beeson Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 hotovo sundáno a namontovanej jinej ,cca 1hodina Culdo, copak jsi tam narval? Fotečka by nebyla? Citovat
culda Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Vloženo 22. Červenec 2007 foto určítě je ,když se podíváš do - vaše octavie - culdova octička- a tam jsou všechny popisy ,dával jsem převlek nárazníku,a ted ho vezu do lakovny a auto potřebuju ,tak jsem tam namontoval normální nárazník . Citovat
beeson Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 foto určítě je ,když se podíváš do - vaše octavie - culdova octička- a tam jsou všechny popisy ,dával jsem převlek nárazníku,a ted ho vezu do lakovny a auto potřebuju ,tak jsem tam namontoval normální nárazník . To je ta brutalita? Nejsem přiznivcem takovýho tuningu, ale ten nárazník nevypadal špatně. Citovat
culda Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Vloženo 22. Červenec 2007 jaká brutalita? jen jsem překryl ten vejfuk Citovat
beeson Vloženo 23. Červenec 2007 Vloženo 23. Červenec 2007 jaká brutalita? jen jsem překryl ten vejfuk Já sem trochu konzerva. Hlavně že se ti líbí. Citovat
lh13 Vloženo 1. Listopad 2009 Vloženo 1. Listopad 2009 Prostě nemůžu to nikde najít...Tak prosím o pomoc. Mam octavii I předfacelift r.1999 co obnáší výměna zadního nárazníku na faceliftový nebo z RS modelu. Musí se toho hodně upravovat. Všude na foru jsem našel co obnáší výměna předního nárazníku, ale o zadním jsem nic nenašel... Děkuji za pomoc. Citovat
FilipV Vloženo 1. Listopad 2009 Vloženo 1. Listopad 2009 Jen se sundá starý, nasadí nový a novou lištu k němu, žádné úpravy nejsou třeba, ale problém nastane s těma čelíčkama pod zadními světly, tak doporučuji nejlépe také vyměnit zadní světla na facelift a k nim správné čelíčko, jinak viz. tady výměna zadních světel http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=200 . Citovat
VSemi Vloženo 1. Listopad 2009 Vloženo 1. Listopad 2009 faceliftovy a z RS su úplně stejné...jde jen o ten výřez pro výfuk....vyměna v pohodě,nic neupravuješ na nárazníku Citovat
mirekkrejci Vloženo 12. Listopad 2012 Vloženo 12. Listopad 2012 Zdravím pánové, mám takový problém mám doma zadní nárazník TOP ala RS II. Je to už skoro rok co mi doma zavází a strašně rád ybch si ho hodil na auto ale prostě mi tam nepasuje, nelícuje bojoval jsme s tím jeden den ale neuspěšně.. nenašel by se někdo z okolí Opavy kdo by byl schopný mi tento narázník nasadit nepotřebuju aby se uchyty laminátovali stačí provrtat skrz jelikož pak budu potahovat folii tak by se to stratilo díky třeba i za nějaký dobrý návod jak na to.. Citovat
Wojnar Vloženo 12. Listopad 2012 Vloženo 12. Listopad 2012 Provrtat zkrz a pak přelepit fólií? Ta to právě vykreslí ještě víc. Citovat
Jenda64 Vloženo 18. Březen 2021 Vloženo 18. Březen 2021 Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli u Octavie 1 před faceliftem je možné použít zadní nárazník z faceliftu, a to bez větších úprav. Děkuji za odpověď! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.