Bessy Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Páni, já myslela, že jenom já jsem takový blázen, že spím ve Fabii. Letos jsem si ji docela dobře upravila. Mám jednu velkou výhodu. Mám jen 153 cm, takže mám mezi sedačkami chladicí box a vyrobený botníček a přes celé molitan. No a na šikmo se pohodlně vyspím. V kufru mám skříňku vyrobenou na míru stejně jako botníček z plastových desek a pošité látkou na suché zipy. Samozřejmě na opěradlech předních sedaček mám kapsáře. Teď jsem našla nápad na zatemnění na magnety, tak musím zjistit, jestli by to šlo i ve Fabii. Koupila jsem si rybářský deštník se zástěnou. Ideální řešení pro posezení, jídlo a převlékání. Na strach mám obludu - křížence staforda, kterému se ježdění se mnou moc líbí. Jestli bude v září pěkně a někam pojedu, tak to nafotím a přidám pro inspiraci. Mě se moc líbí ta větrací mřížka. Prosím o návod. Mám nápad: "Co se příští léto někde sejít a založit klub?" SaganovaV@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sullysun Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 ja jsem uritě pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bessy Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) Fajn. Odkud jste? Já jsem ze Světlé Hory. To je u Bruntálu. Moravskoslezský kraj. (v Jeseníkách u Pradědu). Kdo se ještě přidá? Editováno: 11. Září 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bessy Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Kdo má zájem, pošlete kontakt (mail) na adresu SaganovaV@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bessy Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Keismene, prosím o návod výroby mřížky do okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Nevím jak Keismen, ale já ty mřížky kupoval. Sou od Milotecu, maj atest a sou docela vodolný, takže se je nebojím nechat na autě ikdyž du pryč. Podle mě Keismen odpovídal na konstrukci spaní a box a jen ocitoval předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 (editace) Tak to je luxusní téma, asi do toho spaní ve Fabii půjdu taky. Lepší, než si vozit stan. Jen mě napadlo, když už si tedy udělám tu pevnou podlahu ze dřeva přes rezervu, tak proto, že dřevo docela dost vydrží a většina lidí má nad rezervou jen nohy, tak bych možná vyndal nad rezervou to prostřední prkno a koupil velké dřevo, které je od boku kufru do druhého a končilo by na přelomu kufru a zadních sedaček, z praktického hlediska, pokud tam máte rezervu apod., tak se to dá jednoduše zvednout (jako původní podlaha kufru) a můžete si v klidu vyndat rezervu bez nutnosti vyndat celý rošt pod novou podlahou. Pak na dřevo už jenom koupit třeba v ikee matraci, která se dá koupit v různých rozměrech, takže by mohla krásně pasovat do Fabie a spaní luxusní si myslím Jen škoda, že Fabie I, co mám já, tak nemá to pevné plato vzadu, tím pádem se nedá použít jako měl kolega u Yetiho Takže zavazadla se musí buď neustále stěhovat a nebo koupit celkem drahou rakev na střechu Bohužel já mám bez pár cm 2 metry, takže ve Fabii se spát dá, ale se skrčenýma nohama ale na občasné přespaní se to dá vydržet. Btw. ještě co se tý rezervy týče, tak se může na dovolenou vyndat rezerva (další místo na uložení věcí) a koupit set na opravu pneu A je to Škodovka! Takže po celé Evropě nebude problém s nalezením servisu, kde vám to za nějakou korunu vymění a opraví. A ten klub "spáčů ve Fabii" se mi líbí .. už vidím ten kemp, jak je tam zaparkovaných třeba 20 fabii vedle sebe a nikde nikdo, páč všichni chrupkaj v kufru auta Pokud nechce investovat do tmavých folii na auto (já jsem investoval 4000 kč u kamaráda, sice bez papíru, ale s Atestem na celou Fabii kombi), tak je tu tohle http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada-zadni-dvere-pate-dvere-skoda-fabia-limousine.htm Ta mřížka na okno pro vzduch do vozu, tu opravdu dělá Milotec, dokonce jsem jí kdysi viděl i na českém shopu milotec.net, ale teď jsem jí tam hledal a na Fabii jsem jí nenašel ale pokud tam dáte ty clony na okna, tak tam lze okénko normálně stáhnout, takže by se tam ani tak neměl nikdo dostat. EDIT: pokud jde o nabíjení z baterky auta, tak v kempu je určitě pár hodných lidí kolem, kteří vám určitě přes kabely auto nastartují, když se vybije baterie. Nebo sebou vozit ještě jednu náhradní. A při častém přejíždění mezi spaním by se baterie měla v pohodě dobít. Samozřejmě taky člověk nesmí na baterku napojit ledničku, nabíječku, vařič apod. to se potom vybije hodně rychle Editováno: 13. Září 2011, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bessy Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 No jistě! :-( Učitelka v září a v červnu je úplně blbá! :-)) Popletla jsem jména. Díky za rady. Ale zatím se mi přihlásil jen jeden zájemce. Tak se hlaste. :-) Mohli bychom se setkat už na podzim a předat si zkušenosti. U nás v Jeseníkách je krásně. Nebo máte jiný návrh? Třeba nějaká zajímavá akce. (saganovav@seznam.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Na podzim v Jeseníkách, to abych nějak ještě vymyslel externí topení do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Ahoj, jen pripominam, ze tady: http://forum.skodahome.cz/topic/108869-luzkova-uprava/page__p__1519542__fromsearch__1#entry1519542 je podobne tema a je zde vice prikladu vselijakych konstrukci k prespani ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 http://www.skhubertus.com/2011/fabia1.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 A jaký máte zkušenosti s vydejcháním kyslíku při zavřeným autě? Je reálny snížení množství O2 na nebezpečnou mez, pokud se teda neprodukuje nějaká zvýšená tělesná aktivita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 nevydejcháš ho, auto není vzduchotěsné a kyslíku tam je dostatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Zde jsou fota umisteni rezervy v boxu. Krásné řešení, vůbec bych se toho nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.