Publikováno Červenec 18, 201114 r Dobrej mám takovej problém spíš dotaz zdali to tu někdo neřešil.. mám octavii 1U RS a dal jsem tam sportovní podvozek a ten tlumič nemá uchycení na stabilizátor. Nemáte někdo něaký zkušenosti nebo řešení??? Předem děkuji Upraveno Červenec 18, 201114 r od Carrelo
Červenec 19, 201114 r Tak s tím asik nic nenaděláš,, jedině druhou stabilizačku kde je uchycení na ramena Upraveno Červenec 19, 201114 r od LuksaRS
Červenec 20, 201114 r a nebo ho prodej a kup příma na RS, taky to ted řešim když dáš jinej stabilizátor, tak zase nebudeš moct jít tak nízko
Červenec 24, 201114 r Autor a kdybych tam dal stabilizator z Tdi a uchytil to do ramen??? dostal bych to tam??? uz to tam mam namontovane a mooc snizeny to nemam mam to v predu a vzadu o 35mm. vuci origo podvozku. Takze snizeny o 20 vuci podvozku z RS.
Červenec 26, 201114 r teoreticky by to šlo, ale když to má být na tlumiči, tak já osbně bych to tam nechal, nevim z jakého důvudu je tu RS takle....
Červenec 26, 201114 r Autor take nevim proc to tam maji takhle kdyz kazdy rika ze to uchyceni do ramene je stabilnejsi... zkusil jsem tam dat tycky z tdi a nechel jsem rs stabik. a jsou takove vychylene... tak este jedine me napada koupit ty stavitelne tycky jak jsou treba k V-Maxxu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.