beeson Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 hotovo sundáno a namontovanej jinej ,cca 1hodina Culdo, copak jsi tam narval? Fotečka by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 foto určítě je ,když se podíváš do - vaše octavie - culdova octička- a tam jsou všechny popisy ,dával jsem převlek nárazníku,a ted ho vezu do lakovny a auto potřebuju ,tak jsem tam namontoval normální nárazník . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 foto určítě je ,když se podíváš do - vaše octavie - culdova octička- a tam jsou všechny popisy ,dával jsem převlek nárazníku,a ted ho vezu do lakovny a auto potřebuju ,tak jsem tam namontoval normální nárazník . To je ta brutalita? Nejsem přiznivcem takovýho tuningu, ale ten nárazník nevypadal špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 22. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 jaká brutalita? jen jsem překryl ten vejfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 jaká brutalita? jen jsem překryl ten vejfuk Já sem trochu konzerva. Hlavně že se ti líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Prostě nemůžu to nikde najít...Tak prosím o pomoc. Mam octavii I předfacelift r.1999 co obnáší výměna zadního nárazníku na faceliftový nebo z RS modelu. Musí se toho hodně upravovat. Všude na foru jsem našel co obnáší výměna předního nárazníku, ale o zadním jsem nic nenašel... Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Jen se sundá starý, nasadí nový a novou lištu k němu, žádné úpravy nejsou třeba, ale problém nastane s těma čelíčkama pod zadními světly, tak doporučuji nejlépe také vyměnit zadní světla na facelift a k nim správné čelíčko, jinak viz. tady výměna zadních světel http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=200 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 faceliftovy a z RS su úplně stejné...jde jen o ten výřez pro výfuk....vyměna v pohodě,nic neupravuješ na nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lh13 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Děkuji za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Zdravím pánové, mám takový problém mám doma zadní nárazník TOP ala RS II. Je to už skoro rok co mi doma zavází a strašně rád ybch si ho hodil na auto ale prostě mi tam nepasuje, nelícuje bojoval jsme s tím jeden den ale neuspěšně.. nenašel by se někdo z okolí Opavy kdo by byl schopný mi tento narázník nasadit nepotřebuju aby se uchyty laminátovali stačí provrtat skrz jelikož pak budu potahovat folii tak by se to stratilo díky třeba i za nějaký dobrý návod jak na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Provrtat zkrz a pak přelepit fólií? Ta to právě vykreslí ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda64 Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli u Octavie 1 před faceliftem je možné použít zadní nárazník z faceliftu, a to bez větších úprav. Děkuji za odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.