Publikováno Červen 30, 201114 r Ahoj, pánové je to velmi nepříjemné asi nejsem první komu se to stalo, pravý přední světlo se najednou zamlžilo zevnitř a už je zamlžený asi 2měsíce a ne a ne vyschnout, nevíte co s tím? Díky
Prosinec 27, 201212 r Ahoj chlapi.Chtěl bych se zeptat jak je to u předních světel řešené.Dálkové je společné s potkávacím co se týká naklopení?Já jen,že potkávací svítí jak mají ale dálkové u řidiče mi připadá,že svítí víc do země.
Leden 5, 201312 r Pánové, sháním nutně levý světlomet - v jakémkoli stavu - jde mi jen o ten vnitřní "pochromovaný" plast, co je přišroubován k plexi viz. foto. Při čištění se mi ho podařilo zničit. Nemáte doma někdo nějaký šrot? Předem díky za nabídky i přípdné info kde sehnat... Upraveno Leden 5, 201312 r od Hampi
Leden 15, 201312 r Čistil niekto čočku H7? Nasiel som akurat toto http://forum.skodahome.cz/topic/35138-cisteni-prednich-svetel/page__hl__%2Bcisteni+%2Bcocky__fromsearch__1 je to podobne alebo mate nejake grifi ako ju dostat do noveho stavu? Upraveno Leden 15, 201312 r od harmis
Leden 15, 201312 r U supa nejdou vyndat čočky pokud vím, a je to tu už řešeno, myslím že se to téma jmenuje světlomety cleaning :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.