bobocop Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Už asi pól roka mi vychádza z prednej nápravy, pri rozjazde tupé buchnutie. Krátke stabilizátory som menil teraz a buchnutie stále pretrváva. Tlmiče mám tiež OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matydry Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 K této otázce bych se připojil, stává se mi to při rozjezdech s velkým vytočením kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Taky to občes slyším - jenom když jedu pomalu a zatočím kola do maxima. Snad se někdo ozve, kdo ví co to je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Poloosy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Mně bouchání při rozjezdu vyřešila výměna silentbloků ramen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 aj ja predpokladám, že chyba bude tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 pak je jeste jeden namahanej blok gumovej motoru a nachazi se pod prevodovkou - je to ten kdyz se rozjizdis aby motor mel mekej rozjezd a tim mensi naklon. Nic jineho nedela nez jen na tahnouci moment tlumi raz motoru. pokud je vybouchanej urcite tluce uz do kovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 kde by to malo byť ? nemáš foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 thnx, myslel som si... kuknem nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.