Červen 19, 201411 r Takto vypadá kontrolka při zapnutí klíčku na palubce viz. foto, jinak na levém třmenu , tuším , vede jedné destičky el. svazek Upraveno Červen 19, 201411 r od Casy
Červenec 11, 201411 r Nazdar pani, mam roomstera 1.2 TSI 63kW, 06/2013, najazdenych 19 000 km. Zhruba od marca, resp. po zime sa mi, pri brzdeni, ozyva suchot od prednej napravy. Ono to znie ako ked auto stoji dva dni a prsi a kotuce chytia taku patinu, ale po par zabrzdeniach je to prec. No mne nepomaha ziadne prudsie zabrzdenie ani ked som isiel dolu kopcom a som sa snazil z vysej rychlosti plynule dobrzdit ani ked som dupol na brzdu. Najviac to pocut pri zastavovani. Ten suchot mi naozaj lezie na nervy. Auto ma rok a to sa mi vidi ozaj malo na to aby mi zhrdzaveli kotuce, navyse jazdim denne, vacsinou kratsie trasy cca 20-30km. Ked som si tie kotuce obzeral tak nie su krasne leskle ale ani zhrdzavene. Mam to reklamovat, alebo sa tomu da nejako pomoct? Vopred dik.
Červenec 11, 201411 r Máš to v záruce? Asi jo, tak to běž reklamovat a uvidíš. Maximálně ti to neuznají.
Červenec 11, 201411 r Tých pár silných brzdení asi nestačí. Ja mám jeden trochu extrémny nápad ako tie kotúče a platničky vyleštiť, ale v celkových nákladoch by bolo výhodnejšie tie brzdy rovno vymeniť. Takže moja rada znie, zájdi s tým pekne do servisu, povedz im v čom je problém, sprav im demo jazdu! Ak budú tvrdiť že je to ok, porovnajte s nejakou predvádzačkou alebo ich služobným autom (nie takým autom ktoré tam už dlhšie stojí)! Ak tam bude rozdiel, budú to musieť riešiť. Auto máš v záruke, tak nech sa starajú a vymenia čo je zlé!P.s.: Nechápem, že na čo si čakal štyri mesiace a aké čakáš riešenie od nás. Je to jednoznačne vec ktorú musíš riešiť v servise.
Srpen 8, 201411 r Nazdar chlapi,pri brzdeni mi vybruje volant tak se divam na kotouce a vypadaj dost sjety tak jsem se rozhodl ze koupim novy spolu s destickama.Tady jsem se docetl ze jsou vcelku vpoho ty Zimmermann ?! Nebo doporucte mi nejaky kompromis cena kvalita A jeste mensi otazka,na Fll sportline mam velikost kotoucu 256x22 ??
Srpen 8, 201411 r Za sebe bych šel jedině do originálu, co tam bylo původně. Takže tuším ATE nebo TRW, i za jejich vyšší cenu.. Hledat kompromis ceny výkon zrovna u brzd mi přijde trochu blbé
Srpen 9, 201411 r Na FI mám od jara obyčejné Bremba+obyč. desky taky bremba,stálo to cca 2200,- a brzdí to skvělě. Na Rommstra mám připravené Bremba Max,tak jsem zvědav.
Srpen 9, 201411 r Kuci koupil jsem TRW a desky taky TRW a po celou dobu co je mam na aute tak dost pískají.Tak už bych do nich znovu nešel.U obyč Ferodo se mi nikdy nestalo, že by pískly.
Srpen 10, 201411 r Pitris.K : dik za zkusenost,prave se rozhoduju jaky kotouce a desky koupit..Tak do TRW nepujdu. A ma nekdo zkusenosti se ZIMMERMANN ?!
Srpen 11, 201411 r tak tak, do FI jsem po origo (jak dojely) bral TRW, v 15t km reklamace zvlněné jak prase, vyreklamované vydržely cca to samé a opět zvlněné. Pak jsem koupil Ferodo kotouče i desky, sice se časem také zvlnily, ale asi tak za jednak tolké kilometry a né tak rapidně jak TRW. Jezdím na ně dodnes, tedy najeto na ně cca 100-120t km a musím říci že ani neubývají tolik co origo (nedávno měřené a ještě pořád měly přes 20,5 mm)
Srpen 16, 201411 r Autor Nazdar přátelé, tak jsem s těmi kotouči vydržel do 56000km a včera jsem to nechal vyměnit. Před tím jsem ty původní kotouče na 27000km nechal slíznout, ale postupem času začaly opět házet. Nyní ten pocit brzdit bez vlnění a kopání do brzdového pedálu je nádherný. Osadil jsem to kotouči TEXTAR 256x22 + destičky od téže firmy, tak jsem zvědavý, aby to nebyly nějaký šroty. Výměna proběhla v pohodě, akorát jsme se netrefili s konektorem, ale napodruhé už to bylo OK. Konečně jsem viděl i spodek auta a musím říct, že za poslední 2 roky jezdím denně, parkuji venku a spodek parádní.
Srpen 16, 201411 r Autor Dohromady 3600,- Upraveno Srpen 16, 201411 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek.
Listopad 16, 201410 r Zdravím vas chcem sa popítat.Chcem dat stiahnut predne kotuče aka je min.hrubka kotuča,teraz maju asi 20,50mm.Tak či ist vobec do toho.Dakujem
Listopad 17, 201410 r Sťahovanie sa neopláca, problémy s vibrovaním sa po čase vrátia, keď už všetko rozoberať tak rovno treba dať všetko nové.
Listopad 17, 201410 r .....kotouče mám stále původní, jednou stažené, pač začali mírně vibrovat. Stažení bylo uskutečněno při cca 150.000km. Do teď žádný problém! Na jaře jsem dával destičky a přitom nechal kotouče přeměřit a vše ok.......současně najeto 285.000km
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.