zdenusoun Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Mám dojem, že škoda nemá na tento typ mobilu adaptér nevíte jestli neexistuje nějaká alternativa držáku který by šel upevnit na origo HF ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 neexistuje, uz jsem to resil... jedina moznost je bluetooth a neorigo drzak na mobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 5. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 neorigo držák jde zaklapnout do toho bazmeku na adaptéry? existuje i držák pomocí kterého bych alespon nabíjel ? jestli máš LG 00 tak víš o kterém onektoru mluvím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Kup neorigo Brosit s nabijenim ( delaji snad na vsechny telefony ) a spojeni pres origo bluetooth ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) no klidně jde mi ale hlavně o to , zda mi ten držák půjde zaklapnout na místo toho držáku na adaptér má takový proclip na který škodovka udělala adaptéry asi na 20 mobilů snad pochopíš o co mi jde je to asi trochu nesrozumitelný Editováno: 9. Srpen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) Aha, to bude urco jiny, ale trochu sikovnosti a nejak to naroubit urco pujde ... i s napajenim ... Editováno: 9. Srpen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 na origo drzak nejde nic, leda tak nejaky ten neorigo prilepit oboustrankou ja mam drzak brodit na okne u a sloupku a k nemu vytazeny napajeni, origo jsme odmontovali a nechali jen BT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) A ted jsem jeste koukal na Brodit a pro Optimus One specialni drzak nedelaji ... Takze hura na Ebay a tam treba neco najdes ... Editováno: 9. Srpen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 tak se omlouvam, mobil mam pracovni a drzak jsem dostal k nemu... drzak je original LG - viz. tento odkaz: http://mobilizujeme.cz/clanky/lg-pridava-ke-smartphonu-lg-optimus-one-drzak-a-nabijecku-do-auta-zdarma/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) Tak jestli ho muzes rozkuchat, tak ho tam nejak naroubuj ... volil bych A sloupek u ridice, kabel napajeni za vypln a bude to vypadat OK - jen tu vanicku s nejakym zbastelnym hackem. A nebo jak jsem to mel ja: drzak brodit pro octavii - jen tu konzolu na stredovy panel vedle radia : http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-853526/brodit-proclip-skoda-octavia-05-a-novejsi-angled.html na to nalepis oboustranou paskou jen tu tvoji LG vanicku s napajenim a kabel potahnes pod plastem stredoveho tunelu mezi sedacku a tunel a tam pichnes adpter do zapalovace ... enbo to udelat komplet vnitrkem ze nebude nic videt ... ja volil prvni variantu, pouzivam jen nekdy ... Editováno: 9. Srpen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 9. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 No napájim taky jenom někdy takže mi čumějící kablík od zapalovače nevadí ale to není ani nějaká redukce proclipů tzn. proclip škoda - redukce proclip např.nějakej používanější - držák stačí jakejkoli i bez nabíjení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.