII a teď je tam každej má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Žvanit se musí a kecy rostou exponenciálně se stářím auta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Cinania dostanu Greenline- 1,4 TSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 (editace) Další info k faceliftu: -přední světla podobná nebo shodná s OIII -LED denní svícení ve světlech -elektromechanická parkovací brzda Mám to od dealera.Automobilka to rozesílala před 16.9.2012. Editováno: 20. Listopad 2012, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 .. a to je ten problém, kterého jsem se bál.. Co Audi, to stejné tvary.. Nebýt velikosti, nerozeznám A1 od A7.. VW začíná být totéž v bledě modrém.. A Škodovka se očividně přidává a auta s rozdílnou "tváří" každého segmentu se začínají sjednocovat do jednoho stylu.. Za pár let tak nebude znát rozdíl mezi Fábií, Rapidem, Octávií, Superbem, či Yetim - a toto se mi nelíbí.. SII má povedenou přední část a ačkoli se mi přední část OIII líbí, SII facelift by si měl stále zachovat svou tvář. Vzhledem k nárůstu rozměrů OIII a opětovnému sjednocování designu SII facelift s OIII tedy nevidím důvod, proč si připlácet za Superb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 no ale Audi uz na to prislo, ze "tudy cesta nevede"... http://www.auto.cz/audi-chysta-vice-designovych-rozdilu-modely-71058 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.