Publikováno Červenec 19, 201114 r kde by som v interieri nasiel + napatie po vypnuti kluca alebo zamknuti auta? jedna sm o O1 Dakujem za odpoved
Červenec 19, 201114 r Žeby ve spínačce? Ten šedý drát z pinu T8c/4 vede na přerušovač směrovek na pin T12a/4. Takže aji tam Jo, je to schéma z 1.9 TDI, 05.2001 a víc Upraveno Červenec 19, 201114 r od Wojnar
Červenec 19, 201114 r Autor dakujem toto napatie sa po zapnuti klucika strati? potreboval by som si do auta namontovat diodu, ktora by sa rozsvietila po vypnuti klucika/zamknuti. a po zapnuti klucika/odomknuti zhasla. dalo by sa to? Upraveno Červenec 19, 201114 r od aughostino
Červenec 20, 201114 r To napětí tam je pouze pokud je klíček v poloze pro zasunutí/vyndání klíčku. Tu diodu chceš jako imitaci alarmu? Osaď si tam blikací.
Červenec 20, 201114 r Autor ano ako imitaciu alarmu, kedze mi safelock pernamentne nefunguje napatie je tam aj vtedy, ked sa elektronika v aute "uspi", ze? snad ta diaoda nebude vybijat baterku
Červenec 20, 201114 r ano ako imitaciu alarmu, kedze mi safelock pernamentne nefunguje napatie je tam aj vtedy, ked sa elektronika v aute "uspi", ze? snad ta diaoda nebude vybijat baterku Oprav si SAFELOCK a nemusis nic dorabat a prerabat.
Červenec 21, 201114 r Prochy, asi ma mas velmi v zuboch, ze? Co mas proti? Dal som ti len radu ze si to oprav nech to funguje ako ma.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.