Wimpi Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Poprvé co mám Yetíka, jsem vyrazil s kolem (i Yetíkem) někam mimo domov. Mám příčníky i nosiče na střechu od Thule koupené rovnou s autem. Dřív jsem kolo nakládal na Oktávku a to bylo v pohodě, ale dost mě překvapilo jak je to na Yetíka vysoko. Když jsem pak kolo nakládal před cestou domů v mírném svahu (totálně promoklý ), nakládání připomínalo spíš výkon artisty, než pohodovou nakládku. Takže pro ty jež mají tažné zařízení a uvažují o nosiči na kolo, doporučuji nosič na tažné (nemám), nebo na kratší cesty bez zavazadel kolo do kufru.. Pro úplnost: jsem 189cm vysoký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 A dovedeš si představit nás, co máme tak 178cm? Mám nachystané příčníky, držáky na kola z předešlého auta, ale ještě jsem kolo na střechu nedával. Zatím vždy sklopit zadní sedačky, vytáhnout přední kolo z vidlice, případně i sedlo a šup s tím do auta. O špínu se nebojím, vozím dvě staré deky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wimpi Vloženo 2. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Taky jsem ho doteď dával do kufru, ale tentokrát se nevešlo. V září jedeme do Maďarska, tak myslím, že si přibalím nějaké štokrdle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 stolicka (nějaká pořádná ale) je dobrá věc,jednou jsem viděla,jak pomocí ji nakládali věci do rakve na transporterovi. to už je umění... já měřím 165 cm a kolo dám hodně blbě na megana ... natož na yetika ... proto jsem volila tažné. Příští týden to vyzkouším na dovolenou do Tater ...snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Taky jsem ho doteď dával do kufru, ale tentokrát se nevešlo. V září jedeme do Maďarska, tak myslím, že si přibalím nějaké štokrdle.. V tom případě já asi rovnou žebřík. stolicka (nějaká pořádná ale) je dobrá věc,jednou jsem viděla,jak pomocí ji nakládali věci do rakve na transporterovi. to už je umění... já měřím 165 cm a kolo dám hodně blbě na megana ... natož na yetika ... proto jsem volila tažné. Příští týden to vyzkouším na dovolenou do Tater ...snad Také mám od příštího týdne dovolenou, ale já už letos na své poměry utratil sakra moc. Na dovolenou pošlu manželku s dcerou, mě čeká kolo a výlety po okolí, procházky s Robinem… a samozřejmě kupa práce na baráku. Jéééé, tak mě napadá… ale to je blbost, ty se ze Slovenska budeš vracet přes Brno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 2. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2011 Ahoj všem, pro montáž kol na střechu doporučuji použít dvojstupňové skládací schůdky, mám je z Baumaxu za 499,- Vhodné i pro mytí střechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Artigas: s největší pravděpodobností ano ... musíme doplnit vinoteku v Kobyli vracíme se v neděli 21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 Taky jsem si musel koupit schůdky, stáli necelých 600 kč, koupeno v OBI. Jsou hlavně menší a lehčí než ty kovový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Tak ja vozil kola na Octě taky na střeše. Držak mam od Thule ale příčníky potřebuju novy Mam vyhlidnute origo nove za 2tis, ale když to tady čtu ,tak nevim . Nenapadlo by mě ,že je to tak vysoko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.